Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хмм.. добар фудбалер е јохан кабаје и не е прв пат да се интересираме за него, мислам дека една година го следиме.Прикажува супер игри во лил а има само 23 години (мислам) и самиот изјавил дека сака да игра во ПЛ и му се допаѓа играта на арсенал....ништо чудно да го имаме на лето

Првпат слушам за него но ако нели е Французин сигурен сум дека Венгер го има добро проценето и следено неговите игри бидејќи ретко праве грешка кога станува збор за Француски фудбалер

Кабае.. е одличен играч... малку го имам следено.. и се има покажано .. доволно добро.. ако го земеме ќе е одлично ;):smir:

Кабае.. е одличен играч... малку го имам следено.. и се има покажано .. доволно добро.. ако го земеме ќе е одлично ;):smir:

Знаеш како ида работете кој сакаме да земем некој играч, колку само не испоти Аршавин додека чекавме да дојде, а и пред некој ден уште имаше нешто афере, такви сме ние кој е работата за трансфер, ама пак оптимиста сум и мислеа дека овја трансфер нема да биде толку запорен па и на крај на краиштата не е толку голем играч како Аршавин.

Тоа е тоа , и јас сакав да го кажам истото али гледам ме прејде со постот...само уште едно ке кажам дека е добар играч е добар али дечкото не е за голема екипа ...неможе да се снајде во голем тим,научен си е он во порто каде местото му беше загарантирано и немораше да се докажува толку многу а и како би се докажал коа за тие играчи у португалска лига е измислен,т.е лигата е катастрофа..Баталете го него дај нешто за нашиве да кажеме..
позззз
се сложувам со постот погоре дека треба да се појачаат платите на фудбалерите од клупата и да не ни бегаат се почесто
Значи Аршавин е камен невиден.
Не гледај така на работите, пошто не се така.
Во Челзи мислам дека добро ке се снајде, па ке те демантира.
Тоа од кај што дошол е смешно да го збориме и какви екипи имало во таа лига. Па така ако гледаме нас пола фудбалери ни се од втори лиги дојдени или од пониски тимови во првата француска лига па станувале врвни играчи.
Пример ти давам, да не мислиш така.
Аршавин е дојден од Зенит кој во руска лига има 2 други поасални екипи, другото е срање векова.
Ама тој Аршавин се покажа и на европско а и во купот на уефа, и неколку прекрасни голови и асинтеции против Леверкузен, Евертон, и ред други јаки тимови кој ги минаа тогаш.
Кварезма во Порто беше одличен, и мие еден од најомилените играчи штета што потпиша за Челзи.
Во лига на шампиони да не зборам, за малку ке ги решеше на Челзи, во групите да не беше он отидоа. Значи сакам да ти кажам дека тој Кварезма незнае да игра само против Белененсес и Навал.
Според мене Интер е кривецот, и мислам дека во Челзи ке се снајде топ.

пс.
Arshavin set for debut in derby

http://uk.eurosport.yahoo.com/06022009/1/arshavin-set-debut-derby.html

ппс. Ова морам да го постирам.
Гледајте од повторена снимка како одеше топката, како ветрушка :):)

Arsenal eye French enforcer

До сега не сум слушнал за него :toe:
Доста беше од шпекулации од кои на крај само 1% од тие шпекулации е вистинит. Останатото е само зголемување на читаноста на таблоидите. :helou:

Сега треба да се фокусираме на натпреварите на Арсенал и избегнување на моменталната несакана ситуација. :pipi:

[zEUs];2193306 напиша:
Чувствувам дека ќе блесне Аде. Во последните 8 натпревари против евреите има постигнато 8 гола. Одличен рекорд, но ако се земе фактот дека најубавиот гол минатата сезона во Премиер лигата го постигна токму тој може да се очекува од него погодок против овој скапан тим.

Загрижува фактот кој вели дека има постигнато само 1 гол на последните 7 натпревари, но време е да си го подобри скорот. :)

Да, ја добил работната дозвола и Венгер ќе одлучи денеска после тренинзите дали ќе може да игра во натпревар со таков интензитет.

Инаку еве го тимот прогнозиран од ББС за утрешниот натпревар:

Arsenal (from):
Almunia, Sagna, Gallas, Toure, Clichy, Nasri, Denilson, Song, Eboue, Adebayor, Van Persie, Fabianski, Djourou, Gibbs, Wilshere, Vela, Bendtner, Ramsey, Arshavin.

--------------------------------------------

После глупостите на шпанската Марка следуваше ова:

„Сакав да одам на некој натпревар на Ноу Камп, но сакав да избегнам било какви шпекулации околу мојата иднина и затоа не гледав ниту еден меч на Барселона во живо. Моментално ми е само едно важно, што порано да се рехабилитирам, за да би можел да му помогнам на Арсенал" - изјавил Фабрегас, кој има договор со лондонскиот клуб до 2014 година.

На гол.ком
Don't Forget, Ade's The Daddy! :pos::pos:

Аде знае како со евреите=),очекувам 2 гола од него:pipi:

Најбоље ќе е ако успее да се врати за до Рома...
а Асатон ете без Јанг почнаа прво нерешен денес и еден пораз да фрчнат...:pipi:

На гол.ком
Don't Forget, Ade's The Daddy! :pos::pos:

Аде знае како со евреите=),очекувам 2 гола од него:pipi:

Ја би бил задоволен само со еден од него, очекувам од другите малце појче :pipi:

Fabregas Back for Roma Clash :vozbud::vozbud::vozbud:
А за Аде очекувам да се испосере јако на терен.
Рвп 2 гола.
пс. ајде дечки да стегаме палци денеска Блекбурн да тепа.
Да се сложуав дека РвП има добри шансе да даде неколку голова :)

Најбоље ќе е ако успее да се врати за до Рома...
а Асатон ете без Јанг почнаа прво нерешен денес и еден пораз да фрчнат...:pipi:

Да Вила е вез Јанг, тој им га прае целата игра и немаат друг доабр прејмејкер и затоа најсигурно е да изгубат, а и Блекбурн не са тим за потценување а и посебно дома кој играа :wink:

http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_4903279,00.html
Van Persie keen on new deal

Дај боже.

А евего тој Јохан Кабаје, според видеово нее лош :)
http://thegoonerforum.wordpress.com...r-swoop-for-lille-hardman-yohan-cabaye-video/

Иначе копилето трењер на Астон Вила почнал да плаче, демек во трансферот на Аршавин имало нерегуларности. Хахахаха, леле готови се! уште денеска гарант ке кикснат!!

[zEUs];2193661 напиша:
Да Вила е вез Јанг, тој им га прае целата игра и немаат друг доабр прејмејкер и затоа најсигурно е да изгубат, а и Блекбурн не са тим за потценување а и посебно дома кој играа :wink:

Blackburn е без пораз неколку натрпревари по ред.. одлична серија држат... да се надеваме нема да ја скратат Вила:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom