worca
Get well soon....
- Член од
- 19 февруари 2008
- Мислења
- 740
- Поени од реакции
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке го имаме уште 2/3 години, според мене. После и тој ке си замине
Адебајор нема да настапи. Галас и Волкот ке настапат, а за Ебуе незнам.Ќе ви настапат утре Адебајор,Галас,Волкот и Ебуе????:salut:
Така е брате и јас мислам дека утре е денот д..ке ги тепаме лепешките и се вракаме во форма...Брака ГАНЕРИ, утре е денот-Д за нас,утре ке се освојат големи 3 бода,утре ке се виде на дело големината на АРСЕНАЛ---ЗАЕДНО против лепешките---![]()
![]()
![]()
Адебајор нема да настапи. Галас и Волкот ке настапат, а за Ебуе незнам.
Поздрав.:helou:
i ziak92 respect za postofТогаш ке се врати во вториот тим. :tv:
Со среќа за мечот утре. Ќе ви биде многу тешко, ама би сакал да ги победите.:helou:
Респект.Подобро ќе беше да нема повредени на 2-те страни но тоа е.Утре пред мечот нема да можам да пишувам,затоа сега пред мечот нешто сакам да пишам.Очекувам многу квалитетен меч од страна на 2-те екипи исполнет со повеќе голови.Сепак се работи за дерби меѓу најдобрите екипи во Англија за последниве 15 години,тоа го кажаа и САФ и Венгер.Со среќа и нека победи подобриот тим.:salut:
Aj da ne me kritikuva zoki deka nigde me nemalo. Samo citam po vesnicive i netov i segde se gleda toa 'Doaga krajot na Venger?!
Luge niso ne praime sezonava daj da se soocime so toa i bez tepacki ke ve molam)
Pozz