Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за добар играч не е проблем - од простата причина дека сигурно си ја одржувал формата , игра во офанзивен стил ( не случајно го чекаше моментот да заигра во арсенал - евреите , реал ... )

така да штом стави потпис сигурно дека ќе се појави на теренот .

ама ме буни другото : да не биде ко со бен арфа работава ? цело време тој ( бен арфа ) и најнакрајот насри :)
Можно е Венгер освен него да доведе уште некој друг во последните моменти. По утрешниот натпревар и резултатскиот епилог ќе се дознае нешто повеќе, но не ја исклучувам и можноста Аршавин да не дојде, па да дојде некој подобар. Со Венгер се е можно. :)

Венгер кажал дека Аршавин ако не потпише до утре(сабота 15:00) дека трансферот нема да биде комплетиран и Аршавин нема да дојде во Арсенал.:toe:
Неможам да го најдам линкот, од еден блог беше.

Тоа го изјави вчера за арсенал тв онлајн. Денес на конференцијата пред мечот со Евертон изјави дека трансферот може да се одолговечи дури до последната минута од трансфер прозорецот.

“But we have not applied for a work permit yet for anybody. Not for Arshavin or anybody else. "These kind of stories sometimes develop in the last minute on the final day of the transfer window. It is very difficult to predict.
"I can only give you the way we think on our side. I cannot give you what other people think."

..Е сега за 1 ден ја правам комплетната анализа од полусезоната и утре ке ја постирам и воодено тоа ке биди доказ за Арсеналмартин дека Сонг е еден од полошите на теренот....Е сега ако мислите дека има виновници за ова што ни се случува, јас не ги барам...Секако дека најголемата вина ја сноси менаџерот, но јас не можам да бидам против човекот кој направи да постои Арсенал...

Верувај јас можам...Утре околу 18 00 ке го имаш...Договорено...а ако јас имам доказ и е точен...тогаш со помош на Фантом, ти леташ...се разбира секое извинување ке биди добродојдено...

Јас немам никаква дискусија за Сонг....Дискусијата се водеше мегу Зоки и Мартин....А не мегу мене.... И ти прочитај неколку страни поназад, па после кажвај...

ПРОЧИТАЈ ШТО СИ НАПИШАЛ!
Ке лета??Бидејќи го искажал својот став за Сонг,кој не се согласува со твојот?Смешно....
И да,со вашата тврдоглавост го загадувате фан клубот,имате ПП и мсн,таму расправајте се до бескрај.
Сонг,треба уште година-две да се искалеми,но моментално немаме некој што ке го замени.Има доста позитивности кај овој играч...но и негативности кои во иднина ке бидат отстранети.
Благодарам на вниманието.:smir:
Оправи си го малце твоето однесување,не се правај семоќен..

Dokolku zavarsi transferot kako sto treba moze da ocekuvame mnogu podobra igra. Do togas da se nadevame deka i Arsavin ke se prikluci vo timot.:salut:

Arshavin deal not yet done (video)
http://www.setanta.com//uk/Videos/football/2009/01/30/Arshavin-deal-not-yet-done-video/
Има и видео со интервју на Венгер.

ps. Worca чим си толкав фан на Пирес еве ти нешто :):)
pires.gif

ппс. Астон вила наредно коло игра дома со Виган.
Ај да се надаме дека можат да направат нешто, и да извадат минимум бод од таму.

кога сме кај супер-Боб - еве нешто , со години гоеве + и
Леле не ме потсеќам :( камо сега да имаме дел од ова.
Голот од слободен против Ливерпул кога тепавме 3-0 лелеле...
:vozbud::vozbud:

кога сме кај супер-Боб ( кој изгледа на сите на фан клубов ни е омилен :) ) мислев дека Томас Роситски ќе биде достојна замена ама некако нема среќа човекот ( а баш онака спонтано со 7-ката .. си помислив готово е :) па и некое голче ... што даде .. ) ...

кога сме тука
со душа чекам да се врати ( знам дека нема да биде истиот ама сигурно дека ќе помага на тимот )
не се плаши да шутне , пасови , дриблинг ... ( лично јас многу го почитувам ко играч )

Daj be neka ne se misli mng zasto kje zavrsi transfer sezona haha neka kupuva ... Arsha ... i posle kje se mislime za u leto ... so srekja da stigneme bez novi povredi do togas i so odlicni come-backs na Walcott Rosicky DUDU i ne se grizam za Fabre zaso sekad toj dava sve sto moze dur i koga e povreden go vodi timot iako ne igra :smir: srceto na Arsenal :helou:

Среќа што е продужен овој трансвер преоден рок за 2 дена инаку,ма и сега не сум сигурен дека ќе дојде Аршавин оти Венгер може во последен момент се предомисле го знајме каков влечко е кога станува збор за заслиувања :pipi:

Среќа што е продужен овој трансвер преоден рок за 2 дена инаку,ма и сега не сум сигурен дека ќе дојде Аршавин оти Венгер може во последен момент се предомисле го знајме каков влечко е кога станува збор за заслиувања :pipi:
Хехе, нее тоа така другар.
Оди Арсенал.ком проччитајмуго текстот.
Образложи зашто сака да го земе ... така да тука нема прмислување инаку сега читам дека во понеделник ке било официјализирано леле :nesvest::nesvest::nesvest:

edit.
Хил-Вуд: Арсенал нема да доживее финансиска катастрофа доколку не се пласира во Лигата на Шампионите
И Венгер бил загржен од друга причина за ван перси и волкот доколку не се пласираме во лш.:toe:

Образложи зашто сака да го земе ... така да тука нема прмислување инаку сега читам дека во понеделник ке било официјализирано леле :nesvest::nesvest::nesvest:

edit.
Хил-Вуд: Арсенал нема да доживее финансиска катастрофа доколку не се пласира во Лигата на Шампионите
И Венгер бил загржен од друга причина за ван перси и волкот доколку не се пласираме во лш.:toe:
Кога заврши Европското, Венгер изјави дека Аршавин не е добар фудбалер бидејќи голем број на клубови влегоа во потрага по него. Другите менаџери и тренери добро знаат кој е Венгер, па малку размислувањето (блефот) на Венгер ги поколеба дали да го земат Андреј. Успеа да ги одалечи Барселона, Тотенхем и другите заинтересирани клубови, за потоа сега во овој трансфер прозорец да го земе за помала сума. Тоа е вистински пример како еден менаџер треба да се однесува на трансфер пазарот.

Сигурен сум дека Арсенал ќе се пласира во Лигата на шампионите, но не сум сигурен за нешто повеќе од третото место. Така да сметам дека нема причина поради која би требало да ги загубиме Ван Перси и Волкот. Сега кога во овој месец и изминатите два Ван Перси игра во топ форма, за прв пат во кариерата за Арсенал има најмногу настапи во една сезона, во јануари месец секој гол помина преку него, треба да се очекува интерес од другите клубови, што е и нормално. Но Ван Перси го сака Арсенал и мислем дека една година пред своето пензионирање ќе се врати во својата родна земја (Холандија) да си ја заврши кариерата.

Од друга страна Волкот е совршен фудбалер за Арсенал, совршено се вклопува во играта, неговата кариера се разви и стигна на највисоко ниво откако го постигна хет трикот против Хрватска, сигурно е дека ако и по повредата ако продолжи со такво темпо ќе има голем интерес за него. Уште сега Венгер треба да ја заврши работата околу неговиот договор и сметам дека Тео уште многу години во иднина ќе биде дел од Арсенал.

--------------------------------------------------------------

Аршавин денеска пристигнува во Лондон
The fact that Arshavin is now flying into the capital would suggest that things are finally going to be pushed through after some doubts still remained on Friday.

edit.
уживај брат... за лига на шампиони ќе се пласираме ... без грижи :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom