По се изгледа ништо од Аршавин,и од нашите желби трансфер рокот завршува за 2-3 дена :icon_frow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нее битно, мене ми беше сеедно за Аршавин. Не плачев да дојде.По се изгледа ништо од Аршавин,и од нашите желби трансфер рокот завршува за 2-3 дена :icon_frow
Касно палиш :helou:Еве нешто да се орасположите:helou::wink:
http://www.goal.com/en/news/11/tran...076881/arsenal-move-for-micah-richards-report
Ауу, почнав да плачам еве мајками ме смирува.Знам ама ај гледам за Аршавин почнавте да се секирате.:helou:
Барнли испадна јак?aaaaau daj boze WBA da tepaat... so burnley pak...:nenene:
:pos2: mnogu ispadnaa jaki tie bee![]()
Трансфер прозорецот завршува во понеделник, 2 февруари, а Венгер секогаш изненадува во последен момент.По се изгледа ништо од Аршавин,и од нашите желби трансфер рокот завршува за 2-3 дена :icon_frow
Барнли ни должи нешто, мотив плус за Ван Перси и останатите, но за тоа ќе се размислува после Кардиф.ЕДИТ: Во фа купот доколку се пласираме со победа над Кардиф на Емирати ке играме со победникот од West Brom и Burnley.
Сигурно нема да игра против нас. Секогаш позајмените играчи немаат право да играат против клубот каде се под договор.Eе сега Симпсон ќе ни дојде против нас хаха
незнам дали има опција да игра против нас али сепак
повеќе би сакал да победи ВБА :helou:
Евертон игра напаѓачки, отворен фудбал, кој му одговара на Арсенал. Како што знам Мојс не губеше време во последниве две-три недели и на натпревариот против Хул беше присутен на трибините, а против Кардиф во Велс го испрати асистентот. Ќе биде многу тешко да се совлада, особено што се игра на Гудисон парк.![]()
![]()
Гудисон парк во Ливерпул , 28 јануари од 21 .
![]()
![]()
Гудисон парк во Ливерпул , 28 јануари од 21 .
повелете :