Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знам дека беше ешли со нас само сакав да ти кажам дека венгер чека до последен момент, мора да мислиме оптимистички...и иако трансфер периодот трае до 1 февруари трансферите се објавуваат и на 2,3 сто значи дека иако е завршен трансфер периодот има трансфери кои и денес и утре ке се дознаат...

баш да кажам... и не е важно кога ќе кажат само нека дојде Аршавин ... а дали сега дали за 1 или 2 дена ... не ми е баш важно тоа:wink:

At last Arsenal and Zenit St Petersburg have finally agreed a fee for the transfer of Andrei Arshavin to the Gunners. The deal is still to be finalised though with Arshavin and the Russians still to sort out a final payment. It is understood Arshavin will wear the number 13 shirt.

At last Arsenal and Zenit St Petersburg have finally agreed a fee for the transfer of Andrei Arshavin to the Gunners. The deal is still to be finalised though with Arshavin and the Russians still to sort out a final payment. It is understood Arshavin will wear the number 13 shirt.
Редно беше. :pipi:

Нека му е со среќа, па нека се подготви добро за против СП*РС. :helou:

ЕДИТ: Само што ги поминал медицинските тестови и за некој саат се очекува да се појави со дресот со број 13 на арсенал.ком.

Дали и официјално потпиша или....???
ај ќе ве молам да каже некој

1.Смешно е да збориме за титула, јас се молам бога да не останеме петти и дали ке го освоиме купот. Тука не се работи за оптимизам. Заборавете на титула.:smir:
2.Немој те да ме сватите погрешно али мислам дека можеби е време на смена на тренерот.
Немојте да ми урлате венгер направил тоа и тоа, јас знам го ценам како човек и сум благодарен за тоа што го направил за Арсенал. Али вака не иде 6 години, откако почна да менува друга карта и мн да им дава шанси на младиве, напротив не напуштија фудбалери од најдобрата генерација.
Рејес, Пирес, Лјумберг, Анри, Џилберто, Виера, Кион, Апсон, Беркамп итн итн да не ги набројувам сега тие. Е ова беше стандарден тим со вакви првотимви секогаш ке имаме добар успех.
Уште една година би прогнозирал за Венгер, а потоа се надам на негово заминување. Најверојатно Усманов кога ке дојде на поголема функција сигурно ке се искрсне нешто.
3.Апсолутно се слагам со ова на бисисплејр „Sto ke pravime togas, nema poveke da navivame za Arsenal zaradi toa sto Wenger zaminal?“
Венгер нее Арсенал. Венгер можеби е клучниот фактор што сега сме голем тим, но тоа не значи дека доживотно треба да биде во Арсенал.
4.Оваа година молетесе за Фа куп(мада не верувам дека ке го освоиме) ... али и да го освоиме, голема муда. Тим како што е Арсенал не смее да се задоволи со еден фа куп и(веќе) катастрофална сезона. ЛШ не зборам, пошто се умам како ке се помине една заебана Рома, која игра бункер.
5.Нека не ве радува ремито на Астон вила. Ние не смее да дозволиме да киксаме вака, и да незнаеме гол да дадеме а напротив и да се надаме дали Астон Вила ке тепаме. Инаку 10 меча сме без пораз, како што кажа Мартин тоа е боље одколку 10 порази :pos2::pos2:.
6. Не дај боже да бидеме 5. предходно кажував така у афект пошто бев напизден 300-на саат.
Хил вуд кажа дека Арсенал ке остане истиот на финанскиски план, ама не верувам дека поголемиот дел од добри играчи кој играат во првиот тим дека ке останат. Венгер почна и да се грижи за Ван Перси и Волкот.(бар како шо причитав).
7.worca нема затоа што имаме навивачи тиња. Најслаба публика имаме во ЕПЛ според големината на стадионот.
Ждерат а не навиваат, па ке носат шамивчиња :vozbud:
8.Диаби и Ебуе се сјебаа. Диаби ми излгедаше на сериозна повреда. Кој знае што ке се прави....
и како последно искрено ке го молам бога летово оној КОПИЉОТ адебајор да си иде! Немора да се сложите со мене, ама сепак си го кажав мислењето.
Дај боже да нее повреден Диаби па коа ке дојде Аршавин да може да игра уместо Денилсон малце поповлечено.

пс. Се надам Аршавин ке дебитира веќе на следниот меч со Тотенхем во гости.

:smir:

Епа вака....сеа...се извинувам дека не можев побрзо да вратам али тоа е тоа....испити на факс....Епа вака, еве повторна моја анализа и како јас ги гледам работите...Само ке ве потсетам, учам на социолошки-психолошка насока, на факултет...Така да...еве вака...не дека се фалам ама сфатете ме малу посериозно....еве...

на 1, се сложувам дека титулата е заборавена, но само потсетете се, дека кога не ни одеше во ПЛ, ни одеше во ЛШ, кога стигнавме финале...Не мора да бидеме 4-ти...Нека бидеме и 10-ти...Само да ве потсетам, освојувачот на ЛШ оди директно во ЛШ наредната сезона...
како 2, само ке кажам дека воопшто не се сложувам, и толку...
како 3,...интересно...да, се сложувам дека не е Арсенал, но исто така се сложувам дека тој е тимот кој го „направи“ Арсенал...Во нашата историја, никогаш не сме биле сфатени сериозно во ПЛ...Кога тој дојде влеговме во големата четврока, наместо Њукасал, и ред други работи...
сега 4, не треба да бидете до толку песимисти....знам дека и јас не сум некој голем оптимист, али со вакво размислување само ке се испокараме мегу себе....јас те почитувам и како и сите други членови, но ти со твоите 17-18 години, имаш некогаш многу добри размислувања....5, Да, не смееме....во право си...6, нека бидеме 5-ти, кажав дека освојувачот оди понатаму, директно....ако не...па и Милан игра КУП на УЕФА,а мислам дека сега го имаат најјакиот состав, во историјата....како 7, апсолутно си во право...имаме најслаба публика, и не знам како ние ке го смениме тоа...8, Само ке се сложам дека Аде треба да биде продаден, а не негово место да се земи некој играч како...Ван Нистелрој(убеливо мој најомразен, додека играше во Ман.Ј)...Инзаги или слично...Не велам да бидат овие но некои млади со слични караттеристики....Овие можам комплетно да сменат една игра, во полза на својот тим...Одлично снаодливи во 16-кот, слаби надвор од него...Ние имаме добри играчи за околу 16-кот, но немаме ГОЛГЕТЕР...!!! Толку од мене за ова....

A da si navivate za celzi, liverpul ili man.utd.
Voa e za site so pisat gluposti,ne trebese vaka tuku trebese vaka,
pa ako tolku nogu go razbirate fudbalot aplicirajte za trener na arsenal i izvadite go timot od tamu kaj sto se naoga sega.
A i da ve prasam nesto?
Koj trener ke go zameni Wenger vo Arsenal, koga veke ste zapnale za promena A?!?!?
:smir:

Апсолутно е во право...

Епа вака....сеа...се извинувам дека не можев побрзо да вратам али тоа е тоа....испити на факс....Епа вака, еве повторна моја анализа и како јас ги гледам работите...Само ке ве потсетам, учам на социолошки-психолошка насока, на факултет...Така да...еве вака...не дека се фалам ама сфатете ме малу посериозно....еве...

на 1, се сложувам дека титулата е заборавена, но само потсетете се, дека кога не ни одеше во ПЛ, ни одеше во ЛШ, кога стигнавме финале...Не мора да бидеме 4-ти...Нека бидеме и 10-ти...Само да ве потсетам, освојувачот на ЛШ оди директно во ЛШ наредната сезона...
како 2, само ке кажам дека воопшто не се сложувам, и толку...
како 3,...интересно...да, се сложувам дека не е Арсенал, но исто така се сложувам дека тој е тимот кој го „направи“ Арсенал...Во нашата историја, никогаш не сме биле сфатени сериозно во ПЛ...Кога тој дојде влеговме во големата четврока, наместо Њукасал, и ред други работи...
сега 4, не треба да бидете до толку песимисти....знам дека и јас не сум некој голем оптимист, али со вакво размислување само ке се испокараме мегу себе....јас те почитувам и како и сите други членови, но ти со твоите 17-18 години, имаш некогаш многу добри размислувања....5, Да, не смееме....во право си...6, нека бидеме 5-ти, кажав дека освојувачот оди понатаму, директно....ако не...па и Милан игра КУП на УЕФА,а мислам дека сега го имаат најјакиот состав, во историјата....како 7, апсолутно си во право...имаме најслаба публика, и не знам како ние ке го смениме тоа...8, Само ке се сложам дека Аде треба да биде продаден, а не негово место да се земи некој играч како...Ван Нистелрој(убеливо мој најомразен, додека играше во Ман.Ј)...Инзаги или слично...Не велам да бидат овие но некои млади со слични караттеристики....Овие можам комплетно да сменат една игра, во полза на својот тим...Одлично снаодливи во 16-кот, слаби надвор од него...Ние имаме добри играчи за околу 16-кот, но немаме ГОЛГЕТЕР...!!! Толку од мене за ова....

Апсолутно е во право...
Епа малку си се збунил за ова болдираново , т.е победникот не оди директно во Лш следната сезона.тоа правило се укина е веке не важи.Не може да има 5 тима од англија.ако ти текнува коа ливерпул ја освои ЛШ а дома беше 5 место па не требаше да иде ЛШ али дека освојувач му направија да игра квалификации али се беше тоа заебанција зошто го наместија евертон да испадне во 2 коло квалификации и да не отиде понатаму за да нема англија 5 тима,така да умре тоа правило,што значи и доколку ја освоиме ЛШ мозе да не играме следната сезона ако не завршиме 4 место...НЕ ДАЈ БОЖЕ....
позззз

Како е можно дечкото да дојде у Лондон и дане потпише?
Беше и сликан со мобилен во еден кафич ццц...
Се вратил у Русија ... стварно сум многу разочаран иако од првин јас лично си мислев дека не ни е потребен и сега не сум далеку од тоа мислење но ставот на венгер тоа ми е...
Тоа само може Венгер и цела управа на Арсенал.
Аршавин беше пратен за да потпише, а не да се врати.
Се срамам од ова што се деси, овва е смешно луѓе. .. отказ за Венгер и за цела управа на Арсенал... камо да беше Дејн!:toe:

Едноставно...не можам да верувам дека ова го читам на мојот фан клуб....Какво разочарување од сите вас...Се надевам дека кога ке освои титула Венгер вие и понатаму ке барате отказ за него...Страшно....не се надевав на ова...

Епа малку си се збунил за ова болдираново , т.е победникот не оди директно во Лш следната сезона.тоа правило се укина е веке не важи.Не може да има 5 тима од англија.ако ти текнува коа ливерпул ја освои ЛШ а дома беше 5 место па не требаше да иде ЛШ али дека освојувач му направија да игра квалификации али се беше тоа заебанција зошто го наместија евертон да испадне во 2 коло квалификации и да не отиде понатаму за да нема англија 5 тима,така да умре тоа правило,што значи и доколку ја освоиме ЛШ мозе да не играме следната сезона ако не завршиме 4 место...НЕ ДАЈ БОЖЕ....
позззз

Освојувачот оди директно, на грбот на 4-то пласираниот тим во својата земја...Ако ние освоиме а Вила е 4-та таа не оди во ЛШ, туку во УЕФА....Ова правило почна да важи баш од таа сезона. т.с. од другата, кога Ливерпул не влезе понатаму...Така да тоа е сигурно....

i so bidna decki .. zaso onolku molk okolu Arshavin?
Сеуште до ФА не е потврден трансферот, а официјално трансфер прозорецот се затвори во 18:00. Сеуште има време до полноќ да се официјализира поради лошото време кое влијаеше врз овој трансфер.

Во секој момент треба се да се заврши.

позззз

хаха епаа брат... ја не веруем дека уопште со оваа игра иаме шанса да освоиме ни ЛШ али... надежта последна умира :helou:

Освојувачот оди директно, на грбот на 4-то пласираниот тим во својата земја...Ако ние освоиме а Вила е 4-та таа не оди во ЛШ, туку во УЕФА....Ова правило почна да важи баш од таа сезона. т.с. од другата, кога Ливерпул не влезе понатаму...Така да тоа е сигурно....
Tеоријава ти е лудило,ајде ние ке освоиме 16 место дома и ке освоиме ЛШ и следната година тимот што бил 4 место ке игра куп уефа само затоа што ние сме освоиле ЛШ....за што се борел тој клуб цела сезона за на крај пак да игра куп уефа..нема шанси ,не е така и веруј дека ако завршиме 5 ке играме куп на уефа....
ПР.Арсенал освојува ЛШ али испаѓа од 1 лига и игра у 2 другата сезона..не е битно тоа што испаднале од прва лига туку само затоа што освоиле ЛШ мора да играат таму и следната година со што неправилно му е одземано местото на некој друг тим што цела сезона се борел за тоа место.....ех да беше така сите ке освојуваа ЛШ макар и дома биле последни..Позззз
ЕДИТ:ливерпул таа сезона влезе во ЛШ изгледа си се збунил нешто

17:35 - DEAL OFF? A Zenit St Petersburg official has told the Associated Press that Andrei Arshavin's move to Arsenal could fall through as the player and club have been unable to agree the repayment of a signing-on fee. Hearts in mouths for Arsenal fans.
:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom