Невозможно, има постигнато 16 гола, 10 во Премиер лигата а 6 во Лигата на шампионите и имаше вкупно 31 настап.
Изјавата е цитирана од 24фудбал.ком.мк...јас пак ниту ја дочитав...хахаха
А повторно ке се надоврзам на тоа дека, Адебајор нема да може да се продаде за 30 000 000 фунти, туку дека максималната цена може да биде негде околу 20 000 000 фунти...Бендтнер го цените многу многу ниско, само 5 милиони, за вториот стрелец во тимот, тоа е лошо...Тој дека е несмасен, така е ама , сигурен сум дека Арсен нема да го пушти да си оди....Гарант....Хммммм..интересно е тоа за буџетот....ама јас би го распоредил вака....
Јаја Туре, Барселона за 15,000,000
Чаби Алонски, Ливерпул за 20,000,000...и доста е за купување...
Продажбата на Адебајор ке овозможи максимални 18,000,000 за плус трошење, кои јас би ги искористил за негова замена...Јас на негово место од овие опции би го зел, Џеко од Волфсбург или пак можеби (Инзаги)Гуркуф од Милан....Исто можи и некој резервен голман, како на пример оној од Палермо, како се викаше...бе...леле...
Епа то е...а дека Венгер ке ја менува играта или тактитаката, не се надевајте....Можи ако сака да игра како до пред некоја година со 4-2-4 Со Пирес и Љунберг екстра офанзивни, и Анри и Беркпам(кој помага во средината) да атакуваме на титули...Еве како би го сакал тимот за наредната сезона, со овие играчи...кои ги имаме и со оние кои би сакал да дојдат...
----------Алмуниа----------
Сања-----Туре-----Галас-----Клиши
--------------------Сонг------------
-------Фабрегас(Росицки)----------
Волкот---------------------Аршавин(Насри)
Адебајор(Бендтнер)------------РвП--------
Веројатно ке се изненадите зошто Росицки ми е поставен таму, но едноставно е премногу конкуренција на лево крило...Можеби и на десно да игра, но сепак во Дортмунд има играно како класичен плејмејкер, како и Хлеб во Штутгарт