Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фала ви на сите за честитиките :) само сеуште не е објавено на арсенал.ком
хмм Венгер ако не одолговлекува нешто незнам кој ххаах ... ај барем ова ќе е најскап негов трансфер досега Вилторд 13 мил. беше :pipi:

gun__1233680011_arshavin_gallery4.jpg

:vozbud:

:vozbud::vozbud: конечнооооооооооооооооооооооооо :vozbud:
ајдее фала сега за сите честитки
и сакам и самиот да честитам... најбоље да се снајде од било кој русин икад не само у премиер... туку сегде.... и само една трагикомична желба... да не се повреди ... хаха.Најголем малер ни се повредите од секад:wink:
ај идеме против евреите со Аршааа ... многу би сакал можда и премногу ... едно голче на дебито:smir:

Aбе Worca ти имаш некој проблеми со сваќањево на работиве,џабе стидираш психологија,или што беше таму,си ја утнал работава...
За овој пост ти реков јас дека ти е смешен и тоа може да го кажат само деца од 5 години што не се разбираат од фудбал....Како прво лошо напишав јас т.е не реков дека шампионот нема да игра следната сезона туку дека тој што бил 4 место ке игра квалификации и на негово место нема да игра шампионот,така беше и со ливерпул т.е и евертон и ливерпул играа квалификации и штом толку се разбираш од фудбалот да ти казам дека почнаа од 1 коло квалификации и двата тима а не како што кажа ти од 3 коло...не се секирај ти за мене и немој да ми кажуваш дали да се префрлам за стоук или некој др тим зошто навивам за арсенал 15 години што значи дека мн долго го пратам клубов и неможе една личност што милион пати згрешила во докажување на нешто да ми каже што и како...ке те потсетам само со зоки колку пати не беше во право па на крај испадна дека си се збунил,а најсвеж ти е примерот со пирес и твоето знаење коа тврдеше дека давал по 30,35 гола во сезона а на крај ти постирав дека никогаш повеќе од 18 не дал....така да на крај ке ти кажам да не вреѓаш и имам поголемо знаење за фудбалот одколку ти,,,(тврдам со сигурност) а ти останими со здравје и листај ги документите што ти ги праќа татко ти од англија и раскажувајни и понатака како било да се биде на хајбери...(т.е. замислувајси)...тоа беше мислам твојата приказна,нели...хахахахахахах

Во мојот свет ова го викаат „попуштање на глупите“...Ако мислиш дека е така, така е....не мора да те убедувам тебе...За Пирес знам многу повеке од колку што ти мислиш, а за тоа за Хајбери....Ти не можеш ни да сонуваш...???...Нели....???...Поздрав до тебе

Аршавин...хмммм...се надевам дека ке донесе тоа што многу ни фали...креативност...Ке видиме...Недела против Хотспур очекувам да биде резерва и да влезе....во вториот дел...оти знаеме дека нема Венгер да го стави одма...

Еве стручни предвидувања...

“Арсенал е посебна екипа, баш се уникатни во Англија. Но, тие многу му дозволуваат на противникот да игра и тоа е токму она што и одговара на Рома. Не гледам начин на кој Арсенал во два натпревари може да ја помине Рома која игра одлично во последните два месеци. Манчестер Јунајтед е во многу поголеми проблеми отколку што оттаму сакаат да признаат. Неиграњето на Немања Видиќ е голем проблем за нив, а Вејн Руни за дуелот против Интер ќе биде тукушто вратен во тимот. Мислам дека нападот на Интер може да му направи голем притисок на Манчестер Јунајтед и во тие дуели гледам блага предност на страната на миланскиот тим“, вели Тардели.

п.с. Аршавин ке носи 23-ка...Бројот на Џордан, Бекам....и т.н....

Еве и јас да им честитам на сите верни навивачи на Арсенал.Сепак на крајот се исплатеше будното следење на настаните нели!

:vozbud::vozbud: конечнооооооооооооооооооооооооо :vozbud:
ајдее фала сега за сите честитки
и сакам и самиот да честитам... најбоље да се снајде од било кој русин икад не само у премиер... туку сегде.... и само една трагикомична желба... да не се повреди ... хаха.Најголем малер ни се повредите од секад:wink:
ај идеме против евреите со Аршааа ... многу би сакал можда и премногу ... едно голче на дебито:smir:

Е па Насри на дебито во ПЛ даде гол така да се надевам Аршавин ке продолжи во тој стил.Мада Насри имаше месец и кусур за прилагодување така да доволно ќе биде и некоја асистенција:wink:

Во мојот свет ова го викаат „попуштање на глупите“...Ако мислиш дека е така, така е....не мора да те убедувам тебе...За Пирес знам многу повеке од колку што ти мислиш, а за тоа за Хајбери....Ти не можеш ни да сонуваш...???...Нели....???...Поздрав до тебе
Во твојот лажлив свет...може...незнам зошто мислиш дека некој ти поверувва на тоа али јбг мислиси ти и понатака да не ти расипувам сонот ....а се виде колку знаеш за пирес и неговите голови по 35 у сезона али тоа е сигурно грешка во документите кој ти ги праќа татко ти....јас колку што навивам за арсенал ти немаш години а не па знаење да имаш повеќе,џабе ти се и документите и посетите на хајбери,хахахахаха.....
арсенал треба да ти е во срце а тебе не ти е и тука си на форумов само да делиш СТРУЧНИ мислења како што си напишал во постот подоле.....биди ми поздравен и коа ке одиш пак накај емирати сеа викни да не одиш сам....и пролистај документите да освежиш знаењето си зарибал малку брате.....и дај сеа кажи како го гледаш доаѓањето на аршавин од твоја психолошка гледна точка...додека не стигнат новите документи....
поззззззззз:smir::smir::smir:

Еве и јас да им честитам на сите верни навивачи на Арсенал.Сепак на крајот се исплатеше будното следење на настаните нели!

Е па Насри на дебито во ПЛ даде гол така да се надевам Аршавин ке продолжи во тој стил.Мада Насри имаше месец и кусур за прилагодување така да доволно ќе биде и некоја асистенција:wink:

Arshavin Is Finally A Gunner!....

eееј брат нема везе хаха уживај... јас се надевам ќе го напраи истото и Арша а можно е пак и колово да е одложено заради времето и така да ќе има време Аршавин да се снајде:vozbud:

Еве го интервјуто што го дал Аршавин:

Зошто го одбравте Арсенал?
-Затоа што ми се допаѓа стилот на Арсенал, го сакам Арсенал и исто така ги почитувам фудбалерите кои што играат тука. Вчера слушнав за историјата на овој тим и тоа што е најважно, сметам дека Арсенал ќе освои трофеј. Венгер беше клучот затоа што направи да се чувствувам толку добредојден.

Колку време ќе ви треба да се адаптирате?
-Знам дека Арсенал е млад тим и јас би требало да бидам еден од најискусните. Сметам дека малку време би ми било потребно да се адаптирам.

Што мислите за северолондонското дерби кое ќе се одигра овој викенд?
-Погледнете на теренот во недела и ќе го добиете одговорот.

Која е вашата порака кон навивачите на Арсенал?
-Мојата порака кон навивачите на Арсенал? Верувајте во мене, верувајте во Арсенал.

Многу сум среќен што сум овде. Станав топчија пред некое време, и што можам да кажам? Ќе го дадам својот максимум.

Ми беше тешко изминатиов период, но сега тоа не е важно, сега сум топчија.

Еве го интервјуто што го дал Аршавин:

Зошто го одбравте Арсенал?
-Затоа што ми се допаѓа стилот на Арсенал, го сакам Арсенал и исто така ги почитувам фудбалерите кои што играат тука. Вчера слушнав за историјата на овој тим и тоа што е најважно, сметам дека Арсенал ќе освои трофеј. Венгер беше клучот затоа што направи да се чувствувам толку добредојден.

Колку време ќе ви треба да се адаптирате?
-Знам дека Арсенал е млад тим и јас би требало да бидам еден од најискусните. Сметам дека малку време би ми било потребно да се адаптирам.

Што мислите за северолондонското дерби кое ќе се одигра овој викенд?
-Погледнете на теренот во недела и ќе го добиете одговорот.

Која е вашата порака кон навивачите на Арсенал?
-Мојата порака кон навивачите на Арсенал? Верувајте во мене, верувајте во Арсенал.

Многу сум среќен што сум овде. Станав топчија пред некое време, и што можам да кажам? Ќе го дадам својот максимум.

Ми беше тешко изминатиов период, но сега тоа не е важно, сега сум топчија.

Па нормално...не ке дојди заради навивачите....Без него(Венгер) ништо не прајме...

Конечно долго очекуваниот трансвер се оствари :vozbud:.Епа ај нека ни е со среќа да даваа многу голови,да има добри дриблинзи и многу асистенции и шо е најважно брзо да се прилагоде на нашата игра

Конечно долго очекуваниот трансвер се оствари :vozbud:.Епа ај нека ни е со среќа да даваа многу голови,да има добри дриблинзи и многу асистенции и шо е најважно брзо да се прилагоде на нашата игра

така е.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom