Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе вие од Манчестер и Челзи фан клуб дај бе престанете веќе со тоа ни направевте услуга ни направевте услуга... досадни сте у курац !!!:nerv::nerv::nerv::zid:
Ако имате нешто да коментирате за утакмицата коментирајте, а не дудлајте цело време за тоа како сме играле за да ве спасиме !!! :nerv:

Не гледав прво, ама 3-от и 4-от гол можеше да спаси нешто.
ни 3от ни 4от и на двата беше одблиску топката шутирана и беше покриен, само одбраната на Арсенал беше многу тенка посебно Сања кој посебно ме изнервира:tapp:Посе Аршавин добра игра имаше и Сонг прекрасно, мислам дека не згреши ниту еднаш:vozbud:

Заради оваа утакмица сања,силвестер,денилсон и бендтнер треба да им ја земат месечната плата и да му ја дадат на Аршавин.

Иначе,каква утакмица..Мислам дека навивачите на поол многу добро ќе го сонуваат Аршавин:pos2:.Одбраната,можам само да кажам катастрофа ,дури сега се осеќа отсуството на Гаел и Галас,но како што ние грешевме така грешеа и поол.Голема штета што не издржавме,но што е тука е.

Утакмица да паднеш во :nesvest:
Аршавин :vozbud: :vozbud: - прашање на време беше кога ќе распали човекот, само штета што не победивте :toe: ама тоа не го намалува впечатокот на одличната ваша игра(со оглед на повредите) особено на ЅВЕРОТ!!! Вреди 5 пати повеќе отколку што го плативте.....

П.С. Дали му ја видовте насмевката на Венгер кога го даде Аршавин 4от гол :ne_zboram :bravo:

Дете, едно прашање? бранил ли си статива 7.25?
Како прво имам 21 година и не сум баш дете и тренирам фудбал така да не се секирај знам колкав е голот, работата беше што топката на фабијански ако не примети му помина преку рака така да затоа кажав дека можеше да го фати , и не го критикував туку наспроти пишав дека и покрај тоа одлично бранеше...
позззз

Зошто на Бентднер? Ќе кажам пак, не гледав прво, ама во второ не беше толку лош. Башка голот што му го поништија?!? Да го дадеше голот најбоље ќе беше, а?

Како прво имам 21 година и не сум баш дете и тренирам фудбал така да не се секирај знам колкав е голот, работата беше што топката на фабијански ако не примети му помина преку рака така да затоа кажав дека можеше да го фати , и не го критикував туку наспроти пишав дека и покрај тоа одлично бранеше...
позззз
е од 9-10 метри да ти шутират доста силно + да си покриен неверувам дека ке одбраниш:smir:

Абе вие од Манчестер и Челзи фан клуб дај бе престанете веќе со тоа ни направевте услуга ни направевте услуга... досадни сте у курац !!!:nerv::nerv::nerv::zid:
Ако имате нешто да коментирате за утакмицата коментирајте, а не дудлајте цело време за тоа како сме играле за да ве спасиме !!! :nerv:

ауyy секоја чест ! :)

честитам на резултатот, но мислам дека не треба да бидете задоволни од играта. единствената разлика на теренот беше аршавин. буквално никој не се издвои од арсенал. не знам на што беше резултат тоа, се плашев дека повеќе ќе ја контролираат топката, едноставно фабрегас не беше ни 30% од она што е. освен голманот, нормално русинот, според мене никој не заслужи преодна оценка. можеби не се залагаа доволно, можеби резултат испадна несакајќи вака :) како и да е, ако ја прикажете истата игра со манчестер, тешко на ливерпул :) едноставно очекував играчки арсенал повеќе отпор да дадат, инаку резултатски немам збор. се си е на место

иако мислам дека резултатот е нереален, утакмицата беше класика.

е од 9-10 метри да ти шутират доста силно + да си покриен неверувам дека ке одбраниш:smir:
ОК уживај, незнам дали беше толку силно како што тврдиш ти али нема потреба сеа да го тупиме со тоа , ке ги дадат головите на youtube за неколку минути па види дали беше силен 3 гол.И уште еднаш ке пишам дека не го кривам фабијански туку само реков дека можеше да се фати тој гол...
ПОЗЗ

bravo za ARSAVIN...
e sea neka vidat ovie pogolemite timovi dali vredi tolku pari ili ne!!!!!
i neka im e maka... (pred se za real iako navivam za niv)
i fabijanski zverka bese cela utakmica... mlad ama ima talent vo nego :helou:
pozz i aj pobedete i na OT

одлична утакмица феноменално дерби :vozbud: аршавин :vozbud: гибс одигра толку колку сто можеше бидејќи го чуваше кајт но да не заборавиме спаси чист гол фабиански солидно и зверско прво полувреме само оној силвестре не чини според мене сендерос 100 пати подобар е али таа е :tapp:

Ау каков натпревар АНДРЕЈЧО ѕвер човекот вреде 100 милиони а ние го земавме за бедни 15,6
одбраната беше катастрофа денеска Сања ме изненади многу како може тој да праве такви грешки не ми е јасно сварно
во соблекувалната треба сега сите да му се клањаат на свети АНДРЕЈ :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: штета што нема да игра во ЛШ против црвените газови

uff uste ne mozam da si dojda pri sebe bravo za arsenal ... bosebno za arshavin...auu dobro e so ovi liverpool otapadnaa od LS mn dobra ekipa se posebno tores go koristi sekoj prazen prostor ...mozebi trebase da tepat ama gledajki vo celost zadovolen sum..so isklu40k na nekoi poednici od koi ne sum kako denisl0n...a za gibss malku se popravi 2 poluvreme i spasi 4ist gol ali vo celost slabo...

ОК уживај, незнам дали беше толку силно како што тврдиш ти али нема потреба сеа да го тупиме со тоа , ке ги дадат головите на youtube за неколку минути па види дали беше силен 3 гол.И уште еднаш ке пишам дека не го кривам фабијански туку само реков дека можеше да се фати тој гол...
ПОЗЗ
ок е бе, види ке видиш дека беше силен и покриен Фабијански:smir:

Ау каков натпревар АНДРЕЈЧО ѕвер човекот вреде 100 милиони а ние го земавме за бедни 15,6
одбраната беше катастрофа денеска Сања ме изненади многу како може тој да праве такви грешки не ми е јасно сварно
во соблекувалната треба сега сите да му се клањаат на свети АНДРЕЈ :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: штета што нема да игра во ЛШ против црвените газови
Имаш толку?:uvo:

ауyy секоја чест ! :)

честитам на резултатот, но мислам дека не треба да бидете задоволни од играта. единствената разлика на теренот беше аршавин. буквално никој не се издвои од арсенал. не знам на што беше резултат тоа, се плашев дека повеќе ќе ја контролираат топката, едноставно фабрегас не беше ни 30% од она што е. освен голманот, нормално русинот, според мене никој не заслужи преодна оценка. можеби не се залагаа доволно, можеби резултат испадна несакајќи вака :) како и да е, ако ја прикажете истата игра со манчестер, тешко на ливерпул :) едноставно очекував играчки арсенал повеќе отпор да дадат, инаку резултатски немам збор. се си е на место

иако мислам дека резултатот е нереален, утакмицата беше класика.
Dali ti imas bilo kakva nekakva pretstava koj i kolku povredeni igraci ima Arsenal posebno vo odbrana???????????????????????????????????? NEMAS!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom