Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
bOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOring !!!!!...

by the way....Утре кај ке го даваат фудбалот...На српската спорт плус...ке го има ?!

Ќе ја има на "sportklub+" српска тв....е сега не знам дали за истата правиме муабет....

Арсенал - Барнли, почеток 14:30:

Ал џезеира спорт+4
Алфа тв кипар
Канал+ фудбал
Диема 2
ЕСПН бразил
Франсе 4
Канал 5 данска
Нова спорт чешка
Сетанта спорт 1
Скај калчо 8
Скај спорт 3 италија
Спорт 1.1 холандија
Спорт клуб унгарија
Спорт клуб полска
Спорт клуб романија
Спорт клуб+ србија
Виасат фудбал шведска
Виасат спорт норвешка
Јес спорт 2

Како снимка ќе оди на следниве канали:

17:55 - Спорт клуб словачка
18:00 - Спорт клуб србија
18:00 - ЕСПН+
18:00 - ДСФ спорт

Ако не фаќате ниту еден од овие канали стрим имате тука.

насри не требаше да го трансформира со оглед на тоа дека освен фабрегас арсенал нема некој којзнае колку јак везен играч
можеби би можел да проба со насри и фабрегас средни аршавин и росицки крила и аде и ван перси напад!се надевам финале фа куп манчестер - арсенал најинтересното дерби според мене во англија.секогаш се игра отворено!!!
Се гледа дека си прав стручњак, убаво си пишал на Тајтл.
А јас би рекол Галас и Џуру како истурени напаѓачи . . .
Насри и Росицки нека идат бекови.

Вечерва некаде околу 20 часот ќе биде одржана ждрепката за полуфинале во ФА купот. До таму Арсенал треба да мине двајца противници.

Chelsea
Manchester United
Everton or Middlesbrough
Hull/Arsenal or Burnley

http://atdhe.net/ eve vi link za arsenal - burnley ја има таму ке ја најдете во листата!

карлос вела 1-0 за арсенал.добар лоб на вела! :smir:

Браво мајстореееееееееееееееееее, феноменален гол, одлично

Вела мајстоорее:vozbud:
Одлична акција...и оодличен потег на Вела... по што..лобот беше.. мајсорија:smir:
Браво ... само со ваква напаѓачка и ефектна игра може да се очекува нешто вадење на сезоната :salut:

Вела :zver: ? :vozbud::vozbud::vozbud:

Мило ми е што даде овја играч гол, баш се гледа дека е доста талентирам и има исто така невидено добра техника.:pipi:

[zEUs];2304890 напиша:
Вела :zver: ? :vozbud::vozbud::vozbud:

Мило ми е што даде овја играч гол, баш се гледа дека е доста талентирам и има исто така невидено добра техника.:pipi:

Во најпотребен момент постигнува погодок...поради тоа што многумина почнаа да го критикуваат поради слабите изданија во последниот период...но со оваа игра денеска... и со прекрасниот погодок..докажува дека сеуште е тој Вела што го гледавме како ја везе играта во Осасуна минатата сезона... и оној што ја почнаа оваа сезона во Арсенал:vozbud:

Едуардо каков гол ... волеј :vozbud::vozbud::vozbud:
Браво браво :)

Инаку сонуем или што е... Сонг игра феноменално и нема скорo ниедна грешка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom