Уживајте, се враќа со Евертон. Да беше нешто посериозно ке кажеа, + има 2 недели пауза.[zEUs];1750072 напиша:Абе чуеков колку е баксиз:nerv: , многу многу јак играч можда и еден од најаките играчи у свет, ама кој се мачи со повреди:nerv:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживајте, се враќа со Евертон. Да беше нешто посериозно ке кажеа, + има 2 недели пауза.[zEUs];1750072 напиша:Абе чуеков колку е баксиз:nerv: , многу многу јак играч можда и еден од најаките играчи у свет, ама кој се мачи со повреди:nerv:
Уживајте, се враќа со Евертон. Да беше нешто посериозно ке кажеа, + има 2 недели пауза.![]()
Кариерата ке ја продолжи! Знак прашалник е тоа дали ке се врати до демекври или пак ке ја пропушти оваа сезона.За Росицки оваа сезона најверојатно е завршена. Под знак прашалник е ставена и неговата кариера.![]()
За Росицки оваа сезона најверојатно е завршена. Под знак прашалник е ставена и неговата кариера.![]()
За дека може да ја пропушти цела сезона, може! Читав во Спорт, а и негде по НЕТов. Но, кариерата нее точно![zEUs];1750796 напиша:Добродојде:smir: кј си го слушнал/видел ова, дај линк !
Се враќа или 12 месец или првиот од 2009За дека може да ја пропушти цела сезона, може! Читав во Спорт, а и негде по НЕТов. Но, кариерата нее точно!![]()
Види сега.. од Лондон тие што се задолжени да кажат не го знаат враќањето, па сеа ти..Се враќа или 12 месец или првиот од 2009
Ова е точното.
И ке игра оваа сеозна.![]()
Aбе слушај ме мене,не читај жута штампаВиди сега.. од Лондон тие што се задолжени да кажат не го знаат враќањето, па сеа ти..
Али ок дај боже да е така како што ти викаш!![]()
И на ова ке поверуваш?
И анри викаше истото..[zEUs];1751459 напиша:Тоа им е работата на новинарите да измислуваат прикази а и крај на краиштата од тоа живеат и затоа да не им земеруамо, инаку фабрегас имаше изјава пред едно време дека е спремен цел живот да остане во Арсенал до крајот на неговата кариера:wink:
Грешка си.И анри викаше истото..
Грешка сум..:kesa:Грешка си.
Грешка си.