Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
citaev deka volkot ke si zaminel od arsenal.tocno li e tova?

Па при крај се преговорите со Херта,па ке видиме што ке испадни....:)

не братче, веснициве си измислуваа глупости да постигнат што поголем тираж, ништо фазла...позз

Па при крај се преговорите со Херта,па ке видиме што ке испадни....:)

не братче, веснициве си измислуваа глупости да постигнат што поголем тираж, ништо фазла...позз

И ја мислим дека е само медиумска игра од ништо прават нешто, и да се надеваме дека е така...:) , не би било логично да замине, ние фановите го оожавамо, има првотиски статус, што уште сака...:)

Ке видиш дека нема да дојде,мислам дека е една чиста безвезна шпекулација :)

Neznam ce vidime zoki no za Niko se spekulira vece 2 godini deka sme zainteresirani,pa nisto cudno i da go kupime vece ednas

можда ништо лошо да дојде Нико али проблем е што све се само трачеви
ете нели за агентот Аршавин беше готов пред потпис и више 4 дена нема ни збор за него кажано ...
хммм...
само да не искочи не земаме ни еден играч на крај од јануар :tapp:
ќе биде многу јака позицијата на крај ондак :kesa:

можда ништо лошо да дојде Нико али проблем е што све се само трачеви
ете нели за агентот Аршавин беше готов пред потпис и више 4 дена нема ни збор за него кажано ...
хммм...
само да не искочи не земаме ни еден играч на крај од јануар :tapp:
ќе биде многу јака позицијата на крај ондак :kesa:
Е тогаш ке биде куферите и франција за Венгер.
Али не... верувам и убеден сум дека ке земе :)

Не ни останува ништо освен да чекамо...:nesum:
- Венгер имаше изјави дека нема да го одврзуе кесето, после дека ќе купуе, па не, па да, и ја не знам што да им веруем на медиумиве, ама едно е сигурно а и самиот Венгер знае дека треба да се зема играчи у зимскиов преоден рок...:pipi:

Вилшаер потпиша професионален договор

Со Среќа нека му е.
п.с ја ли да ви давам информации од arsenal.com бе :icon_lol:

Стара ти е, знаемо за тоа...:jaj:

хаха па добро штом ни ја посетуваш страницата хаха
а тоа го знаеме од дамна :) тоест од 2ри зашто на 1ви слабо при свест бефме хахаха:helou:

www.arsenal-mania.com
Е официјален сајт на лојалните навивачи на Арсенал.
Така да,верувам во ова што го пишале.
Линкот ти беше од Телеграф, а не од арсенал-маниа.ком.

Вилшаер потпиша професионален договор

Со Среќа нека му е.
п.с ја ли да ви давам информации од arsenal.com бе :icon_lol:
Зошто пастираш веќе пастиран линк? Само за да билдаш постови... тоа прави си го во твојот омилен клуб... ОК?

Нешто ново,што не сакам да се деси и верувам дека нее вистина.
Inter To Sign Eboué For Free?

http://www.goal.com/en/news/1707/inter/2009/01/05/1043548/inter-to-sign-eboue-for-free
И јас несакам да се деси, пошто Ебуе е важен фудбалер за Арсенал, но за да не се деси случај Фламани тогаш уште сега нека му понудат нов договор.

среќна нова на сите :) ( малце каснам ама од оправдани причини )

значи : ко прво ебу сакам да остане сега баш гледав од мечот со плимут и ми се виде доста активен и играше доста добро , потоа овие слухови за тио будат духови ( значи алармантна состојба , треба да му дадат плата и нека потпише до 2030 - тата :) ) , !

значи да сумирам :несакам да си одат коло или ебу во никој случај , а да дојдат некои двајца може андреј и артета , лурик и артета ... во било која комбинација со артета :)

Лондонски Арсенал се надева дека ќе може да го убеди Зенит да му го продаде Андреј Аршавин. „Топчиите“ подготвиле сума од околу 12 милиони фунти за услугите на креативниот напаѓач на руската фудбалска репрезентација, но од тимот на Аршавин веќе неколкупати најавија дека не сакаат да слушнат за сума под 20 милиони фунти.

Rosina - nistoo
Arteta - Sledeci put poishe srekja
Arshavin use ni ostanuva ..:toe:
ako ne uspeeme sega so ovoj nisto .. Prazni race nova polusezona:tapp:
edit: sto saka Wenger igrac ko Arshavin da mu simne cena za 8 milioni :nesvest: ne e ocigledno pri svest dobar covekot
neka ponudi barem 15 milioni ... e samo za ovaa rabota me nervira Wenger za drugo se si znae profesorot :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom