Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
....Имаме крила, што ке ти се крила? Волкот се враќа во фебруари и најверојатно кебиде спремен за Рома. Што значи крилата ке бидат Волкот/Ебуе/Диаби/ - Насри/Диаби/ - значи имаме крила :)
Ако се земе Аршавин, не би можел да му кажам позиција, знам дека може да игра и како крило и како полу шпиц..
Иначе, лично јас сакам највеке да дојде он. :)
Диаби како прво не е крило,игра принудно на таа позиција.
Само Насри,Волкот и Росицки(ако го сметаме) крила(како што беа Пирес и Фреди,разликата во тоа што се послаби во одбрана,првиот е ок и во дефанзива),и имаме крила...:tapp:
Една од причините што играме лошо е токму тоа,што ни недостигат играчи какви што беа Пирес и Фреди=)
Оут/(њот стајл:pipi:)

Само Насри,Волкот и Росицки(ако го сметаме) крила(како што беа Пирес и Фреди,разликата во тоа што се послаби во одбрана,првиот е ок и во дефанзива),и имаме крила...:tapp:
Една од причините што играме лошо е токму тоа,што ни недостигат играчи какви што беа Пирес и Фреди=)

За жал никогаш нема ни да имаме крила какви што беа Лјунгберг и Пирес
:toe:
ама Вела исто така игра крило :helou:

За жал никогаш нема ни да имаме крила какви што беа Лјунгберг и Пирес
:toe:
ама Вела исто така игра крило :helou:
Prvo neznaes dali nekogas ili nikogas ke imame krila kako Pires I Ljugberg a vtoro Vela igra napagjac kako sto znam.

Prvo neznaes dali nekogas ili nikogas ke imame krila kako Pires I Ljugberg a vtoro Vela igra napagjac kako sto znam.

Вела има добри предизпозицие за крило, а и играл повеќе пати на таа позиција, ама факт е дека ни фаља играчи што играа класично крило како Росицки што е, Пирес што беше, Љумберг...:toe:

НАЈдобриот пост кој што сум го прочитал на форумов...Конечно некој да свати дека ги немаме тие играчи....Фантастично...Кога Насри ке дава голови како и колку Пирес и кога ке асистира повеке тогаш ке има титула, и кога Волкот ке игра како Љунгберг е тогаш...а дотогаш...Позззз

Епа да, игра на секаде. Пошто ни господ неможе да предвиди пред натпревар кај ке игра. Иначе грешно го сватив Worca.
И не почнувајте со споредувања, тоа нема многу да ви помогне. :) Гледајте сега некое трансферче добро како Аршавин да има :)
Аман уште ќе користиме 4ки ?Дај модератори,реагирајте :)
А за овој,ќе почекате малку.:wink:
Абе куре, тој како сака така ке си пишува, и да .. ке почекаме да се зарѓа столчето на Тевез :))))))))

И да зарѓа столчето не верувам дека би отишол во тим без шампионски амбиции,ајт биди ми поздравен:pipi:
Хехехехе, ама ме изнасмеа. Минтата сезона извлековте гз(АРСЕНАЛ ТИМ БЕЗ ШАМПИОНСКИ АМБЦИИ БРАВО ДЕТЕ!), си ги продадовме јаките и клучни играчи, и сега паднавме :) доаѓа јануар па да видиме дали чичо Венгер ке напраи нешто, што требаше да го напраи и на лето.
Подобро да играш за Арсенал, него ја гледаш Кристијана од клупа како паѓа :pos2::pos2::pos2:

И да зарѓа столчето не верувам дека би отишол во тим без шампионски амбиции,ајт биди ми поздравен:pipi:

абе оваа година освоивте али ќе си иде дедото
па ќе ве видиме после
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom