Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Gazimo

Arsenal gazi sve pred sebe ( 2 puta po red) i da se nadamo i treti put, vazno srce mi e puno sg za sg

браво секоја чест но едно да кажам венгер е најдобриот тренер во светот без конкуренција поззз:smir:

Фала на честиткиии
и вие имафте добра игра посебно прво полувреме коа не беше сигурно ништо

а ај да честитам на нашиве ТОПЏИИ
одлична победааа
успеав малку да се средам иако уште се тресам од среќа хахха
:vozbud:
па да пишам
иии не прифаќам ништожни зборови за ДЕНИЛСОН зашто одлично изигра
само 2 кикса кога глумеше пенал А ПРИТОА ОДЛИЧНО СЕ ИЗБОРИ
и кога лосо ја прими топката при 1-2 А ПРИТОА ООДЛИЧНО СЕ ОТВОРИ ИИ ЈА СЛЕДЕШЕ АКЦИЈАТА
:helou::helou:

Ксни си Челзи, ксни си Манју, уште Ливерпул ни останува.
За денешнава игра незнам што да кажам, за малце ќе заспиев од здодевноста кога еден младич РВП за 3минути ме расони ненормално.
Честитки Ганери!!!!

Честитки за победата од Фан Клуб: Челзи, иако никогаш нема да признаам дека е заслужена. Дадовте гол од офсајд и победата не е заслужена. Сепак, каква и да е, три бода си се три бода. Честитки уште еднаш.

Честитки за победата од Фан Клуб: Челзи, иако никогаш нема да признаам дека е заслужена. Дадовте гол од офсајд и победата не е заслужена. Сепак, каква и да е, три бода си се три бода. Честитки уште еднаш.
Фала.Абе може и ние примивме гол(од офсајд) 2005 во Париз,но тоа е=):pipi:

честитки,не е мала работа да ги тепаш челзи на стемфорд бриџ,браво

Neznam dali se sekjavas pred 2-3 godini koga Jose Mourinho vi bese trener igravme isto vaka za PL vazna utakmica za Arsenal i Van Persi vi dade gol za 1-0 i mu go ponistija a nemase nikakov ofside pa vie pobedivte so 2-0 posle toa. Ova neka bide revans.

Каснам малку,ама сепак примите искрени Честитки од мене.

Богами сега кој стигна го тепа Челси на Бриџ.Иначе честито победа,иако голот беше офсајд победивте заслужено.Браво!

Фала фала се знае дека е мн голема работа да ги победиш Челзи на нивни терен само Арсенал 2 пати и Ливерпул 1 во 90 натпревари ако не ви текнува Арсенал победи па осумдесет и мислам 4 натпревари немаше па сеа Ливерпул и сега пофторно ние
аа кога победифме беше 1-2 даа и бевме шампиони
само што тогаш немафме пораз а сеа иаме веќе 5 ама иаме шанси
и се знае
НИКОГАШ НЕ ВЕЛИ НИКОГАШ
:helou::helou:

ne be ja vikam dzverovi sme vie ne...
deneska site mi vikaa deka nema da mozeme da izdrzime i deka na HT ke bilo 3-0 ali od inat na site si ja pustiv 2jka za 1000ce da dokazam deka sum navijac za arsenal i pokraj toa sho ne se fovoriti...jes da na poluvreme me rebraa ali na kraj placeecki si otidoa nakaj doma ahahahahhah

ARSENAL FOREVER!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom