Хехехе, Галас е премногу брз.

:pos2:
Не го сметај галас за кој подобар од Алекс пошто неможеме да ги мериме. И да те потсетам, само колку гола примивме заради галас годинава... а? Немој да ме сватиш дека сакам да кажам дека Галас е тапа, али нее нешто посебно. Има искуство, али нема брзина, а и слаб е во воздушни дуели. Тоа ни го докажа и со Хул, а и со неколку екипи. И немој да ме сватиш дека сега сакам да кажам Алекс е подобар, него сакам да кажам доколку си замине тој ке мора нешто да се земе. Згора на тоа што има некој недостатоци во играта Галас, прави проблеми и надвор од теренот. Фатен е како пуши цигара во ноќен бар.
Повели... згора и на ова, ја изгуби капитенската лента, поради сигурно добра причина за тоа, пошто венгер не би му ја одземал туку така нели? Како ке бидеш ти капитен, а да нарушуваш атмосфера, и скоро да немаш никаков контакт со играчите? не треба само на терен да имаш контакт со твоите соиграчи... нели? Далеку е од најдобар. Веќе е стар, полека полека(нормално)ја губи брзија(таа што ја има колку толку) Иначе за едно се сложуваме а тоа е Карагер. Не зборуваме за трансфер, али го сметам за најдобар дефанзивец во светот!
Иначе што така све ти е смешно тебе? Пред некое време и Челзи беше смешно да ги тепаме нели? па после идеше едно каење а?
И да... за твоја информација тука на форумов не сум дојден да ти се силам, туку да кажам свое лично мислење.
ЕДИТ: И не сум дојден да се пресметувам кој е поголем навивач и кој повеќе го гледа Арсенал. Пошто доволно го гледам Арсенал, за да знам што и како стојат работите.