Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе што е работата сите играчи што ме имресионират ги зема венгер?да не ми го чита мислењето?прво аршавин а еве сега слушам се интерсурал и за силва!
Па нормално, нема кој да прати и на тебе се фатил, едноставно ти ги чита мислите!
Алал ти вера човеку, ова е нешто посебно за тебе.

освен арсенал кои други екипи се во полуфиналето?
Морекомб, Сканторп, Гримзби, Донкастер и Свонси Сити.

gun__1236349342_fabregas_training08.jpg

аххх само како ми се глеа Фабре ... вака на терен сеа... ааххх:pipi:
Едноставно... Најбољееее:vozbud:

Незнам што му се случува на Силвестер, но добро е што го гледаме на тренинг заедно со капитенот Фабрегас. :vozbud:

gun__1236349256_fabregas_training01.jpg

Незнам што му се случува на Силвестер, но добро е што го гледаме на тренинг заедно со капитенот Фабрегас. :vozbud:

gun__1236349256_fabregas_training01.jpg

Па да бе што стана со него од кога викаа дека требало да се врате за 3 недели оно поминаа 2 месеци а него го нема уште

Па да бе што стана со него од кога викаа дека требало да се врате за 3 недели оно поминаа 2 месеци а него го нема уште
Уште кога беше во Манчестер Јунајтед го мачеа повредите. Се предвидуваше пауза од три недели, но веќе помина многу подолго време од предвиденото.

Од огромно значење е неговото искуство за Арсенал, бидејќи веќе цела деценија е во Премиер лигата.

Уште кога беше во Манчестер Јунајтед го мачеа повредите. Се предвидуваше пауза од три недели, но веќе помина многу подолго време од предвиденото.

Од огромно значење е неговото искуство за Арсенал, бидејќи веќе цела деценија е во Премиер лигата.

Паа.. можда е добар.. не викам не...ама знае многуу киксови да праи...а Туре и Галас се најбоље заедно дур се...ама ни фали коа доаѓаат моменти ко сеа... и двајцата да се у аут... и тоаш фали многу...ама се надевам Туре ќе игра сеа со Џуру 2цата викендов:pipi:

Венгер нема да брза со Волкот
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер истакна дека е одлично тоа што Тео Волкот се врати во форма, но предупреди дека нема да очекува премногу од него во брзо време....:jaj:

[zEUs];2297807 напиша:
Венгер нема да брза со Волкот
- Менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер истакна дека е одлично тоа што Тео Волкот се врати во форма, но предупреди дека нема да очекува премногу од него во брзо време....:jaj:

Aбе нека се фолира он..шо сака нека вика...али со Рома ќе го глеаме Тио у тим...барем едно полувреме ќе изигра...и нема да се повреди:pipi:
Волкот
Theo-Walcott-Wallpapers-001.jpg

Е ова...ќе го глеаме..со Рома....ќе им покаже...:salut:
Нема да го стаал :uvo: хммм....

Па..и да се врати Аде нема да е подготвен добро за тој натпревар... ама затоа Волкот кажа дека ќе биде подготвен па се надевам така ќе биде:vozbud:
ќе видиме ама ако и Тоти и Де Роси не играат за Рома... хмм.. не ми изглеа тој тој тим...:toe:
За нас добри новости :wink:

па Де Роси 100% не игра поради два жолти, додека Тоти мислам дека ќе игра ама нема да биде добро потготвен можеби за едно полувреме истото важи и за волкот:smir:

па Де Роси 100% не игра поради два жолти, додека Тоти мислам дека ќе игра ама нема да биде добро потготвен можеби за едно полувреме истото важи и за волкот:smir:

Па јас ја знам причината за Де Роси зашто не игра... само ми беше... ако и 2цата не играат... незнам дали ... ќе биде воопшто тоа рома хмм...
нема некои... што би ги замениле у средина така... :toe:
а океј..види ...мене лично ми одговара ако Тоти не игра... хаха...ама .. ви пожелувам среќа...да ви се врати што поскоро:salut:

Па значи не треба да се грижиме многу за вториов натпревар со Рома, бидејќи нема да им играа двајцата најдобри играчи :)

[zEUs];2299076 напиша:
Па значи не треба да се грижиме многу за вториов натпревар со Рома, бидејќи нема да им играа двајцата најдобри играчи :)

Може да се каже нешто...така хаха...сепак ..големи екипи се тоа... и не можеме да си кажеме пред време...иако одвај чекам... да го видам Арсенал...као го праи најголемото чудо оваа сезона...да освои ЛШ :pipi:
мн тешкоо остварливо нешто..али..сепак:toe:

Абе ние и во ПЛ викавме дека ќе ги победиме на послабите екипи па обратно се случи,така да не треба многу да летаме во облаци дека нема да играл де роси или тоти и ќе тепаме тоа нема веза,може се и сешто да се случи на тој натпревар сепак ова е ЛШ,и не победува секогаш подобриот :)

А тоа дека се вратиле Фабрегас и Силвестер на тренинг е одлична вест за нас ,тоа ми се допаѓа одеднаш сите се враќаат на теренот:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom