- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Velllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaa kakov golll 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е Арсенал бе,само за да ја круниса оваа серија треба да го елиминира Манчестер.Ќе ми биде најголем ќејф.
Натпреварите против Ливерпул и Челзи покажаа каква ни е одбраната. Со само еден потег противникот може многу лесно да постигне гол.
Оттогаш немам веќе верба во одбрамбените фудбалери, кои сепак не се воиграни, но тоа што го направија против Ливерпул беше капак на се. Аршавин се труди да ги донесе трите поени за Арсенал, а овие одзади како на одмор се однесуваат, како да не ги интересира. Па против најопасниот напаѓач на светот (Торес) играат, а овие ништо не направија да го запрат.
Да беа тука Галас и Клиши ќе беше друга сликата, вака...
Можеби кога ништо не му одеше на Арсенал, беа петто место во Премиер лигата, ги немаше Фабрегас и Волкот другите неможеа да се усогласат. Кога беше онаа црна серија од 4 натпревари без постигнат гол во Премиер, барем одбраната не примаше гол. Беше комплетна. Сега неможам да поверувам како Силвестер и Гибс се мачат. Гибс не правеше многу грешки и ај да речеме дека е млад, но Силвестер... 10 години играше во премиерлигашки клуб и сега поради такви почетнички негови грешки отиде сезоната.
Вака, јас никогаш нема да се откажам од Арсенал. Ќе ми биде огромно задоволство ако се пласира во финалето и ќе бидам најсреќниот човек на светот, но со ваков играчки кадар не е реално. Да беа фит Галас, Клиши, Ван Перси и да му беше дозволено на Аршавин да игра ситуацијата ќе беше далеку поинаква.
Го следам Арсенал десетина години и добро знам што значи ривалството меѓу овие два клуба. Историски гледано Арсенал скоро секогаш примал гол од Јунајтед, а да постигне три со ваков состав - нема реалност во тоа.![]()