Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
675.gif
гнидите
660.gif
НАЈЈАКИТЕ

gun__1214906249_ground_tottenhamhotspur.jpg

на најомразениот стадион ( повеќе од сигурно ) 08 02 од 14 30

најверојатно на а1 директно се прашувате зошто толку рано е постирано ( да не ми го одземе некој друг задоволството ) :vozbud:

за гнидите , евреите , кокошките како милувате на вас оставам :)

за гнидите : моментално се со исто бодови и мечеви ( топ форма така да си и останат ) немам против ништо . се врати среќната ѕвезда кин - во било кој меч да играл ( сем оној за купот кога не посрамотија - ... не коментирам се што пуцнаа се влезе а беа многу 5 : 1 ) мечот беше за куп ... се навраќам на вошката кин им е среќна ѕвезда затоашто не дбиле ниту еден меч во ЕПЛ со декада веќе :) за нив ако постигнат гол е ко победа ... не се во сјајна форма еден одличен податок ... поединци ко поединци или ќе блеснат или нема да изиграат ...

за нас : овој момент е посебен ... новото засилување Андреј Аршавин најверојатно ќе дебитира се надевам со гол - ко повеќето легенди во тимот , се надевам дека ова ќе биде почеток на една одлична серија ... позитивно е што Адебајор давал гол на секој меч против кокошките , ги има научено ... РвП е човекот на Арсенал оваа сезона - браво мајсторе продолжи така ... нивниот тренер Хари Реднап пораснал ко навивач на Арсенал ... така да ова е дополнителен мотив ...

се надевам на фијаско против гнасите , зачинето со многу голови ...

задоволство ми е што имам можност да ја постирам темава ... ќе ја надополнуваме во текот на седмицава со сите информации поврзани со нашиот омилен тим !

675.gif
гнидите
660.gif
НАЈЈАКИТЕ

gun__1214906249_ground_tottenhamhotspur.jpg

на најомразениот стадион ( повеќе од сигурно ) 08 02 од 14 30

најверојатно на а1 директно се прашувате зошто толку рано е постирано ( да не ми го одземе некој друг задоволството ) :vozbud:

за гнидите , евреите , кокошките како милувате на вас оставам :)

за гнидите : моментално се со исто бодови и мечеви ( топ форма така да си и останат ) немам против ништо . се врати среќната ѕвезда кин - во било кој меч да играл ( сем оној за купот кога не посрамотија - ... не коментирам се што пуцнаа се влезе а беа многу 5 : 1 ) мечот беше за куп ... се навраќам на вошката кин им е среќна ѕвезда затоашто не дбиле ниту еден меч во ЕПЛ со декада веќе :) за нив ако постигнат гол е ко победа ... не се во сјајна форма еден одличен податок ... поединци ко поединци или ќе блеснат или нема да изиграат ...

за нас : овој момент е посебен ... новото засилување Андреј Аршавин најверојатно ќе дебитира се надевам со гол - ко повеќето легенди во тимот , се надевам дека ова ќе биде почеток на една одлична серија ... позитивно е што Адебајор давал гол на секој меч против кокошките , ги има научено ... РвП е човекот на Арсенал оваа сезона - браво мајсторе продолжи така ... нивниот тренер Хари Реднап пораснал ко навивач на Арсенал ... така да ова е дополнителен мотив ...

се надевам на фијаско против гнасите , зачинето со многу голови ...

задоволство ми е што имам можност да ја постирам темава ... ќе ја надополнуваме во текот на седмицава со сите информации поврзани со нашиот омилен тим !

Само не заборавај дека не успеавме дома да ги тепаме и тоа кога беа во уште поголема криза од сега,сепак овој двобој е приказна за себе,без разлика на моменталната форма на кој и да било од овие два тима,искрено јас никогаш не сум сигурен во ова дерби макар што ги имаме прегазено неколку пати,постигнуваме многу голови против нив,ама пак и примаме исто така, а тоа ме плаши,претходнава кога примавме 2 гола последните 3 минути,ја следев на лајвскор и уште што не добив инфаркт,се надевам овој пат нема да ни приредат ништо слично и ќе победат со достојна предност........

На спортските вести на А1 кажаа дека Аршавин ги поминал медицинските прегледи и ги договрил личните услови и дека утре официјално ке биде презентиран.:helou:

Na makedonski izvori ne mu veruvam, arsenal.com koga ke objave togas e sigurno. Site drugi spekulirat samo.

arsenal.com уште немаат потврдено
ајде бе доста со одовлекување со аршавин редно е и арсенал да земе некого:smir:

na nasi blogovi segde go ima a na goonertalk.com ima i so slikicka so 13kata kao ja drzi...:toe:
a na arsenal.com nisto uste

Па има на спорт1.де,а на германциве им верувам,не даваат туку така тие информации,затоа верувам дека е вистина...........

arsenal.com уште немаат потврдено
ајде бе доста со одовлекување со аршавин редно е и арсенал да земе некого:smir:
На арсенал.ком никогаш нема да ти каже ден унапред и да каже дека бил на медицински.
Неколку добри блогери што имаат пријатели и врски со Арсенал во лондон кажаа убаво.
Да не ги заборавам Скајспортс, Бибиси.
Утре ке биде финализирано. :vozbud:

На арсенал.ком никогаш нема да ти каже ден унапред и да каже дека бил на медицински.
Неколку добри блогери што имаат пријатели и врски со Арсенал во лондон кажаа убаво.
Да не ги заборавам Скајспортс, Бибиси.
Утре ке биде финализирано. :vozbud:

Дај боже утре да биде готово све... и да имаме нов играч .. Аршавиин :vozbud:

Дај боже утре да биде готово све... и да имаме нов играч .. Аршавиин :vozbud:
Готово е.
--
ARSHAVIN OHHHH OHH OHH
ARSHAVIN OHHHHH OHHH OHHH HE TURNED DOWN TOTTENHAM SCUM COS JENAS WANTED HIS BUM ARSHAVIN OHHHHHHHHH

e79a79fb8e9a86a7fdcb16747687d519.jpg

Хехе камо ова време да потпишеше:vozbud:

Иначе еве и нова слика сликан во Лондон
02022009211.jpg

Ај конечно добро засилување за Арсенал!Ептен го поштувам дечково,само прашање е дали ќе се снајде во Англија!

Ај конечно добро засилување за Арсенал!Ептен го поштувам дечково,само прашање е дали ќе се снајде во Англија!

би требало,барем јас така мислам,стилот на игра му одговара во потполност,мислам на стилот на Арсенал,па верувам дека добро би се вклопил....

И "The sun" објави дека е готово,демек за 15 милиони евра до 2012, неделна плата од 70 000 фунти....па нека ни е со среќа,да се снајде добро и да ни носи многу голови,победи и добри натпревари....

би требало,барем јас така мислам,стилот на игра му одговара во потполност,мислам на стилот на Арсенал,па верувам дека добро би се вклопил....

И "The sun" објави дека е готово,демек за 15 милиони евра до 2012, неделна плата од 70 000 фунти....па нека ни е со среќа,да се снајде добро и да ни носи многу голови,победи и добри натпревари....
Најбитните објавија.
Бибиси и Скајспортс.
И ај да не им пречиме не некој модераторчиња кој се уфилмани до даска, дојдете овде ке тепаме муабет
http://forum.kajgana.com/group.php?&do=discuss&groupid=93&discussionid=&gmid=18078#gmessage18078

Еве ја и Арсенал-Маниа се јави :):)
Agent Dennis Lachter says that Russian playmaker Andrei Arshavin has signed for the Gunners in a deal worth £12 million.
The contract is said to be until 2012 and the player, who agreed personal terms and passed a medical, has been given the number 13 shirt.
Yesterday, reports that Arshavin was being driven back to Heathrow airport emerged after claims that the move had broken down over a dispute on the player's signing-on fee, which Zenit St. Petersburg wanted half of.
Lachter, who is Arshavin's agent, said: "It was completed in extra-time but we must wait for confirmation.
"In 16 years this has been the most difficult transfer ever."
Zenit spokesman Alexei Petrov, who had earlier said the move was cancelled, was quoted late on Monday as saying: "The deal was signed for three-and-a-half years and the financial details will be disclosed tomorrow."

Ама пак за бројот излеа грешат, али тоа е помалку битно
Arshavin to wear number 23 shirt for Gunners

И гол.ком се јави.
"Arsenal don't realise just how good a player Andrei Arshavin is," Advocaat told Sky Sports News today. "He'll be a sensation in England."

Лајв лјав...
нешто и од АрсеналСпот:
He said: “The negotiations [have] come to a close, the details [will be released] tomorrow. Now I can say only one thing - if I play in the “Arsenal”, then [I will have] number 23.”

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom