Aбе Worca ти имаш некој проблеми со сваќањево на работиве,џабе стидираш психологија,или што беше таму,си ја утнал работава...
За овој пост ти реков јас дека ти е смешен и тоа може да го кажат само деца од 5 години што не се разбираат од фудбал....Како прво лошо напишав јас т.е не реков дека шампионот нема да игра следната сезона туку дека тој што бил 4 место ке игра квалификации и на негово место нема да игра шампионот,така беше и со ливерпул т.е и евертон и ливерпул играа квалификации и штом толку се разбираш од фудбалот да ти казам дека почнаа од 1 коло квалификации и двата тима а не како што кажа ти од 3 коло...не се секирај ти за мене и немој да ми кажуваш дали да се префрлам за стоук или некој др тим зошто навивам за арсенал 15 години што значи дека мн долго го пратам клубов и неможе една личност што милион пати згрешила во докажување на нешто да ми каже што и како...ке те потсетам само со зоки колку пати не беше во право па на крај испадна дека си се збунил,а најсвеж ти е примерот со пирес и твоето знаење коа тврдеше дека давал по 30,35 гола во сезона а на крај ти постирав дека никогаш повеќе од 18 не дал....така да на крај ке ти кажам да не вреѓаш и имам поголемо знаење за фудбалот одколку ти,,,(тврдам со сигурност) а ти останими со здравје и листај ги документите што ти ги праќа татко ти од англија и раскажувајни и понатака како било да се биде на хајбери...(т.е. замислувајси)...тоа беше мислам твојата приказна,нели...хахахахахахах