Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Најверојатно Арсен го зема како играч кој може да игра на повеќе позиции од средниот ред па и во нападот. Таков фалаше, особено ако се земе фактот дека на секои 2/3 натпревари во просек се повредуваше еден фудбалер.[zEUs];2178227 напиша::je::je: Конечно беше да напраевмо ваков добар трансфер :je::je:
Сеа растур ќе прае, ќе нема кој да го допре:zlo:
Само на која позиција ќе игра :raz: ...тој може перфектно на десната/левата крилна позиција а исто така и во самиот напад би бил доста продуктивен, но сега нас ни фали десно крило дека ВОлкот е повреден и на таа позиција има најголеми шанси да настапи а и одвај чекам да видим негов настап...![]()
A statement on the Russian club's website said: "Zenit, Arsenal and Andrei Arshavin have concluded talks in London. "The St Petersburg club will receive £16.5m - £15m for the transfer of the player and £1.5m compensation for breaking a long-term contract.
"In addition there is a further 500,000 euros in bonuses which Arshavin has not yet received which will not be paid and instead make up part of the transfer sum.
"The overall sum of the transfer is around $24m (£16.9m)."
It is believed Arshavin will wear the number 13 shirt vacated by Alexander Hleb when he joined Barcelona last year.
Дечки каи дае ке излезе на официјалната.
Вчера читав дека во 14 00 треба да биде објавено, али сеуште нема.
Од 20 милиона успеаа да ја симнат цената дупло мање, свака част.
и Аршавин доставил докази дека бил задржан заради невремето ! и затоа е продолжен трансфер прозорецот 

значи стануваме конкурентни на „гигантите“ .Газидис заврши одлична работа, ова е прв негов успешен трансфер. Сигурен сум дека уште многу ќе следат.14 по нивно , 15 по наше
ќе го кажат и ЕПЛ го потврдила трансфероти Аршавин доставил докази дека бил задржан заради невремето ! и затоа е продолжен трансфер прозорецот
па ... многу голови многу добри игри ...
другото што ми е мило ова е вториот играч што му го земаме на реал после насризначи стануваме конкурентни на „гигантите“ .

Ах тој среќен снег...14 по нивно , 15 по наше
ќе го кажат и ЕПЛ го потврдила трансфероти Аршавин доставил докази дека бил задржан заради невремето ! и затоа е продолжен трансфер прозорецот
па ... многу голови многу добри игри ...
другото што ми е мило ова е вториот играч што му го земаме на реал после насризначи стануваме конкурентни на „гигантите“ .

Се е завршено, само се чека на одобрување од ФА.Ајде бе веќе нека го објават трансферот. Доста ми е од овој кажал ова... оној кажал она... Нека се слика веќе со дресот и готово.Каде заглавиле не ми е јасно!

Се е завршено, само се чека на одобрување од ФА.![]()