Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Па не ни смее да ја загуби вербата...и пред се...се глеа да им пошушти услови на играчите за да покажат што можат повеќе...а не за фановите само...ако вистина го ценат тимот...не ќе прават така...

Аршавин: Мораме да дојдеме до четвртата позиција
- Андреи Аршавин вели дека сите во клубот се насочени кон четвртата позиција на табелата и пласман во Лигата на Шампионите.

Па каква изјава да очекуамо од него, типот дојде во тим со големи асипарии :)

[zEUs];2283287 напиша:
Аршавин: Мораме да дојдеме до четвртата позиција
- Андреи Аршавин вели дека сите во клубот се насочени кон четвртата позиција на табелата и пласман во Лигата на Шампионите.

Па каква изјава да очекуамо од него, типот дојде во тим со големи асипарии :)
Точно е тоа,ако изгубат поготово од Рома во ЛШ што на тоа мириса тотално ќе се посветат на та 4 -та позиција ,бидејќи ви донесе надеж поразот на Астон Вила на вчерашниот натпревар со Стоук.

Арсенал не би бил Арсенал ако не го следат малери. :toe:

Утре стопери ќе бидат Туре и Џуру.

Добрата вест е што Волкот, Едуардо и Адебајор можат да играат против Барнли. :vozbud:

Волкот не е повреден,треба уште физички да се спрема.А уште поубавата вест е дека и Едуардо и Аде ке бидат подготвени да играт против Рома.=)
Росицки и Фабрегас за 3 недели:vozbud:

Волкот не е повреден,треба уште физички да се спрема.А уште поубавата вест е дека и Едуардо и Аде ке бидат подготвени да играт против Рома.=)
Росицки и Фабрегас за 3 недели:vozbud:

за мечот во рим 1 : 3 точен резултат , се видоја тие некни :)

ова со тио и со дуду и аде е одлична вест добро ќе дојдат да го одморат малце РвП ...

678.gif
660.gif

повелете на дебата ... тимов на ВБА е очаен и во борбата за опстанок , заникаде се последните 2 меча губеа со 2 : 0 , нашите немаат на 4 меча дадено гол ... се надевам на кршење на малерот и онака загревање за со рома .

Точно е тоа,ако изгубат поготово од Рома во ЛШ што на тоа мириса тотално ќе се посветат на та 4 -та позиција ,бидејќи ви донесе надеж поразот на Астон Вила на вчерашниот натпревар со Стоук.

Што те тера да мислиш така?
Дали фактот што победи Арсенал 1-0 дома и имаше уште 100 шанси... и дека Волкот ќе се врати..а и Галас...тоа не глеам дека се факти во корист на рома...а исто така.. и Де Роси ќе паузира.. 2 жолти:pipi:

Знае некој кој екипи се поканети за Емирејтс купот следната сезона?
Јас летото прочитав дека Арсенал ја поканил Саламанка и нивните челници на клубот се согласиле.
Иако е смешно, секогаш биле во пријателски односи скоро секое лето играат пријателска, само не ми е јасно со каква конкуренција ке ја викнат :)
Ако има некој инфо, нека пише. :)

Само колку титули има да се изнаредат за 1 до 2 години кога ќе созреат сегашниве играчи ехеее. Ама не е се во титулите, едоставно ги засакав Арсенал кога ќе застанам, гледам и уживам како играат, посебно на мал простор со кратки додавања да ти се сврти умот и најдобри акции по земја, а не ко Манчестер трчај трчај набаци од крило гол, кај е ќефот :nenene:

Да, да ....не рековме за тоа...ама до тогаш ке мора да се задржи костурот на тимот, и за тоа да дојде ке мора да останат и РвП и Фабрегас....Насри и Аршавин сигурен сум дека ке останат уште некој подолг период...

Така така само плукајте ги сите по ред.
Лани Аде даде скоро 30 гола-годинава не му иде.Плукај!
Годинава РвП дава голови- 2-3 утакмици не му иде. Плукај!
Следната недела кој е на ред. Насри? Аршавин? Или можда Алмунија ако прими некој блесав гол.
Нема проблем редете ги сите. Само не оптоварувајте толку по форумов. Ова е фан клуб наменет е за навивање пред се а не за навреди.

Слободно реплицирајте нема да ви одговорам ке останам на ова.:nenene:

Само ке кажам дека се сложувам со тебе...Ако на некој не му оди 2-3-4 утакмици одма се плука...Не ми е јасно како можи РвП да се плука...Човекот има голови и асистенции, а за Разлика од тоа Аде е многу послаб од лани...Нема голови нема ниту асистенции...Слабо од негова страна...Али како и да е...сигурно е подобар од бендтнер....

Добро.
Ко ке спомињаш другпат, ке ги наброиш членовите а не да се праиш некоја демек манга, и да нарекуваш тука некој деца.
Не ти викам демек на мене си ми кажал, ама ете така се изразуваш цело време.
И ти си бил 14/15 години па сигурно си се нашол во ваква ситуација, кога на тебе ти викале вака па не ти било по сеедно така е?
Јес да грешат негде, според кого како ... али јебига тоа, имаат свој видик на Арсенал за тимот што навиваат.
Претежно со тебе се слагам, и овој пат се слагам него сакав само за ова погоре да ти објаснам малце.

Хехе,ај од другиот пат ќе се потрудам да прецизирам,инаку во ниеден момент не помислив на тебе во тој пост,само нема везе,а пошто му се обратив на Сонне мислам дека имаш сватено за кого се збореше,разбирам дека секој си има свое мислење и гледиште на ситуацијава,ама искрено имаше некои постови што не доликуваа ни за 15 годишници...Но нема везе бидна се што бидна,а сега пооптимистички став барам од сите и да се надеваме дека во најблиска иднина резултатите ќе стигнат,а 4 место мислам дека со сигурност ќе го освоиме,ако не и некое погоре:toe:.......
Главите горе и продолжуваме понатаму,доста со негативна енергија:helou:.......

Хехе,ај од другиот пат ќе се потрудам да прецизирам,инаку во ниеден момент не помислив на тебе во тој пост,само нема везе,а пошто му се обратив на Сонне мислам дека имаш сватено за кого се збореше,разбирам дека секој си има свое мислење и гледиште на ситуацијава,ама искрено имаше некои постови што не доликуваа ни за 15 годишници...Но нема везе бидна се што бидна,а сега пооптимистички став барам од сите и да се надеваме дека во најблиска иднина резултатите ќе стигнат,а 4 место мислам дека со сигурност ќе го освоиме,ако не и некое погоре:toe:.......
Главите горе и продолжуваме понатаму,доста со негативна енергија:helou:.......
Te svativ mnogu ubavo, a i vo del od postot ti rekvo ne deka ova mene mi go zborish i ne ti se obrativ demek na mene mi se obrati.
Zborev opsto, ali okej si e.
Pozdrav, i jas se nadevam deka ke stigneme do toa momentalno posakuvano 4-to mesto i ke izlezeme od ovaa kriza na najdobar mozen nacin, i do godina so novi sili, nekoi promeni pa ke vidime.
:smir:

Еве вака....Како нешто од мене...

Како прво...ниту Арсенал игра убава игра ниту заслужи да биди на петто место...Најголема заслуга за тоа има Венгер кој успеа да го искомпонира тимот како таков....Робин и Венгер и Галас се најзаслужни за ова каде што сме...
Како второ...немам никакво мислење за некои на форумов како Тоше(не го заслужуваш ова име, ако тоа ти е воопшто) и Цил...Неможи некој кој плука по нашите играчи да биде на овој форум(бај д веј, не за долго)...Доколку тој истиот даде го лво финале на ЛШ, ке биде величен....
Како трето....Венгер сигурно нема забораено да биде тренер...тоа сигурно....Тој рече дека тимот ке биде најдобар за 2 години, и јас му верувам...Во биографијата пишува јасно и гласно "Никогаш не ветувам дека нешто ке исполнам, ако не сум сигурен во тоа 100%"....Оваа реченица ми е врежена во мојата мисла...Дека некои си заминаа во тимот, тоа не е вина на Венгер...На еден обичен состанок пр. Хлеб му вели на Венгер....Не сакам да играм тука...Јас сум поддоговор, но ке го одработам...Како ке реагирате на ова вие...Ке задржите играч кој во мислите ке му биде Барселона....?!...Сигурно дека не....
Како четврто...Најголем дел од вината или товарот на Арсенал носеше Цекс Фабрегас...Лани играше на грбот на Фламини и тој имаше време и место за фината работа....Така да и тој мора да игра во дефанзива, каде Денилсон не се снаога најдобро, како и Сонг...
Како петто....Кога Лејди Нинна ке ги продаде акццитте и кога ке дојде Усманов ке имаме стабилност и финансиска подршка...Сега тимот на Сити вреди повеке од нас, исто како и тимот на Вила, Евертон и Тотенхем, да не зборуваме за првите 3 екипи...Ние со овој тим кој реално е најслаб во историјата на Венгер, се бориме за 4-то место.....ЕДИНСТЕВ ПРОБЛЕМ на нас навивачте ни е ТРПЕНИЕТО....Не заборавајте имам 100 пати кажано Сер Алекс првата титула ја освои 8 години по неговото додавање...Венгер истото го направи уште првата година....Сега кај нас е смена на генерации, а Јунајтед игра со иститте веке 15 години, заедно со Гигс, Сколкс, Невил....
Како шесто, мислам....хахах....Некои "навивачи" oвде не заслужуваат да бидат овде, како Цеск и Цил....Тоа е мое мислење....што е сосема во ред....а не вашето мислење според кое не се сложуваат 97% од форумот....Значи нешто е до вас....

Некој кажа дека со убавата игра идат и титулите....Тоа не е точно...Каква игра имаше Ливерпул кога ја освои ЛШ и каде играше два пати финале во последните 3 години....Не мора да значи...Ние лани имавме игра но немавме титула...Штета...Али тоа е нешто што нема вркса едното со другото....Сега немаме игра, и немаме и титула...

Real igrase ubavo koga usvojuvase tituli.Barcelona isto taka. I Arsenal mozese ama falese dobra klupa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom