Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледај Скајспортс во живо на стрим.
Репортерот пред Емирати вика дека се било готово и дека вечерва ке било све официјализирано.
Леле не се нормални еј!:toe:

me нервира оваа ситуација топло - ладно !!!!!!

нека кажат веќе еднаш да или не !!!

Освојувачот оди директно, на грбот на 4-то пласираниот тим во својата земја...Ако ние освоиме а Вила е 4-та таа не оди во ЛШ, туку во УЕФА....Ова правило почна да важи баш од таа сезона. т.с. од другата, кога Ливерпул не влезе понатаму...Така да тоа е сигурно....
Aбе Worca ти имаш некој проблеми со сваќањево на работиве,џабе стидираш психологија,или што беше таму,си ја утнал работава...
За овој пост ти реков јас дека ти е смешен и тоа може да го кажат само деца од 5 години што не се разбираат од фудбал....Како прво лошо напишав јас т.е не реков дека шампионот нема да игра следната сезона туку дека тој што бил 4 место ке игра квалификации и на негово место нема да игра шампионот,така беше и со ливерпул т.е и евертон и ливерпул играа квалификации и штом толку се разбираш од фудбалот да ти казам дека почнаа од 1 коло квалификации и двата тима а не како што кажа ти од 3 коло...не се секирај ти за мене и немој да ми кажуваш дали да се префрлам за стоук или некој др тим зошто навивам за арсенал 15 години што значи дека мн долго го пратам клубов и неможе една личност што милион пати згрешила во докажување на нешто да ми каже што и како...ке те потсетам само со зоки колку пати не беше во право па на крај испадна дека си се збунил,а најсвеж ти е примерот со пирес и твоето знаење коа тврдеше дека давал по 30,35 гола во сезона а на крај ти постирав дека никогаш повеќе од 18 не дал....така да на крај ке ти кажам да не вреѓаш и имам поголемо знаење за фудбалот одколку ти,,,(тврдам со сигурност) а ти останими со здравје и листај ги документите што ти ги праќа татко ти од англија и раскажувајни и понатака како било да се биде на хајбери...(т.е. замислувајси)...тоа беше мислам твојата приказна,нели...хахахахахахах

ne8f2r.jpg

Дечки еве пратам погледнете.
Сега ги слушав како дискутираат и кажаа дека
WENGER : ANNOUNCEMENT WILL BE MADE TONIGHT
Кажал дека вечерва.
А Арсенал маниа само што објави дека ке било готово во негативна смисла, го блокираа сајтот.

Дур не искочи на арсенал.ком .. не веруем на никој:toe: многу се прости ситеееее :tapp: 30 години ќе праи една понуда за платааа аајдееее...:kesa:

Дечки еве пратам погледнете.
Сега ги слушав како дискутираат и кажаа дека
WENGER : ANNOUNCEMENT WILL BE MADE TONIGHT
Кажал дека вечерва.
Така е...

1851: Another news agency are now suggesting Andrei Arshavin has signed for Arsenal and he will stay at the Emirates until June 2012.

Така е...

1851: Another news agency are now suggesting Andrei Arshavin has signed for Arsenal and he will stay at the Emirates until June 2012.
Брат ко ментални сме, ептен ко да сме у лондон пратиме.
Ајде да се надаме дека е све ова вистина.

Aбе Worca ти имаш некој проблеми со сваќањево на работиве,џабе стидираш психологија,или што беше таму,си ја утнал работава...
За овој пост ти реков јас дека ти е смешен и тоа може да го кажат само деца од 5 години што не се разбираат од фудбал....Како прво лошо напишав јас т.е не реков дека шампионот нема да игра следната сезона туку дека тој што бил 4 место ке игра квалификации и на негово место нема да игра шампионот,така беше и со ливерпул т.е и евертон и ливерпул играа квалификации и штом толку се разбираш од фудбалот да ти казам дека почнаа од 1 коло квалификации и двата тима а не како што кажа ти од 3 коло...не се секирај ти за мене и немој да ми кажуваш дали да се префрлам за стоук или некој др тим зошто навивам за арсенал 15 години што значи дека мн долго го пратам клубов и неможе една личност што милион пати згрешила во докажување на нешто да ми каже што и како...ке те потсетам само со зоки колку пати не беше во право па на крај испадна дека си се збунил,а најсвеж ти е примерот со пирес и твоето знаење коа тврдеше дека давал по 30,35 гола во сезона а на крај ти постирав дека никогаш повеќе од 18 не дал....така да на крај ке ти кажам да не вреѓаш и имам поголемо знаење за фудбалот одколку ти,,,(тврдам со сигурност) а ти останими со здравје и листај ги документите што ти ги праќа татко ти од англија и раскажувајни и понатака како било да се биде на хајбери...(т.е. замислувајси)...тоа беше мислам твојата приказна,нели...хахахахахахах

Да расчистиме веке еднаш:
Доколку освојувачот на ЛШ се пласира во своето првенство подолу од 4-то место(зборувам за јакиве лиги) наредната сезона ке влезе во ЛШ директно во групи без квалификации, а 4-то пласираниот ке биде прекомандуван во УЕФА купот. Сезоната кога и Ливерпул и Евертон играа квалификации (Ливерпул од 1 коло, а Евертон од 3то) беше специјален случај со самото тоа што таква ситуација се немаше случено и правилата не беа целосно дефинирани,па Ливерпул со специјална дозвола играше квалификации. Од наредната сезона почна да важи погоре објаснетото.

Поздрав до Neki_coc и worca!:helou:

18.50 Arsene Wenger has told Sky Sports News that Arsenal will make a "positive" announcement on the Andrei Arshavin saga this later evening.
Ви викам не се секирајте.Немало кај да спие,не нашле стан,па Венгер кај него го зел.:pos:

Па луѓе ова е вистинска лудница,јас во овој момент се откажувам од следење на оваа трансфер сага,ќе си почекам официјална информација,зашто на секои 5 минути се менаваат информациите од една во друга насока,па немам намера да се разболам заради ова,значи ова е невидено до сега...

Па луѓе ова е вистинска лудница,јас во овој момент се откажувам од следење на оваа трансфер сага,ќе си почекам официјална информација,зашто на секои 5 минути се менаваат информациите од една во друга насока,па немам намера да се разболам заради ова,значи ова е невидено до сега...
Неме веќе менување, готово е. Завршена работа. Малку не измори ова, но како и да е тука е крајот. :helou:

Познат навивач на Арсенал:

"This Arshavin deal is the most twisting deal I've ever experienced as an Arsenal supporter. One minute everything is done, the next it's not and is hanging by a thread. Just so tense every time I hear Arshavin's name on the TV."

Готово е нема да дојде ...:nesum:, баш сакав да дојде ама не е крај на свет да паѓам у депресие...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom