Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
so koj tim ke nastapime ima nekoj informacii???
----------Almunia---------
Sagna-Toure-Djourou-Clichy
Walcott-Denilson-Fabregas-Nasri
-----------Diaby------------
-----------Vela------------

Според мене. А Официјалниот ке си го видиш пред да почне мечот на Арсенал.ком :)

Поздрав

Според мене. А Официјалниот ке си го видиш пред да почне мечот на Арсенал.ком :)

Поздрав

Според мене Сонг наместо Диаби и Бентнер наместо Вела(сите сакаме да игра Вела во првиот тим ама Венгер не ми се веруе да му ја даде таа шанса) а и двајцата и Диаби и Вела ќе влезат од клупата кј 50-60мин а и не би ме изненадуело и Рамзи да го почне натпреварот, а Волкот е целосно опоравен ?!

-----------Song------------
-----------Bentner------------

Ама нишо не ни останува освен да видимо кој ќе почне натпреварот и кој ќе играа. Инаку сите наши играчи се многу јаки и првиот и резервниот тим па кој и га игра ќе гледаме добар фудбал.

Се согласувам дека ќе има добар фудбал, а за тоа кој ќе победи сосема е неизвесно , се може да се случи.
Јас на денешниов натпревар сакам да ги победете на ѓаволите.

Се согласувам дека ќе има добар фудбал, а за тоа кој ќе победи сосема е неизвесно , се може да се случи.
Јас на денешниов натпревар сакам да ги победете на ѓаволите.

И мие се надева дека ќе ги победимо :wink: топката е тркалезна и све може да се случи :helou:

Поздрав

само да се надеваме за формацијава може :toe:
мислам дека Бендтнер ќе е место Вела :helou:

Ајде се надевам дека денес ќе гледаме добар натпревар и на крај ќе победиме. Играме со ослабен состав, но сме покажале до сега дека и со млад тим имаме сили да победуваме во дерби натпреварите. Ме плаши само неискуството на дел од играчите.

Ајде се надевам дека денес ќе гледаме добар натпревар и на крај ќе победиме. Играме со ослабен состав, но сме покажале до сега дека и со млад тим имаме сили да победуваме во дерби натпреварите. Ме плаши само неискуството на дел од играчите.

Мие од нишо не се плашимо :wink: ама да неискуството ни е најголем проблем :jaj:

Кој има слабо срце, нека не гледа. Се се дешава.. :vozbud:
Јас сум со слабо срце за вакви работи.
Осеќам дека ќе го гасам телевизорот накај 70та минута! :pos:

ima edna stara izreka ..."Lavot e najopasen koga e ranet"
Само лавот што е ранет денеска да не биде погребан.
Добро би било да не изгубите, но како стоје ствари како на тоа да ми мириса , Арсенал сака со младинци да ја освојува Премиер лига.
Долго време се прашувам, што им е целта на Арсенал. доведуваат супер таленти, ќе станат врвни фудбалери и тогаш ќе ги продадаат...
па и одтука прашањето?
Арсенал сака да игра епизодна улога во Премиер лигата и Лигата на Шампиони или да освојува трофеи.
Жално би било повторно да ги распродаваат играчите.
Замислите денеска кога би играл и ја носеше капитенската лента Патрик Виеира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom