Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде Стоук колку толку заврши работа, тоа е англискиот фудбал.
2 минути 2 гола.

Коментаторон ми го пукна... само повторуеше ...,,тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал,, :pos2:

п.с сеа само 6 бода ни бегаа :icon_lol:

[zEUs];2279706 напиша:
Коментаторон ми го пукна... само повторуеше ...,,тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал, тоа е англсики фудбал,, :pos2:

п.с сеа само 6 бода ни бегаа :icon_lol:

Hmm.... 6 бода не се малку... ама подобро него 8 хахаа :helou:

Сега психички ке паднат! после ова ке изнаредат порази, порази до крај!
Невиден шок за нив, а богами и за мене ме прероди мајке ми! :pos2:
И да прашам нешто, има ли некој информација кога се враќаат Волкот и Дрвојор? :)
пс. Јак аватар иам, нАли? :)

Ау од сега натаму Стоук ќе ги сметам за наши спасители остануваме во борба за ЛШ еве ги следните 4 кола наши и на вила
1.M.City (away)
2.Totenham (home)
3.Liverpool (away)
4.Man Utd (away)
a nasi sledni 4 natprevari se:
1. WBA (away)
2. Blackburn (home)
3. Newcastle (away)
4. M.City (home)
за 1 месец ќе бидиме пред Вила
И ќе заборавев нека простува некој ако сум му згрешил нешто или пак ако сум го навредил сето тоа било ненамерно(таков е денот нели за прошки) позз

И ќе заборавев нека простува некој ако сум му згрешил нешто или пак ако сум го навредил сето тоа било ненамерно(таков е денот нели за прошки) позз

простено ви е !!!!

Ау од сега натаму Стоук ќе ги сметам за наши спасители остануваме во борба за ЛШ еве ги следните 4 кола наши и на вила
1.M.City (away)
2.Totenham (home)
3.Liverpool (away)
4.Man Utd (away)
a nasi sledni 4 natprevari se:
1. WBA (away)
2. Blackburn (home)
3. Newcastle (away)
4. M.City (home)
за 1 месец ќе бидиме пред Вила

Aj последно коло да дофураме да ги стигнеме...па јунајтед ќе ги згазат... и идеме на 4то место... хммм... пре оптимистички некако... :toe:

Хехехе,колку само сте смешни......да ве прашам дечки дали навистина сакате да се врати еве на пример Росицки?????????? Јас не сакам,па тој не знае да игра бе,зошто уште не го имаат продадено не знам,хахаха,па тој со ЦСКА промаши празен гол од едно метро......требаше да го обесат тогаш (хехе,вака изгледате во постовите,немојте да помислите дека навистина не сакам да се врати или да го обесат,не дај боже).........
И јас како и сите вие се изначитав многу глупости.....до некаде ве разбирам дека сте изреволтирани,само видов дека не размислувате нормално........
Арсеналмартин24, фала ти за постот,ме поштеди од пишување до некаде...
Сонне,па гледаш дека се повеќето деца,немој многу да паѓаш на нивните размислувања........
Па да ви кажам дека ние не сме толку компетентни па да кажуваме кој треба да си отиде а кој да дојде,ние можеме да си имаме некои такви желби,само јбг со нив си остануваме,само друго ми беше зборов,плукате по РвП,ма дајте бре смирите се,само тој ни остана од напаѓачите,тој кој не влечеше во половина сезона сам,па нели е редно и тој да има мал период на слаби игри...Насри,па детето игра сам во средина веќе извесно време,па и тоа е уморно бре,нормално дека не може да се носи со ситуацијава,некогаш само еден играч да ти потфрли во екипата па колку е тешко да се избалансира тоа а не пак целата екипа да е во таква криза........зошто толку песимистички гледате уште на тоа дека не можеме во ЛШ да се пласираме,хехе,па тие се само 2-3 слаби натпревари на Вила и ете ти кај ќе се најдеме(не очекувајте дека тие ќе газат до крај на сезонава),а за кратко време ќе се вратат повредениве,е тогаш со сигурност ќе имаме повеќе ефикасност и подобри настапи......веќе не ни знам уште какви ли глупости беа пишувани за да реплицирам ама за сега и ова е доволно,мрзете си вие пак по некој играч тоа е нормално,ама да кажувате дали тој е достоен за во Арсенал или не,не труди те се да кажувате затоа што некој нив ги следи нон стоп и добро знае кој е за да си оди а кој за да игра......позззззз

Nekolku soveti za bliska idnina vo vrska so Arsenal :

1.Veruvale ili ne kaj fanovite na Roma seuste ima nadez za L.S
2.No tie ne znaat deka Arsenal moze da igra remi so bilo koja ekipa vo svetot
3.Arsenal nikogas ne pobeduva , pobeduva moralot na A.WENGER
4.Ako Aston Vila go izdrzi pritisokot 4 mesto do kraj , Arsenal ke propadne

5.Poslednite katastrofalni igri na Ronaldinho vo Barsa pred da si zamine gi
igrase bez Srce a srceto bese vo negovata devojka

Taka i poslednite igri na Arsenal bea igrani bez Srce
a Srceto znaeme deka e *Respect.Fabregas*

6.Ne grizete se fanovi Wenger znae sto pravi

7. Drogata e stetna za zdravjeto.

Mozno e....

Nekako sakam da go vidam Arsenal bez Wenger. Go cenam epten, ama treba ponekogas sveza trenerska krv

Нема да пропадне Арсенал и да заврши 10 а не 5то... :helou:

Хехехе,колку само сте смешни......да ве прашам дечки дали навистина сакате да се врати еве на пример Росицки?????????? Јас не сакам,па тој не знае да игра бе,зошто уште не го имаат продадено не знам,хахаха,па тој со ЦСКА промаши празен гол од едно метро......требаше да го обесат тогаш (хехе,вака изгледате во постовите,немојте да помислите дека навистина не сакам да се врати или да го обесат,не дај боже).........
И јас како и сите вие се изначитав многу глупости.....до некаде ве разбирам дека сте изреволтирани,само видов дека не размислувате нормално........
Арсеналмартин24, фала ти за постот,ме поштеди од пишување до некаде...
Сонне,па гледаш дека се повеќето деца,немој многу да паѓаш на нивните размислувања........
Па да ви кажам дека ние не сме толку компетентни па да кажуваме кој треба да си отиде а кој да дојде,ние можеме да си имаме некои такви желби,само јбг со нив си остануваме,само друго ми беше зборов,плукате по РвП,ма дајте бре смирите се,само тој ни остана од напаѓачите,тој кој не влечеше во половина сезона сам,па нели е редно и тој да има мал период на слаби игри...Насри,па детето игра сам во средина веќе извесно време,па и тоа е уморно бре,нормално дека не може да се носи со ситуацијава,некогаш само еден играч да ти потфрли во екипата па колку е тешко да се избалансира тоа а не пак целата екипа да е во таква криза........зошто толку песимистички гледате уште на тоа дека не можеме во ЛШ да се пласираме,хехе,па тие се само 2-3 слаби натпревари на Вила и ете ти кај ќе се најдеме(не очекувајте дека тие ќе газат до крај на сезонава),а за кратко време ќе се вратат повредениве,е тогаш со сигурност ќе имаме повеќе ефикасност и подобри настапи......веќе не ни знам уште какви ли глупости беа пишувани за да реплицирам ама за сега и ова е доволно,мрзете си вие пак по некој играч тоа е нормално,ама да кажувате дали тој е достоен за во Арсенал или не,не труди те се да кажувате затоа што некој нив ги следи нон стоп и добро знае кој е за да си оди а кој за да игра......позззззз
Добро.
Ко ке спомињаш другпат, ке ги наброиш членовите а не да се праиш некоја демек манга, и да нарекуваш тука некој деца.
Не ти викам демек на мене си ми кажал, ама ете така се изразуваш цело време.
И ти си бил 14/15 години па сигурно си се нашол во ваква ситуација, кога на тебе ти викале вака па не ти било по сеедно така е?
Јес да грешат негде, според кого како ... али јебига тоа, имаат свој видик на Арсенал за тимот што навиваат.
Претежно со тебе се слагам, и овој пат се слагам него сакав само за ова погоре да ти објаснам малце.

7. Drogata e stetna za zdravjeto.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: АХАХАХАХАХХАХА! лудак :)

Mozno e....

Nekako sakam da go vidam Arsenal bez Wenger. Go cenam epten, ama treba ponekogas sveza trenerska krv
Го делиме истото мислење, ама пак .... Венгер ти е пола тим ако си оди Венгер, Фабрегас, Ван Перси, и некој други не верувам да останат.

Конечно, Астон Вила нема победа на 5 последователни натпревари во сите конкуренции. Тоа внесува малку надеж, но и фактот дека вчера при водство од 2-0 во последните 5 минути паднаа психолошки внесува уште повеќе надеж. Мартин О’Нил прокоцка се (ФА купот и УЕФА купот) само за да влезе во Лигата на шампионите. Се гледаше нервозата кај него и таа е присутна на секој натпревар во изминативе три месеци. Се виде дека тој тим од Бирмингам не е компетентен за да биде награден со таква награда како што е местото во ЛШ.

Астон Вила ги очекува натпревар со Манчестер Јунајтед и Ливерпул како и тимот на Робињо. Ќе видиме како ќе се однесуваат на тие натпревари посебно на оние со Јунајтед и Ливерпул.

На Арсенал му преостанува само победа против последнопласираниот тим во Премиер лигата, тимот на нашиот Џеј Симпсон. Во последниве неколку натпревари колку што имав можност да ги изгледам видов дека кај овој тим нема надеж за опстанување во најелитното натпреварување во Британија туку враќање во Чемпионшип. Таква е реалноста, класичен фенерџија.

Па ако и утре Арсенал не го победи овој противник и ако се дозволи повторно пулените на Венгер да потпаднат психички во шеснаесетникот, тогаш црно ни се пишува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom