Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ви настапат утре Адебајор,Галас,Волкот и Ебуе????:salut:

Abe Zoki da dade Gospod da ostane ushte 2-3 godini jas vikam da ne si zamini na krajot od sezonata...Ako ne osvoime neshto....

Брака ГАНЕРИ, утре е денот-Д за нас,утре ке се освојат големи 3 бода,утре ке се виде на дело големината на АРСЕНАЛ---ЗАЕДНО против лепешките---:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Abe utre e denot ama za koj kako...Ke vidime ili ke imame pak -6 ili ke imame -9...pozzzzzzz....

p.c. Chelsea ke kiksni na Iwood Park protiv Blackburn....ova e tip za kladilniite...

Брака ГАНЕРИ, утре е денот-Д за нас,утре ке се освојат големи 3 бода,утре ке се виде на дело големината на АРСЕНАЛ---ЗАЕДНО против лепешките---:vozbud: :vozbud: :vozbud:
Така е брате и јас мислам дека утре е денот д..ке ги тепаме лепешките и се вракаме во форма...
п.с доста со тоа дека фабрегас ке си оди...тоа се само измислици на весници кои немаат што да пишуваат па ајде тоа...
ајдеее нека дојде утре ... :vozbud:

Адебајор нема да настапи. Галас и Волкот ке настапат, а за Ебуе незнам.

Поздрав.:helou:

Подобро ќе беше да нема повредени на 2-те страни но тоа е.Утре пред мечот нема да можам да пишувам,затоа сега пред мечот нешто сакам да пишам.Очекувам многу квалитетен меч од страна на 2-те екипи исполнет со повеќе голови.Сепак се работи за дерби меѓу најдобрите екипи во Англија за последниве 15 години,тоа го кажаа и САФ и Венгер.Со среќа и нека победи подобриот тим.:salut:

Samo da si se vrati ne e mn bitno kaj kje igra mora podole da pocne za da se vrati pravo ako pocne u prv tim moze da mu se vrati povredata:nenene:
Тогаш ке се врати во вториот тим. :tv:
i ziak92 respect za postof
aj kje vidime i nek pobedi podobriot :)
iako samo si se nadevam deka kje e Arsenal iako igrame protiv povredite :(

Со среќа за мечот утре. Ќе ви биде многу тешко, ама би сакал да ги победите.:helou:

Aj da ne me kritikuva zoki deka nigde me nemalo. Samo citam po vesnicive i netov i segde se gleda toa 'Doaga krajot na Venger?!

Luge niso ne praime sezonava daj da se soocime so toa i bez tepacki ke ve molam :))

Pozz

Подобро ќе беше да нема повредени на 2-те страни но тоа е.Утре пред мечот нема да можам да пишувам,затоа сега пред мечот нешто сакам да пишам.Очекувам многу квалитетен меч од страна на 2-те екипи исполнет со повеќе голови.Сепак се работи за дерби меѓу најдобрите екипи во Англија за последниве 15 години,тоа го кажаа и САФ и Венгер.Со среќа и нека победи подобриот тим.:salut:
Респект.

Aj da ne me kritikuva zoki deka nigde me nemalo. Samo citam po vesnicive i netov i segde se gleda toa 'Doaga krajot na Venger?!

Luge niso ne praime sezonava daj da se soocime so toa i bez tepacki ke ve molam :))

Pozz

абе и лани у Милан нели идеше со Фламини
полани со Анри у Барса
:uvo::uvo:
нема да си иде :nenene:
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom