Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета што Аршавин неможе да игра, ќе биде ова интересен меч, па среќно :)

ке ве згазиме но ке дадете белки еден гол:toe::vozbud:

почнаа ај со среќа:vozbud::vozbud:П.С. на судијата му беше надрвен ако приметивте:pos2::pos2:

Асистенција на Силвестре:tapp:
Ае ае...иаме верба... Good Old Arsenal We're proud to say that name.... while we sing this song we'll win a game..... Морамеееееее..... 1-1 добар резултат би бил... ае...:smir:

многу се затворија Арсенал и затоа примија гол иначе ако почнат да напаѓаат 2то полувреме ке израмнат 1000%:vozbud::vozbud:

Ајде бе само да не ја изгубиме.Фабрегасу наш кој си на теренот дај бе спичкај им еден гол неможам да го глеам плачконо више.

Браво за Гибс одлично изигра прво полувреме (со исклучок на грешката на крајот коа за малку ќе му подареше гол на Манчестер:)) Роналдо еднаш не го помина,али за тоа Гибс му ја провна меѓу нозе и овој трт на земја :pos:

Почнав да губам надеш дека арсенал ќе успее да го совлада Манчестер јунајтед.
А очекувам финале Барса - Арсенал

Ајде момци дома ќе ја средиме,браво за Арсенал убаво тактички изиграно само штета шо примивме гол,честитки за Алмунија браво звер.Горд сум на тимов.

Тешко е за верување дека Арсенал ќе успее во реваншот да го заврти резултатот во нивна корист, многу надмоќно изигра Манчестер јунајтед.
Но надешта последна умира.

Иако бев за Арсенал вечерва, искрено, заслужено загубивте. Барем според она што го гледав (први 25 и последни 25 минути). Голот беше многу педерски, ама ве искинаа од шанси. Треба да му се клањате на Алмуниа, а ако влезете во финале да му палите свеќа до крај на живот :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom