Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер е причината поради која го засакав Арсенал. Ќе биде многу тешко кога ќе дојде времето да си замине, но сепак тоа е фудбалот. Хероите доаѓаат и си одат, клубот останува.

Мора да се прифати фактот дека еден ден во иднина ќе мора да си замине Венгер. Но тогаш нема да биде крај на светот. Ќе продолжам да си го сакам Арсенал како што го правев тоа досега.

Сонг можеби е еден од оние фаци во тимот кој голем дел од подржувачите на Арсенал низ светот плукаат по него, но ако Венгер верува во него, тогаш знам дека од Сонг ќе стане одличен фудбалер. Нема причина што ќе ме натера да не верувам во Венгер.

Гледаш дека можиме и да се сложиме...Но сепак до тогаш има многу време...Треба да се гледа пред нас....Позззз до тебе...

Гледаш дека можиме и да се сложиме...Но сепак до тогаш има многу време...Треба да се гледа пред нас....Позззз до тебе...
Поздрав и до тебе.

Да те прашам нешто... Зошто престана да ги постираш оние делови од биографијата на Венгер?

Поздрав и до тебе.

Да те прашам нешто... Зошто престана да ги постираш оние делови од биографијата на Венгер?

Не знам....нешто тогаш се случи, паднавме во резултатска криза, се нервиравме и мислев дека нема да ги читате...Ако сакаш можам да продолжам...нема проблем...само кажете...

Не знам....нешто тогаш се случи, паднавме во резултатска криза, се нервиравме и мислев дека нема да ги читате...Ако сакаш можам да продолжам...нема проблем...само кажете...
Ако не ти претставува некаков проблем би сакал да продолжиш и секако ако има согласност од останатите форумџии.

еден од моите омилени...!!!

Ако не ти претставува некаков проблем би сакал да продолжиш и секако ако има согласност од останатите форумџии.

Важи важи....нема проблем...од овој викенд ке почнам....Исто така ја имам и биографијата на Роберт Пирес....Но таа не ми е преведена...

Би било супер да продолжи да постира, и не е проблем што имаме резултатска криза, ние сите уште го почитуемо многу Венгер ...:pipi:

Како и секој трансфер што го прави Арсенал, никат не се знае до последен момент...:jaj:

арсеналмартин24.
Пишав како пс. Како можете да носите аватар од еден играч кој е ....(незнам со зборови извини т.е неможам)
Е сега тоа го пишав на шала, што не требаше ти да го сватиш како озбилно и да почнеме да се расправаме.
Единствено кој сватил овдека е Worca, како што јас гледам.
Тука не сме дојдени ние да збориме ко министри или претседатели, мора малце да се нашалиме, позитивно да се испровоцираме :P
Така другпат коа ке глеаш такви муабети/заебанции од мене не ги сваќај толку ...
Не нарушувам туѓо мислење, јес да реплицирав али тоа е океј. Иначе како ке навлеземе у дискусија?
Батали тоа ова е фан клуб арсенал, и ваљда нема да се караме 2 дена за еден СОНГ! Јас искрено неможам да го поднесам, и кога е кај него топката се вртам пошто едноставно неможам да го поднесам.
И уште повеќе ме нервираа одлуката на Венгер, али океј ти си имаш напротив мислење од моето, јас неам ништо против тоа. Носисиго на аватар, можеби ке го биде така :):):)
Шала на страна, ке го биде дечкото но сеуште нее за прв тим.

За Аршавин незнам што да кажам, поодоговлекуван трансфер тешко дека има/ке има.
Ај се надам денес ке биде веќе конечно!!

Не се секирај арсеналмартин24 ја те подржуем за Сонг, супер талентиран играч и ми влезе у срце кој го гледам кој играше за неговата репрезентација, ама пак во Арсенал е сосем трета приказна и не игра толку добро како репрезентацијата, можда не му одговара играта, играчите со кој игра и со тие што игра против, не знам зш не го дава максимумот ама пак тој е млад и има доста светла идина пред него :)

п.с а и се сложуем со зоки дека ,,Тука не сме дојдени ние да збориме ко министри или претседатели, мора малце да се нашалиме, позитивно да се испровоцираме :P,, :pos2:

арсеналмартин24.
Пишав како пс. Како можете да носите аватар од еден играч кој е ....(незнам со зборови извини т.е неможам)
Е сега тоа го пишав на шала, што не требаше ти да го сватиш како озбилно и да почнеме да се расправаме.
Единствено кој сватил овдека е Worca, како што јас гледам.
Тука не сме дојдени ние да збориме ко министри или претседатели, мора малце да се нашалиме, позитивно да се испровоцираме :P
Така другпат коа ке глеаш такви муабети/заебанции од мене не ги сваќај толку ...
Не нарушувам туѓо мислење, јес да реплицирав али тоа е океј. Иначе како ке навлеземе у дискусија?
Батали тоа ова е фан клуб арсенал, и ваљда нема да се караме 2 дена за еден СОНГ! Јас искрено неможам да го поднесам, и кога е кај него топката се вртам пошто едноставно неможам да го поднесам.
И уште повеќе ме нервираа одлуката на Венгер, али океј ти си имаш напротив мислење од моето, јас неам ништо против тоа. Носисиго на аватар, можеби ке го биде така :):):)
Шала на страна, ке го биде дечкото но сеуште нее за прв тим.

За Аршавин незнам што да кажам, поодоговлекуван трансфер тешко дека има/ке има.
Ќе го биде, но во одбрана.

Аршавин, хм, човек не ќе може да крене глава од оние натписи на интернет таблоидите кои трансферот го направија официјален, а на арсенал.ком нема ништо, туку напротив таму трансферот се одовлекува до Понеделник до 23:59.

Ситуацијата со Насри беше слична, но не како оваа.
Арсенал добил работна дозвола за него, Усманов ќе го плати трансверот, а Аршавин оние дополнителни 3 милиони кои излегоа од никаде и направија толкав проблем. Проблемот бил во структурата на платите која се негува во Арсенал.

Никогаш, ама баш никогаш колку и да бара (Аршавин) нема да добие поголема плата од онаа на Фабрегас. Тој е само еден просечен фудбалер на кој сеуште не му се остварил сонот да игра во голем клуб на 27 годишна возраст.

[zEUs];2162883 напиша:
Не се секирај арсеналмартин24 ја те подржуем за Сонг, супер талентиран играч и ми влезе у срце кој го гледам кој играше за неговата репрезентација, ама пак во Арсенал е сосем трета приказна и не игра толку добро како репрезентацијата, можда не му одговара играта, играчите со кој игра и со тие што игра против, не знам зш не го дава максимумот ама пак тој е млад и има доста светла идина пред него :)

п.с а и се сложуем со зоки дека ,,Тука не сме дојдени ние да збориме ко министри или претседатели, мора малце да се нашалиме, позитивно да се испровоцираме :P,, :pos2:
Навика, чиста навика...

[zEUs];2162883 напиша:

Хехе, абе и јас не сум против Сонг. Само сум против тој да игра сега во први 11. Неможеме да се носиме со појаките тимови вака, тоа еве сега и резултира.
Инаку, нема збор дека нее талентиран. Ке го биде дечкото, само што повеќе се докажа на таа Олимпијадата што беше мислам а не во Арсенал.

А за второво ... па така е :P

пс. До мартин: Венгер кажа дека последните проценти се најтешки :):) и не значи ако кажал 90 посто е готово, дека е и 100 посто :):)

пс. До мартин: Венгер кажа дека последните проценти се најтешки :):) и не значи ако кажал 90 посто е готово, дека е и 100 посто :):)
Токму така. Преостанува да се договорат за платата, да ги мине лекарските прегледи и да се појави во дрес на Арсенал на валпејпер на арсенал.ком.

Сепак мислам дека нема да може да игра ниту против Кардиф, бидејќи одамна нема играно фудбал во Зенит.

за добар играч не е проблем - од простата причина дека сигурно си ја одржувал формата , игра во офанзивен стил ( не случајно го чекаше моментот да заигра во арсенал - евреите , реал ... )

така да штом стави потпис сигурно дека ќе се појави на теренот .

ама ме буни другото : да не биде ко со бен арфа работава ? цело време тој ( бен арфа ) и најнакрајот насри :)

за добар играч не е проблем - од простата причина дека сигурно си ја одржувал формата , игра во офанзивен стил ( не случајно го чекаше моментот да заигра во арсенал - евреите , реал ... )

така да штом стави потпис сигурно дека ќе се појави на теренот .

ама ме буни другото : да не биде ко со бен арфа работава ? цело време тој ( бен арфа ) и најнакрајот насри :)
Хехе, нее така како тоа што беше.
Ова е веќе речиси готово и има на Зенит официјалната. + блоговиве не спиат, лајв вести направиа веќе за Аршавин на секоја половина час нешто ново.
Овој трансфер е готов според мене.
Кај и дае Аршавин ке потпише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom