Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Вероватниот состав за вечерва, нека ни е со срека, едвај чекам за започне нетпреварот :)

Вакви утакмици се нешто посебно возбудливи :)
Едвај чекам да почне натпреварот, и се молам да извлечеме поволен резултат за реваншот.
Иако одбраната ни се ниша, очекувам сериозно да си ги завземат позициите и да дадат 100% и да покажат тоа што го знааат на најдобро ниво.

По повлечено, добра е оваа формација 4-5-1, нека не запињаат.
Поволен резултат, па да ги решиме на Емирејтс со неколкуте првотимци кој нема да имаат можност да настапат вечер.

Среќно.

навистина денешниов меч е прашање дали и до колку арсенал ( во менталитетот на младите играчи ) се подготвени да гинат на теренот , да дадат 100 % и да победат се разбира ...

се надевам на далеку подобар фудбал од оној синоќешниот ..
кога челзи се бранеше , оние од барса паѓаа ко за на кастинг за филм со џед ли или џеки чен :)

добра е формацијата ... сонг е во онаа позиција што ја барата максимално , аде - треба да даде гол ... и тео може да замрси конци : евра покажа сезонава дека неможе да парира на брзи ситни крила ... така да ова моежби ќе биде клучниот момент .

добра е формацијата ... сонг е во онаа позиција што ја барата максимално , аде - треба да даде гол ... и тео може да замрси конци : евра покажа сезонава дека неможе да парира на брзи ситни крила ... така да ова моежби ќе биде клучниот момент .

Апсолутно си во право Дани, лоша сезона има Евра посебно оваа полусезона, свежо ми е секавањето кога Џенас на неколкупати му ја "кршеше" кичмата :)

Среќно, за вас навивам! го мразам манчестер... :pos2:

Вероватниот состав за вечерва, нека ни е со срека, едвај чекам за започне нетпреварот :)

Тимов е супер... само Силвестре незнам колку ќе успева да покрива по таа лева страна...а уште ако го претрчуваат...мхх... ќе видиме сепак... а Венгер кажа нешто дека Гибз би можел да го сопре Роналдо... и да се справи со него...па можда и Гибз да изигра...ама сепак ќе видиме... тимов што е прикажан е доволен за поволен резултат....идеме момци...храбро...
Victoria Concordia Crescit:vozbud:АРСЕНАЛ:pipi:

Вечер мислам дека вака би изгледал составот за со црвените газови

____________Алмунија
Ебуе___Туре____Џуру____Сања
___________Сонг
Тео___Цеск____Насри___Дуду
___________Аде

Хехе јако е ова, сви у напад... ама и Дуду лево крило :pos2:

А зошто да не и би се уфрлал како полушпиц поарно ќе изиграме вака одколку да игра Денилсон или Дијаби

Не Не...не е можно ваква формација...Дуду десно... Насри и Фабре...хмм...да беше тука Арша... би било топ...на местото на Дуду тој...малку офанзивно но затоа е тука Сонг ДМ...ама многу е вака....
така да идеме со првата формација....:smir:

ajde neka vi e so srekja i sokrste gi ovie man iako ste duplo pomladi od niv i so pomalo iskustvo

Од мене....само со срека....не можам да дочекам да дојде 20 45 и не можам да пишам ништо...

Се читаме утреееееее:tv::tv::tv::tv:

Нека ни со среќа вечерва...Очекувам од нашите пред се предпазлива игра да успеат да го неутрализираат средниот ред на јунајтед и преку полуконтри и контри да погодаат,се знае дека Јунајтед ке се обидаат да нападнаат и овде ја гледам нашата шанса гол постигнаат нагости злато вреди па би бил задоволен и со 1-1 или било какво реми ако земеме во обзир дека ни се повредени клучните дефанзици реми е добра опција но кога играат Титаните речиси се е можно па затоа и мислам дека самиот дуел ке биде повеке гледаан од финалето

Момци со среќа вечер оти ќе ви треба многу. Типував на Арсенал - Челзи финале и останувам на тоа.
Спортски поздрав и секое добро:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom