Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со 2 гола Зоки,единица по математика!
И среди речник=):pipi:

Убаво кажано :pipi:

Инаку да се надоврзем за Аршавин...
- Не изигра ни 5 натпревари за нас и што може да очекуемо чуда...:nesum: , супер си е играчот, се гледа дека му лега нашиот тип на игра, и можеби ќе му бидат потребни уште 2-3 натпревари за да покаже што знае :):helou:

Вечерва во 20:45 на Вајт Шит Лејн младите фудбалери на Арсенал под 18 години ќе го одиграт натпреварот од ФА купот за фудбалери под 18 години (четвртфинале) против пилињата.

Сигурен стартер ќе биде Џек Вилшер од кој очекувам погодок. Од сите коишто би требало да настапат тој има најмногу искуство затоа што настапуваше со првиот тим, и првпат ваков натпревар ќе биде пренесуван во живо на Сетанта. Тоа ќе биде голем тест за сите кои би требало за неколку години да ги гледаме во првиот тим и оние кои што ќе ја носат играта на Арсенал во следните години.

Најава за натпреварот + стрим за гледање.

Абе што сте запнале по Адебајор и Бендтнер.На Адебајор очигледно не му оди оваа сезона го мачат повреди и ред други работи ,а Бендтнер за четврти напаѓач е повеќе од одличен

Точно... зашо за Аде сте се фатиле сите... а
бендтнер знае да не изненади понекад ко со ВбА :pos2:

адебајор нема да се врати со рома сега прочитав изјава на венгер, но можно е и тоти да не игра-чисто информативно:smir:

Па..и да се врати Аде нема да е подготвен добро за тој натпревар... ама затоа Волкот кажа дека ќе биде подготвен па се надевам така ќе биде:vozbud:
ќе видиме ама ако и Тоти и Де Роси не играат за Рома... хмм.. не ми изглеа тој тој тим...:toe:
За нас добри новости :wink:

660.gif
698.gif

gun__1214840854_emirates_pitch.jpg

Емирати во Лондон , 8-ми март од 14 30 - Ф.А куп

дуду и вили се фит , се очекува и 20-тина минутки да му бидат на располагање на тио !

повелете на темава !

660.gif
698.gif

gun__1214840854_emirates_pitch.jpg

Емирати во Лондон , 8-ми март од 14 30 - Ф.А куп

дуду и вили се фит , се очекува и 20-тина минутки да му бидат на располагање на тио !

повелете на темава !

http://eurosport.yahoo.com/05032009/58/fa-cup-walcott-eduardo-arsenal.html
Точно...еве...а очекувам Дуду да постигне погодок... исто како со Кардиф..не мора 2 пак он...сеа може и друг да дае хаха... а Волкот го очекувам да изигра така нешто... 20 30 минути максимум...ако воопшто влезе... за да биде на располагање за со Рома:pipi:

[zEUs];2294866 напиша:
Бери: Ќе завршиме пред Арсенал :nesum:
- Герет Бери останува убеден дека Астон Вила може да се избори за место кое води во Лигата на Шампионите.
Знак за загриженост а?
АХАХАХА па премногу е оптимистичен а тоа не чини.
Почна да им фуфка, што не изјавуваше предтоа . . . сега колку да опколи мотив меѓу играчите, атмосферата.
Јас сум убеден дека ке паднат на 5-то па ако има некој фан од страна што сака да се клади со мене, нека повели.
едит: или е некоја медиумска глупост, колку да напраат лажен протисок.:helou:
едит 2:
еве стрим http://www.justin.tv/vipsports5
и венгер е на трибините да ги гледа децата со хари реднап.
едит 3: 1-0 за тотенхем.

Ќе имаме одлични напаѓачи во иднина :vozbud::vozbud:Фримпонг и Марфи ,дечките растураат добри голови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom