Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке биде.И Аде и Едуардо.Ама јас пак се надевам дека Коло ке се врати,па со Галас ке успеат да ја сочуват мрежата во Рим.=)Сега идеме со мислите кон следен меч...
Но наважно Волкот да е спремен за со Рома![]()
Ау мајсторе браво алал ти вера.Браво бе во одлично време победивте.Ова максимално ви требаше.Со ова се вративме од кризата и се разбира треба да се продолжи вака...
Гледаш птотпис од Баерн бе има.Ама и тоа не мора да значи дека го мрази Арсенал.Пр:Манчестер.Милан и Барса.Ау мајсторе браво алал ти вера.
Незнаев дека си арсенал, барем така ме асоцираше што мелеше по фан клубовите против Арсенал.
Инаку за мечот одлично, нападот супер бендтнер збесна аршавин штета шо не им шибна голче
средниот ред океј.
Диаби најубаво ке биде да си игра уместо сонг, а сонг да си чека шанса за у одбрана пошто боље е него средина.
одбраната малку забушава, нормално кога го нема зверот галас.
алмуниа ме изненади и мислам дека е кривец за голот.
рвп го чува за рома, па да ги напумпа а и волкот и аде мислам дека се враќаат за идната среда.
arsenal.com напиша:"He has a calf problem that we cannot assess at the moment because his pain is moving a little bit," said the Frenchman.
"We will have to assess that on Wednesday."
Арсен изјави дека има шанса да играат и во недела,но не верувам дека ке ризикува...туку ке ги чува за во среда,да им брцнат барем 1 гол.рвп го чува за рома, па да ги напумпа а и волкот и аде мислам дека се враќаат за идната среда.
Ке биде.И Аде и Едуардо.Ама јас пак се надевам дека Коло ке се врати,па со Галас ке успеат да ја сочуват мрежата во Рим.=)
Кај си Тоше?
Овој Аршавин врска нема, 3 шанси сам со голманот од 5 метра ги утна, ајде касно палите веќе.
Не туку подбуцнувајте да се развиваат кавги, седете си мирни, ...кажаа што кажаа...голема работа...ајт