- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 1.686
- Поени од реакции
- 20
Ќе дојде крајот и на тоа.Одлично, ама за наредната сезона....„Наредната е наша сезона„...оваа реченица веке 6- та година ке си ја велиме....![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе дојде крајот и на тоа.Одлично, ама за наредната сезона....„Наредната е наша сезона„...оваа реченица веке 6- та година ке си ја велиме....![]()
Немаше потреба да купиме фудбалери бидејќи ги имаме Фабрегас, Волкот, Едуардо, Росицки кои се повредени. Незнам која е логиката да се купеа уште фудбалери кога овие за брзо време се враќаат.
Минатиот натпревар со кокошките беше доста несреќен за Арсенал, затоа што момците направија се за победа и ќе имаше 3 поени, но кога се нема концентрација 90 минути кој им е крив.
Се надевам дека овојпат нема да згрешат како што тоа го направија минатиот.![]()
Ќе дојде крајот и на тоа.![]()
Јас се надевам дека Арсенал ке извади икс.
Повредите се дел од фудбалот, а кај Арсенал проклетството одамна е фрлено.Aман со ова...Мислите дека Дуду и Том4е ке се изнаиграат оваа сезона...Гарантирам дека нема да имаат некој придонес поголем од 15% за оваа сезона...И ако се вратат, и ако не се пласираме во ЛШ, се надевам дека ке сфатите дека со Денилсон, Сонг, Дијаби, Клиши и сл....не се носи титула....И дали Мартин ти мислиш дека никој повеке нема да се повреди до крајот???....Ке се врателе за брзо....хмммм...се сомневам....Знаеме дека Насри е склон кон повреди...
Поточно, во наредниот пост ке покажам колку имаме повредени....Чек...
Зборам малку пооопширно не зборам баш за моментално ситуација.Немаше потреба да купиме фудбалери бидејќи ги имаме Фабрегас, Волкот, Едуардо, Росицки кои се повредени. Незнам која е логиката да се купеа уште фудбалери кога овие за брзо време се враќаат.
Минатиот натпревар со кокошките беше доста несреќен за Арсенал, затоа што момците направија се за победа и ќе имаше 3 поени, но кога се нема концентрација 90 минути кој им е крив.
Се надевам дека овојпат нема да згрешат како што тоа го направија минатиот.![]()
Тепаме батко тепаме :smir:Јас се надевам дека Арсенал ке извади икс.
Абе глуп, марш оттука.На овај фан клуб се одвиваат многу дискусии што е една добра работа,но како да ви соопштам,ќе се разочарате оваа година од "успесите"на вашиот омилен клуп!!
значи земајтеме мене за тренер и се ќе биде во ред.И да не слушнам да каже некој дека во Германија нема конкуренција оти..
п.с Нека ме предложи некој од вас на вашиот добар другар Венгер кој неможе без вас да го води клубот!!
Да, го немаме. Заминаа Жилберто, Метју и Диара. Во моментов во тимот нема надарен за таква позиција.Треба да купуваме ДМ, што во моментов го немаме.
Повредите се дел од фудбалот, а кај Арсенал проклетството одамна е фрлено.
Нема потреба да се купува фудбалер како Аршавин или некој подобар од него - т.н. „ѕвезда“. Добро за до крајот можеби ќе имаме корист од такви фудбалери, но што следната сезона? Таквите „ѕвезди“ ќе сакаат да играат во прв состав, а Фабрегас, Волкот, Росицки, Едуардо, Насри се спремни за прв состав. Кој тогаш ќе седи на клупа? А за повредените фудбалери како идеална замена се помладите фудбалери. Неможе во еден тим да се донесат уште 11 квалитетни фудбалери кои ќе им бидат замена на оние од првиот состав и ќе чекаат оние од првиот состав да се повредат па да влезат во игра.
Во еден фудбалски клуб мора да постојат такви како Сонг, Диаби, Денилсон. На друг начин неможе.
Еве го одговорот: Кај Манчестер Јунајтед има странски инвеститор, фамилијата Глејзер што значи дека се продадени души, а Арсенал останува во сопственост на Англичани. Арсенал 20 години ќе исплаќа стадион, а Јунајтед не.Тоа нека го реши менаџерот...Еве ке земам пример кој најповеке ке не „боли“...Ме инетересира, ако можи некој да ми одговори некој како може Јунајтед да има тим од одлични 11, и како може да има уште еден таков на клупа, кој комплетно може да игра против некој голем клуб....И тие имаат повредени ако не знаете...Оговорете ми и како можат да бидат секогаш во врвот и како можат да имаат два исти по квалитет тимови, како во стартниот така и на клупа...???Чекам...
И да ве потсетам...Сер Алекс(респект) е 23 години на чело и досега само 2-3 пати има завршено на 3-то место...Секогаш се или шампиони или вицешампиони...
Се надевам, дека ке ми одговорите, ако некој знае...оти тоа е единственот прашање за кое јас во животот немам одговор...
Извини, кој си ти ???!!!:...Така прај Боки 13 ко ке нема значење некој чоек...во животот...хиххиихихиихиихииихиии
Еве го одговорот: Кај Манчестер Јунајтед има странски инвеститор, фамилијата Глејзер што значи дека се продадени души, а Арсенал останува во сопственост на Англичани. Арсенал 20 години ќе исплаќа стадион, а Јунајтед не.
Сакам Арсенал да купува, но да купи фудбалер кој ќе игра со срце за тимот и ќе ја остава душата на теренот, а несакам некој како Шевченко, Роналдињо, Кваресма и ред други.A зошто ни се пари кога не сакаш Арсенал да купува....???
И ова не е одговор, за мене...молим те...ова дете од 5 години ке види дека не е тоа причина....
Хехехе Кваресма? ти не знаеш што збориш.Сакам Арсенал да купува, но да купи фудбалер кој ќе игра со срце за тимот и ќе ја остава душата на теренот, а несакам некој како Шевченко, Роналдињо, Кваресма и ред други.
Сакам Арсенал да купува, но да купи фудбалер кој ќе игра со срце за тимот и ќе ја остава душата на теренот, а несакам некој како Шевченко, Роналдињо, Кваресма и ред други.
Зборам за Кваресма од Интер и неговото покажување на теренот и надвор од него, а не оној од Порто.Хехехе Кваресма? ти не знаеш што збориш.
Камо таков да имавме, остај ти интер.
Али океј ти си фан на Сонг, trust in song. од него имаме корист.