Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
форца Арсенал ... браво браво

честита победа и од мене ...

Сега идеме со мислите кон следен меч...
Но наважно Волкот да е спремен за со Рома:pipi:

Сега идеме со мислите кон следен меч...
Но наважно Волкот да е спремен за со Рома:pipi:
Ке биде.И Аде и Едуардо.Ама јас пак се надевам дека Коло ке се врати,па со Галас ке успеат да ја сочуват мрежата во Рим.=)

Браво бе во одлично време победивте.Ова максимално ви требаше.Со ова се вративме од кризата и се разбира треба да се продолжи вака...
Ау мајсторе браво алал ти вера.
Незнаев дека си арсенал, барем така ме асоцираше што мелеше по фан клубовите против Арсенал.
Инаку за мечот одлично, нападот супер бендтнер збесна аршавин штета шо не им шибна голче :)
средниот ред океј.
Диаби најубаво ке биде да си игра уместо сонг, а сонг да си чека шанса за у одбрана пошто боље е него средина.
одбраната малку забушава, нормално кога го нема зверот галас.
алмуниа ме изненади и мислам дека е кривец за голот.
рвп го чува за рома, па да ги напумпа а и волкот и аде мислам дека се враќаат за идната среда.

Ау мајсторе браво алал ти вера.
Незнаев дека си арсенал, барем така ме асоцираше што мелеше по фан клубовите против Арсенал.
Инаку за мечот одлично, нападот супер бендтнер збесна аршавин штета шо не им шибна голче :)
средниот ред океј.
Диаби најубаво ке биде да си игра уместо сонг, а сонг да си чека шанса за у одбрана пошто боље е него средина.
одбраната малку забушава, нормално кога го нема зверот галас.
алмуниа ме изненади и мислам дека е кривец за голот.
рвп го чува за рома, па да ги напумпа а и волкот и аде мислам дека се враќаат за идната среда.
Гледаш птотпис од Баерн бе има.Ама и тоа не мора да значи дека го мрази Арсенал.Пр:Манчестер.Милан и Барса.

Околу Туре, изгледа повредата била сериозна. Утре попладне ќе се знае колку ќе отсуствува.

Еве што има на арсенал.ком
arsenal.com напиша:
"He has a calf problem that we cannot assess at the moment because his pain is moving a little bit," said the Frenchman.
"We will have to assess that on Wednesday."

Се надевам дека ќе биде подготвен за Рома. И тој и Галас му се очајно потребни на Арсенал за тој натпревар.

Арсен изјави дека има шанса да играат и во недела,но не верувам дека ке ризикува...туку ке ги чува за во среда,да им брцнат барем 1 гол.:pipi:
Инаку,ке биде многу тешко без Туре во Рим(ако не се врати).Се надевам дека Џуру добро ке го замени...иако тоа вчера не го направил добро.

Ке биде.И Аде и Едуардо.Ама јас пак се надевам дека Коло ке се врати,па со Галас ке успеат да ја сочуват мрежата во Рим.=)

Мораа Туре..несмее тој да ни е повреден несмее...без него неможеме ...:toe:
Ама окееј...Џуру е јак...:pipi:

Кај си Тоше?
Овој Аршавин врска нема, 3 шанси сам со голманот од 5 метра ги утна, ајде касно палите веќе.

Кај си Тоше?
Овој Аршавин врска нема, 3 шанси сам со голманот од 5 метра ги утна, ајде касно палите веќе.

Хаха абе Зоки Зоки....Цар си....како ти текнуваат овие работи...Ама сега победивме то важи за тоа...Сега ке си кутат...

Али како и да е...Важно е за со Рома да бидеме сите заедно....

Не туку подбуцнувајте да се развиваат кавги, седете си мирни, ...кажаа што кажаа...голема работа...ајт

Не туку подбуцнувајте да се развиваат кавги, седете си мирни, ...кажаа што кажаа...голема работа...ајт

Ми се допадна зборот...Ако ако....мајтап е...

Со Барнли ке игра некој по повредените...Видов дека можеби Аде и Тео можат да се вратат за со Рома....Се надеваме да се вратат, бидејки ке ни се повеке од потребни...Како и да е....Толку од мене...Се читаме в сабота....

Се вратив :)

Ако замине Венгер-заминува и Цеск...хммммммммммм

тука

Работата е што Венгер нема да замине од Арсенал најмалку уште 10 години можеби и повеќе.

И од гол.ком веќе ми се згади

Ако замине Венгер-заминува и Цеск...хммммммммммм

тука

Сите знаеме дека ако Венгер си отиде...ќе си одат и ... Фабрегас..Ван Перси... па ваљда и Клиши и Галас...а ништо чудно и Сања...така да
Никад ни Венгер несмее ни играчите:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom