Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за Вела...супер гол суупеер... еех да игравме со прв тим ќе се мачевме за еден гол да даеме...влеговме без оптеретување со втора постава...0-3 водиме:pipi:
милина:smir:

Ајде честито победа 0-3 :smir: Ова победа е многу значајна поради зголемување на самодовербата пред дуелот со Манчестер, а од друга страна пак загарантирано 4-то место. Гледам сме играле со 2 состав, не ја гледав утакмицата може некој да каже како сме играле имавме шанси за повеќе голови ? :helou:

Честито... требаше и 0-4 ...па и играч повеќе имавме на крај... ама сепак супер...голот на Вела маенстрален.... Бендтнер среќен...Аршавин капитенски изигра и асистираше и пенал над него....леле ...најбоље....
многу ми се допадна што овака ни изигра вториов тим...:pipi:
Можеби Челзи истрпи денеска против Фулам ипобеди...ама на крај ќе ги победиме и мораме да идеме накај тоа 3то место...ако не успееме ок...сепак сме пробале...и сме го држеле чекорот:smir:

Е Арсенал бе,само за да ја круниса оваа серија треба да го елиминира Манчестер.Ќе ми биде најголем ќејф.

Е Арсенал бе,само за да ја круниса оваа серија треба да го елиминира Манчестер.Ќе ми биде најголем ќејф.

ааах замисли ако тебе ти е најголем кеиф....мене што и каоф ќеиф ќе ми биде?....
:pipi::pipi::pipi: Арсенал - Челзи финале....се одмаздуваме за поразот во купот .... со пеерското 2-1....цццц....Фабиански не шитна за ситно хаха...
ии после успеваме да ги стигнеме на 3тото место Челзи .... и веќе ова е сон ама можно е .... :smir:

браво за Вела супер гол

dajte gi golovite be ako moze

Bravo za arsenal samo uste manchester da go pobedime i se ke bide vo red . So sreka na nasite igraci vo duelot na Emirati. Odime na pobeda. POZZZZZZ

Натпреварите против Ливерпул и Челзи покажаа каква ни е одбраната. Со само еден потег противникот може многу лесно да постигне гол.

Оттогаш немам веќе верба во одбрамбените фудбалери, кои сепак не се воиграни, но тоа што го направија против Ливерпул беше капак на се. Аршавин се труди да ги донесе трите поени за Арсенал, а овие одзади како на одмор се однесуваат, како да не ги интересира. Па против најопасниот напаѓач на светот (Торес) играат, а овие ништо не направија да го запрат.

Да беа тука Галас и Клиши ќе беше друга сликата, вака...

Можеби кога ништо не му одеше на Арсенал, беа петто место во Премиер лигата, ги немаше Фабрегас и Волкот другите неможеа да се усогласат. Кога беше онаа црна серија од 4 натпревари без постигнат гол во Премиер, барем одбраната не примаше гол. Беше комплетна. Сега неможам да поверувам како Силвестер и Гибс се мачат. Гибс не правеше многу грешки и ај да речеме дека е млад, но Силвестер... 10 години играше во премиерлигашки клуб и сега поради такви почетнички негови грешки отиде сезоната.

Вака, јас никогаш нема да се откажам од Арсенал. Ќе ми биде огромно задоволство ако се пласира во финалето и ќе бидам најсреќниот човек на светот, но со ваков играчки кадар не е реално. Да беа фит Галас, Клиши, Ван Перси и да му беше дозволено на Аршавин да игра ситуацијата ќе беше далеку поинаква.

Го следам Арсенал десетина години и добро знам што значи ривалството меѓу овие два клуба. Историски гледано Арсенал скоро секогаш примал гол од Јунајтед, а да постигне три со ваков состав - нема реалност во тоа. :toe:

Историјата е тука за да се натпишува и дополнува....и да се менува

Ама историски гледано и Арсенал во 6те полуфиналиња се пласирувал во финалето....значи историски глеано ќе успееме повторно....нема место за песимизам...мора да се верува во тимот...и да губи и дапобедува....дава се од себе...и знам дека ќе успеаааат:vozbud:
Едноставно мораме...па што и да е:helou:

Тимот кои од лани го замразив повторно се враќа во ПЛ...поточно нивниот одбранбен играч заради кои мислам дека лани не ја освоивме лигата
ќе биде интересно да се виде од година како ќе реагира Дуду на натпреварот против Бирмингам а поготово против дивиот (на кои требаше да му се забрани да игра више фудбал)поради кои ДУДУ можеше да не заигра веќе фудбал и да му пропадне блескавата кариера која е сеуште пред него

Madridski Real želi u svoje redove dovesti Gaela Klišija, piše Pipl (The People). Madriđani se žele pojačati na poziciji levog beka i u letenjm prelaznom roku bi mogli ponuditi Arsenalu oko 15 miliona funti za francuskog reprezentativca.

да се надеваме дека нема да си замине да се полакоми за пари како што тоа лани го направи Хлеб :nenene:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom