Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Clichy dava 100% od sebe vo sekoja utakmica i e eden od klucnite igraci na Arsenal.Neznam sto si se fatil so nego tolku ama bas dobro igra so isklucok na nekoj nesrekjni greski.

Клиши и Сања се ЕДНИ од најдисциплинираните играчи на Арсенал ,кои на секој натпревар го "оставаат" срцето на терен

Clichy dava 100% od sebe vo sekoja utakmica i e eden od klucnite igraci na Arsenal.Neznam sto si se fatil so nego tolku ama bas dobro igra so isklucok na nekoj nesrekjni greski.

точно се согласувам потполно со тебе брат
Клиши би сторил се за клубот тоа се приметува и никогаш не се предава што и да се случува тој 100% дава и при 0-0 и при водство 1-0 5-0 и при негатива безразлика што е и како е
има Венгер затоа во него толку доверба зашто не верувам друг ќе се докаже така и ќе му покаже срце на фудбалот и тимот за разлика од скоро сите други кои што играат само за парите :helou:
Арсенал има навеќе играчи кои се тука само ради љубов кој клубот никој друг тим не е такоф
поздраф

Arsenal are centring their flirtations on a couple of young Belgians. They are willing to pay £4m for 20 year-old Standard Liege player Steven Defour and Lille's 17-year-old Belgian sensation Eden Hazard is also on their radar.

A second Lille player - Yohan Cabaye - could also end up at the Emirates, while Carlos Vela could leave for a second loan spell at Salamanca.

еве некои добри новости
Арсен конечно можда одврзува ќесе :vozbud:
лично од овие кабае сакам да дојде а другите 2ца се многу млади и сеуште незнам ни како играат:vozbud::vozbud:
:helou:
Карлос Вела не треба да оди на позајмица. Единствен кој што тоа треба да го направи е Бендтнер, а Вела и Едуардо да се борат за место покрај Аде и Ван Перси. :raz:

Незнам од каде е ископана информацијава, но ако е точна тогаш овие фудбалери во моментов не ни се потребни за во прв состав. Ни треба искуство. А ако планира да ги земе тогаш верувам дека ќе ги направи Венгер ѕвезди, но по две три години. Сега ни требаат искусни фудбалери за да ја привршиме некако оваа несреќна сезона. :nesum:

Карлос Вела не треба да оди на позајмица. Единствен кој што тоа треба да го направи е Бендтнер, а Вела и Едуардо да се борат за место покрај Аде и Ван Перси. :raz:

Незнам од каде е ископана информацијава, но ако е точна тогаш овие фудбалери во моментов не ни се потребни за во прв состав. Ни треба искуство. А ако планира да ги земе тогаш верувам дека ќе ги направи Венгер ѕвезди, но по две три години. Сега ни требаат искусни фудбалери за да ја привршиме некако оваа несреќна сезона. :nesum:

од еуроспорт е информацијава а се согласувам дека Вела не треба да иде на позајмница пак но Бендтнер и Сонг ( ако дојде средишен играч друг сега во јануар) треба да идат на позајмница во некој послаб премиер лигаш :helou:
а за искусни мислам дека ако успееме да го земеме Велосо ќе биде одлично :salut:

Се согласувам со тебе дека вела не треба да оди на позајмица меѓутоа со враќањето на едуардо тешко дека ке може да фати место..:toe:
а за новиве играчи кабае не е баш лош играч туку сосема солиден и и мн борбен и веќе 4 години игра стандардно во лил така да не би имал ништо против да дојде..:helou:

од еуроспорт е информацијава а се согласувам дека Вела не треба да иде на позајмница пак но Бендтнер и Сонг ( ако дојде средишен играч друг сега во јануар) треба да идат на позајмница во некој послаб премиер лигаш :helou:
а за искусни мислам дека ако успееме да го земеме Велосо ќе биде одлично
Според тебе Велосо е искусен..???? да те потсетам дека има 22 години и ако за тебе искусен играч претставува тој алал да ти е ....и не ми е јасно што сте запнале со него...не дека е лош ама не гледам ништо посебно во него.... кога би можел да бирам измеѓу велосо или алонсо или изборот е јасен...:smir:

Виеира: Топџиите сеуште се во битка за Титулата
Поранешниот капитен на Арсенал, Патрик Виеира одбива да ги отпише Арсенал од битката за титулата во Премиер Лигата, но знае дека ќе биде тешко тие да ја анулираат разликата на ривалите. :icon_lol:

Реднап го отпиша Арсенал од трката за титулата
Менаџерот на Тотенхем, Хари Реднап го отпиша Арсенал од трката за титулата оваа сезона.:tapp:

[zEUs];1992161 напиша:
Поранешниот капитен на Арсенал, Патрик Виеира одбива да ги отпише Арсенал од битката за титулата во Премиер Лигата, но знае дека ќе биде тешко тие да ја анулираат разликата на ривалите. :icon_lol:

Менаџерот на Тотенхем, Хари Реднап го отпиша Арсенал од трката за титулата оваа сезона.:tapp:
Prekini da postiras informacii od 24h fudbal zatoa sto 80% e nevistina.

[zEUs];1992161 напиша:

Jaс незнам што му е проблемот на овој реднап што не си гледа таму негов тим да му е**м тоа свињата гадна дојде у тотенхем и одма менаџериште стана...ние барем имаме шанси а он нека си гледа таму со wba i blakburn да не испадне и нека не се меша кај што не му е место ...
:kesa::kesa::kesa:..и би се сложил со bs многу неточни информации даваат 24

Pa do sea kazuvase a mene mi vikas deka ne sme kompetentni. Ako gledas taka zosto voopsto si dosol na forum? Neli ovde treba da se pisuvaat mislenjata vo vrska so Arsenal bez razlika dali sme kompetentni ili ne.
I da za krizata e kriv Wenger i znaes dobro zosto.

....
Да ама се обидував да не верувам во тоа....али нема везе...Да Венгер е најголемиот виновник, но сепак не треба да се паметат овие моменти, кои се надевам ке поминат...Првенствено ги паметам добрите....Али што е тука, тука е...

хихииххихихихихихи......

хихииххихихихихихи.
.....
Што е смешно тука...убаво ти кажува дека клиши дава 100 % секој натпревар а ако ти не сакаш да го согледаш тоа тоа си е твој проблем клиши е еден од подорите бекови на негова позиција..во ПЛ.:helou::smir:

Што е смешно тука...убаво ти кажува дека клиши дава 100 % секој натпревар а ако ти не сакаш да го согледаш тоа тоа си е твој проблем клиши е еден од подорите бекови на негова позиција..во ПЛ.:helou::smir:

Ај види кои бекови, леви грешеле најмалку....а кој најповеке ке видиш...

За мене најдобар ке биди Кол....иако е предавник, идиот, и се.....ама то е...

Според 80% од анкетираните...најдобар е Кол, Евра, Јанг, Бејнс, па после Клиши...и тоа ова место е само за самодоверба....Не велам дека е добар ама не е најдобар, молим те...Сега дека игра за нас и сите се најдобри. бидете објективни....ве молам....Го имаме еден од најдобрите плејмејкери во светот, Фабрегас, еден од најдобрите дефанзивци, Галас, еден од најдобрите напагачи, РвП...ама немаме резултати...

Спроед мене идеално решение е да се продаде клубот, на еден доминантен сопственик....кој ке вложи...иначе вака на бордот убајни му е со венгер....ги купва 100 фунти ги продава за 19,000,000 фунти и слично...Позззз...

Според тебе Велосо е искусен..???? да те потсетам дека има 22 години и ако за тебе искусен играч претставува тој алал да ти е ....и не ми е јасно што сте запнале со него...не дека е лош ама не гледам ништо посебно во него.... кога би можел да бирам измеѓу велосо или алонсо или изборот е јасен...:smir:

извини брат али знам дека е сеуште млад али се доволно квалитетен мислам и доста добро игра и има свои квалитети кои за 6 милиони се ОДЛИЧНИ и повеќе од тоааа ....
сакам лично да дојде Велосо:toe:

Prekini da postiras informacii od 24h fudbal zatoa sto 80% e nevistina.

- 80% значи има пак нешто вистина 20% и затоа ќе продужим да постирам...:baeh:

Jaс незнам што му е проблемот на овој реднап што не си гледа таму негов тим да му е**м тоа свињата гадна дојде у тотенхем и одма менаџериште стана...ние барем имаме шанси а он нека си гледа таму со wba i blakburn да не испадне и нека не се меша кај што не му е место ...
:kesa::kesa::kesa:..и би се сложил со bs многу неточни информации даваат 24

Па што очекуеш да каже тренерот на најголемите наши ривали...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom