Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клиши е еден од играчите кој е во тимот од своите сами почетоци...и не би очекувал негово заминување.... можда од некој друг би...ама од него не би.... и плус Зоки што објави...дека Венгер пак ни претставува ШОК.... и дека нема да купува....така кажа и минатото лето... и на крај го зема Насри...ако барем еден купи а не продава...ќе биде супер....барем така мислам....сепак ќе видиме што ќе се случува....ама не смееме да останеме без засилувања...тоа ни под разноо....никаакоооо....:tapp::tapp:

Честито победа на вчерашниот натпревар!
Мило ми е што со таков тим победивме убедливо. Има потенцијал овој тим и тоа голем. Меѓутоа што и да се случи до крајот на сезоната ќе си останам на своето мислење дека треба да се купи еден ДМЦ, па не е лошо и стопер еден. За напаѓечкиот и креативниот дел мислам дека не ни треба никој, евентуално да се искешира на Бендтнер, за да се финансира некое трансферче. Знам за изјавата на Венгер дека нема никој да купи летово, али кој знае. Може ја дал изјавата за да ги смири најразните шпекулации кои поврзуваат многу играчи со Арсенал. Ќе видиме:toe:

Денес е голем ден денес му е на капитенот роденден(22).Среќен роденден ЦЕСКО да си ни жив и здрав многу години да постигнуваш многу голови многу асистенции и да не израдуваш со некои трофеј и најбитното да останеш во АРСЕНАЛ до крајот на кариерата

Robin van Persie set to return to Arsenal side for Man Utd Champions League clash.
Robin van Persie has given Arsenal a huge boost ahead of their Champions League clash with Manchester United.The Dutch striker has been out for three weeks with a groin injury but he is winning his battle to be fit for the second leg of the semi-final.

Mirror.co.uk

Дај боже ова да е вистина, и верувам дека е така пошто сепак е тоа Mirror а не Goal.com .
C'mon Robin!:vozbud:

Точно е... а и не само тоа... и Силвестре се враќа за со Манчестер.... и дечки... па поубав ден од овој има ли?????
4ти Мај.... Фабрегас.... хмм... Среќен роденден Цеск.... се да му се испуни... и главна желба од сите фанови.... Да се освои лигата на шампионите....можеме да очекуваме и некој соло потег на Фабре да го реши мечот...како на пример со Милан минатата сезона...
83db24ae829f.jpg

Нека му е срекен роденденот, се најубаво и кариерата да си ја заврши кај нас :)

sea procitav jas na arsenal.com deka rvp i silvestre ke se vratele za so man utd sto znaci ni se zgolemuvaat sansite za finale :vozbud:

Епа вака уше една голема ствар се дешаа за нашиот тим вечерва ... а тоа е ФА куп финалето на нашиот женски состав...па нека им е со среќа...и да го освојат и овој куп како многуте досега:helou:

женските нека го освојат купот и секако утре да ги победиме чаргарите манчестер и да се пласираме во финале

женските нека го освојат купот и секако утре да ги победиме чаргарите манчестер и да се пласираме во финале

Кој не би сакал сето тоа така да заврши?...:pipi:
Да победиме 3-1 , 3-0 можеме... а и 2-0 може... само мн ризик е тој резултат... 1-0 е добар онака само да не се прими гол е проблемот...
ама Силвестре Гибз и Робин се враќаат...посебно радува повратокот на Робин во тимот... и назначајни ќе се формите... на ... Аде(знае да попушти ко на претходниот меч) , Силвестре ( знае киксои многу) и Алмунија( Дали ќе биде во таква форма извонредна или можда не...недај боже)...другите мање више се сигурни во својата форма...само РвП незнаеме како и што ќе биде:smir:

Едит :::
By Chris Harris

Arsenal Ladies just don’t lose FA Cup Finals.

This was their 10th showpiece appearance and a 10th triumph duly arrived as a resolute Sunderland side were seen off at Pride Park thanks to goals from Katie Chapman and Kim Little.
хахахаха...леелеее...сме ги згазиле...1-2 само...но сепак... 10то финале...10 триумф...лееј...камо и муживе така да ни играа....
епа нека ни е честито првиот триумф сезонава...и првата титула....трофеј...а се надевам и дека во машка конкуренција ќе го освоиме она што Анри никад не успеа да го освои со Арсенал...:)

Женските веќе го освоиле Фа Купот победувајќи го Сандерленд со 1-0.

Колку за подгревање на атмосферата пред Манчестер, има информација дека на секое столче на Емирејтс ќе има поставено шалови и најверојатно ќе направат некој Симбол. Доказ колку се само сите спремни со сите сили да ги побијат Гадните од Манчестер!

Еве еден виц на годинава

ЕДИТ: За враќањето на Робин, го гледам како многу многу позитивна точка за утре. А најбитно е тоа што Цеск ќе може да си оди на негова природна позиција и да не се бафта ко петле у нападот.... затоа Робин ќе биде тука да ги дотепа. :)

Според мене вака би изгледал составот за утре

composition5php.gif

А бе пусти Бендтнер ц ц ц ц . Според неговата логика и јас можам да станам најдобар фудбалер. :dudlac:
А за шарањето на стадионот редно беше. Многу добра атмосфера се гради така. мотивација плус за играчите.

Според мене вака би изгледал составот за утре

composition5php.gif

Вака и ќе не истурат. Ако Фабрегас и Насри треба да ги сечат акциите во корен тогаш тешко нас. Сонг ќе биде во средина сигурно, а за видот на формацијата не знам. Може ќе си во право, можда и не. Ќе видиме:helou:

А бе пусти Бендтнер ц ц ц ц . Според неговата логика и јас можам да станам најдобар фудбалер. :dudlac:
А за шарањето на стадионот редно беше. Многу добра атмосфера се гради така. мотивација плус за играчите.

Вака и ќе не истурат. Ако Фабрегас и Насри треба да ги сечат акциите во корен тогаш тешко нас. Сонг ќе биде во средина сигурно, а за видот на формацијата не знам. Може ќе си во право, можда и не. Ќе видиме:helou:

Mikael Silvestre is in the squad aswell but he still has a little groin problem. We’ll assess that tomorrow.
Можно е Сонг да игра во одбрана бидејќи Силвестер е сеуште повреден и не е целосно фит, така да Венгер не би требало да ризикува со него доколку не е подготвен 100 % утре. А за во средина можеби имаш право, може Диаби да биде во средина а Насри да се префрли на левата страна... ама којзнае тоа се само претпоставки ќе видиме утре со кој состав ке излеземе :helou:

Не го сакам Диаби у првите 11.Сонг таму со Цеск,Насри и Тео по крилата.Така сме најдобри и најопасни.
Насри пак ке распали...:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom