Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе какви добри вести! Што к*рац ке ни се вакви луфта играчи... абе земи некој докажам бре мајкуму! од вакви трансфери ми е преку к*р!

епа проблемот е што нема он намера да купуе засега некои други
па нека купи и некој добар млад он си знае најдобро
само нека дојде некој зашто бедираме
ужасно игра тимов сега:toe:
среќа и челзи и ливер и манчестер играа 0
а и мн чудно како тоа сите исто изиграа нерешено исто коло онака....
мн чудна работа мислам дека е можно нешто да е наместено али добро е додека не не минаа у разлика :toe:
следно коло мора победа и НИШТО друго:helou:

Auuu, NAJDOBAR E! :pos2::pos2::pos2:

EDIT: Chelsea 1-1 =)) Zlatna shansa beshe ova da tepame!

Па да не е утка што го зел Бентнер...:icon_lol: кој донесе побада пред некое коло на свите ви беше розово...:kesa:

Свите од големата четворка кикснаја...:toe:

[zEUs];1988432 напиша:
Па да не е утка што го зел Бентнер...:icon_lol: кој донесе побада пред некое коло на свите ви беше розово...:kesa:

ДА! БРАВО ЗА БЕНДТНЕР И ЗА НЕГОВИОТ ПРВ ГОЛ ВО ОВАА СЕЗОНА! А и кога да заиграше, стварно пофални зборови за него! Еве сега со Мидзборо звер!

[zEUs];1988432 напиша:

Ama zaso vikas deka koj ni donese pobeda na SITE ni bilo rozevo??? Samo glupak moze da mu izgleda dobar igrac Bendter ako dade 1 gol i ako 5 utakmici po red promasuva sam na sam so golman i namesto da dodava sutira od mrtov agol...:nerv: Tromav e nepodvizen nema dribling, necini...

[zEUs];1988903 напиша:
Da kompilacija od negovite najdobri momenti za rezervite protiv drugi rezervi i timovi od vtora liga...
Tolku vredi. Steta sto nemoze da se najde kompilacija na najlosite momenti klipot bi trael 1 cas.
I za kraj gledam sam momentalno kako igra i ne mi treba nikakvi klipovi za dokaz deka nee dovolno dobar igrac za vo Arsenal barem dodeka ne staneme klub od treta klasa a kako sto trgnal Wenger natamo ide. Togas i Shakiri ke ni bide super igrac.

[zEUs];1988903 напиша:

сепак има разлика меѓу премиерлигата и резервите
а оваа сезона некако му падна инспирацијата и онаа чувствителност над топката што ја имаше до некаде до лани :toe:

>Da kompilacija od negovite najdobri momenti za rezervite protiv drugi rezervi i timovi od vtora liga...
Tolku vredi. Steta sto nemoze da se najde kompilacija na najlosite momenti klipot bi trael 1 cas.
I za kraj gledam sam momentalno kako igra i ne mi treba nikakvi klipovi za dokaz deka nee dovolno dobar igrac za vo Arsenal barem dodeka ne staneme klub od treta klasa a kako sto trgnal Wenger natamo ide. Togas i Shakiri ke ni bide super igrac.<

bsplayer сепак колку и да е во лоша форма сега сепак никогаш не би зборел така за играч на Арсенал и ако си отиде Бендтнер што јас би сакал ама на позајмница - тогаш би му посакал најдобро во кариерата и да успее тоа што не успева да го напраи со Арсенал за сега да го напраи со друг клуб и ко прво да си се избори за првотимската позиција што кај нас не ја заслужува поради формата:toe:
и извинете што вака потам со волкави постови али за Венгер супер што го прогласиле заслужено само што таа титула ќе му набие самодоверба и нема да иде на трансфери на постари играчи мислам :toe::tapp:
:helou::helou:
one love one name :) arsenal 4ever :D

Хехехе, Галас е премногу брз. :) :pos2:
Не го сметај галас за кој подобар од Алекс пошто неможеме да ги мериме. И да те потсетам, само колку гола примивме заради галас годинава... а? Немој да ме сватиш дека сакам да кажам дека Галас е тапа, али нее нешто посебно. Има искуство, али нема брзина, а и слаб е во воздушни дуели. Тоа ни го докажа и со Хул, а и со неколку екипи. И немој да ме сватиш дека сега сакам да кажам Алекс е подобар, него сакам да кажам доколку си замине тој ке мора нешто да се земе. Згора на тоа што има некој недостатоци во играта Галас, прави проблеми и надвор од теренот. Фатен е како пуши цигара во ноќен бар.
galasup9.jpg

Повели... згора и на ова, ја изгуби капитенската лента, поради сигурно добра причина за тоа, пошто венгер не би му ја одземал туку така нели? Како ке бидеш ти капитен, а да нарушуваш атмосфера, и скоро да немаш никаков контакт со играчите? не треба само на терен да имаш контакт со твоите соиграчи... нели? Далеку е од најдобар. Веќе е стар, полека полека(нормално)ја губи брзија(таа што ја има колку толку) Иначе за едно се сложуваме а тоа е Карагер. Не зборуваме за трансфер, али го сметам за најдобар дефанзивец во светот!
Иначе што така све ти е смешно тебе? Пред некое време и Челзи беше смешно да ги тепаме нели? па после идеше едно каење а?
И да... за твоја информација тука на форумов не сум дојден да ти се силам, туку да кажам свое лично мислење.

ЕДИТ: И не сум дојден да се пресметувам кој е поголем навивач и кој повеќе го гледа Арсенал. Пошто доволно го гледам Арсенал, за да знам што и како стојат работите.

Нема врска...јас тебе те почитувам многу бидејки навиваш од срце...И ништо не ти замерва, ама јас одамна веке не се надевам на титула во ПЛ....дај Боже да грешам...И да тврдам дека Алекс не знае да игра...погледни хајлатс од денес на Челзи со Вест Хем, и ке видиш....и ако бараме виновници за поразите, верувај ги има многу....пр. Кој требаше да го сопри Модрич да не шутни од 30 метри...??...Кој требаше да го чува Џовани од 30 метри да не шутни...???....Кој требаше да го чува Алиадиере денес ...???...ДЕНИЛСОН...Има многу , да не продолжувам..Позззз

Нема врска...јас тебе те почитувам многу бидејки навиваш од срце...И ништо не ти замерва, ама јас одамна веке не се надевам на титула во ПЛ....дај Боже да грешам...И да тврдам дека Алекс не знае да игра...погледни хајлатс од денес на Челзи со Вест Хем, и ке видиш....и ако бараме виновници за поразите, верувај ги има многу....пр. Кој требаше да го сопри Модрич да не шутни од 30 метри...??...Кој требаше да го чува Џовани од 30 метри да не шутни...???....Кој требаше да го чува Алиадиере денес ...???...ДЕНИЛСОН...Има многу , да не продолжувам..Позззз

така е брат
не викам не
али токму затоа зборам јас зашто не е само еден играч
а Денилсон имаше најконтрасни игри оваа сезона од најдобар играч на мечеви до најмалерозен
а сега у моментоф што ме засега највеќе е ова
http://goonertalk.com/2008/12/14/veloso-set-to-leave-sporting-on-the-cheap-player-bio/
нови претпостафки и тоа за ОДЛИЧЕН и доста стабилен играч
Велосо
има криза во спортинг и ќе биде продаден за само 6 милиони а тоа е сума помала од онаа за Ремзи која што беше платена
значи Венгер е во ситуација да го купи и ќе се бори со Фиорентина за него а во однос со ниф водиме во тркава
ама сите знаеме дека Спортинг има сооднос со Манчестер и поради тоа иаме изгубено многу играчи од нив поради Фергусон
меѓу кои и Ронално за кој на многумина ќе им било мило да играл кај нас
иако јас не го поштувам тој играч мн мн маалку затоа што е пи*е и глуми многу
ама има очигледен квалитет ама сега друго е гусипоф за Велосо не се споменува Манчестер значи имаме шанса да го ангажираме
:helou:

Епа вака...Сеа општо за сите ако бараме виновници има многу...Од Клиши, Галас, Сонг, Денилсон, Бендтнер...Сепак сите се виновни за кризата и за играта моментално...Се надевам дека ке се пласираме во ЛШ...и некои да ме извести кога е здрепката...Ако гледаме на виновници има многу...Па и Фабрегас не е толку убедлив во играта...Го нема оној прецизен пас....и ми изгледа многу уморно....Сепак не се замарам многу со ПЛ....Лани ова време имавме точно 40 бода....сега 9 помалку...И да...ни треба засилувања ама не се надевам на некоја ѕвезда сега...можеби на лето, ама велам на лето и тоа можеби...Кога ке погледнам на назад и каков состав сме имале....По по....

Епа вака...Сеа општо за сите ако бараме виновници има многу...Од Клиши, Галас, Сонг, Денилсон, Бендтнер...Сепак сите се виновни за кризата и за играта моментално...Се надевам дека ке се пласираме во ЛШ...и некои да ме извести кога е здрепката...Ако гледаме на виновници има многу...Па и Фабрегас не е толку убедлив во играта...Го нема оној прецизен пас....и ми изгледа многу уморно....Сепак не се замарам многу со ПЛ....Лани ова време имавме точно 40 бода....сега 9 помалку...И да...ни треба засилувања ама не се надевам на некоја ѕвезда сега...можеби на лето, ама велам на лето и тоа можеби...Кога ке погледнам на назад и каков состав сме имале....По по....
Za krizata ne se vinovni igracite. Prvenstveno vinoven e Wenger.

[quote=bsplayer;1990061]Za krizata ne se vinovni igracite. Prvenstveno vinoven e Wenger.[/quote]

Не би се сложил....ама првенствено да....сепак 70 % вината ја сноси менаџерот, па после играчите...Но и кај нив нема доволно залагање...сепак сега ние не сме никој и ништо...да кажуваме ке му оставиме на некој покомпетитивен од нас....Поззз....

Не би се сложил....ама првенствено да....сепак 70 % вината ја сноси менаџерот, па после играчите...Но и кај нив нема доволно залагање...сепак сега ние не сме никој и ништо...да кажуваме ке му оставиме на некој покомпетитивен од нас....Поззз....
Pa do sea kazuvase a mene mi vikas deka ne sme kompetentni. Ako gledas taka zosto voopsto si dosol na forum? Neli ovde treba da se pisuvaat mislenjata vo vrska so Arsenal bez razlika dali sme kompetentni ili ne.
I da za krizata e kriv Wenger i znaes dobro zosto.

Да се потсетиме малце на тимот во кој бевме неприкосновени....

Симан.... Алмуниа

....Лорен....Кембел...Адамс/Кион....Кол... Сања.....Туре....Галас....Клиши, бе....

....Фреди....Виеира....Еду/Парлоур....Пирес Денилсон....Сонг....Цеск....Насри...

.....Беркамп......Анри..... Аде....РвП/ Дуду.....

Нема никаква конкуренција....стопати е кажано имавме најдобри крила и бекој, стабилна одбрана и фантастичен напад....и се разбира најдобар голман..:)

п.с....Клиши за вчера....фантастичен натпревар...почнува да ми станува навика....хихихихихиих....после ке ми кажва некој дека знај да игра....молим те....можеби за две-три години....Поззззз

just for remember...and much more, more...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom