Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има поголема можност да освојува титули, ако игра доволно добро и како што знае, има голема можност да биде номиниран за златна топка и за играч на годината. Не велам дека во Арсенал неможе да освојува ништо, но како што тргнале работите, мислам дека неможе да освои Венгер се со играчи кои до вчера играа против деца од 15-16 години.
Pojke od Barcelona mozeme be!!! :vozbud:

Има поголема можност да освојува титули, ако игра доволно добро и како што знае, има голема можност да биде номиниран за златна топка и за играч на годината. Не велам дека во Арсенал неможе да освојува ништо, но како што тргнале работите, мислам дека неможе да освои Венгер се со играчи кои до вчера играа против деца од 15-16 години.
Дали играчот се вреднува според бројот на титулите?
Беше одбран за најдобар до 21 година.....
И ке освои,не се секирај.

Чекај бе сине малце, кај ти виде дека јас ги споредувам двата клуба ?

eve me be zoki da ne reces posle jas ne gi bodram:))) So da gi bodris be vise solzi neam za niv gi potrosiv site a baska so ke me umrat 10 god porano.

Ajde imaat vreme dur da igraat pak ako ne se opraat vise stvarno nz so da recam i so da napraam

P.S Ke gi zamolat lugevo na ovoj forum ovde da ne mi imenuvaat drugi klubovi a najmalce da sporeduvaat za toa si ima posebno mesto

Pozzz Meggi

„дополнителна мотивација ќе му биде да се радува на некој трофеј со друг клуб. Се гледа дека го сака Арсенал, но се гледа и дека сака да освојува титули“ Ајде ајде немој да се правиш многу паметен.

Нормално е тоа, секој сака титула! Ти се убацуваш на муабетов Фабрегас и Барцелона(измислица).и викаш дека дека сакал титули.. Мислиш дека Арсенал нема доволно квалитет за тоа?? Па ајде ако оди во Барселона ке плива у титули! Немој да мислиш дека Барселона може нешто повеќе од Арсенал!

И не ми викај, јас не ги споредував! Пошто муабетов е Фабрегас-Арсенал-Барцелона.

Иначе, тој има изјавено дека би останал во Арсенал, па макар и без титула!

van persi ima povreda na ahilovata tetiva no spored lekarskiot tim na holandskata reprezentacija ne e mnogu serizno i se ocekuva na terenite da se vrati najmnogu za deset dena

eve me be zoki da ne reces posle jas ne gi bodram:))) So da gi bodris be vise solzi neam za niv gi potrosiv site a baska so ke me umrat 10 god porano.

Ajde imaat vreme dur da igraat pak ako ne se opraat vise stvarno nz so da recam i so da napraam

P.S Ke gi zamolat lugevo na ovoj forum ovde da ne mi imenuvaat drugi klubovi a najmalce da sporeduvaat za toa si ima posebno mesto

Pozzz Meggi
Welcome back :)

„дополнителна мотивација ќе му биде да се радува на некој трофеј со друг клуб. Се гледа дека го сака Арсенал, но се гледа и дека сака да освојува титули“ Ајде ајде немој да се правиш многу паметен.

Нормално е тоа, секој сака титула! Ти се убацуваш на муабетов Фабрегас и Барцелона(измислица).и викаш дека дека сакал титули.. Мислиш дека Арсенал нема доволно квалитет за тоа?? Па ајде ако оди во Барселона ке плива у титули! Немој да мислиш дека Барселона може нешто повеќе од Арсенал!

И не ми викај, јас не ги споредував! Пошто муабетов е Фабрегас-Арсенал-Барцелона.

Иначе, тој има изјавено дека би останал во Арсенал, па макар и без титула!

Чекај малце мислиш ти дека целото интервју со Фабрегас е измислица?:tapp:

За вториот болд... КАЖИ МИ КАЈ РЕКОВ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА КВАЛИТЕТ, АРСЕНАЛ Е СЛАБ ТИМ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО... или само да се напише нешто.

За третиот болд... прочитај си ја реченицата погоре во истиот пост.

За вториот болд... КАЖИ МИ КАЈ РЕКОВ ДЕКА АРСЕНАЛ НЕМА КВАЛИТЕТ, АРСЕНАЛ Е СЛАБ ТИМ ИЛИ НЕШТО СЛИЧНО... или само да се напише нешто.

Океј, друже. :) Ај сеа жити све не продолжувај да пишуваш тука.:jaj:

Со сета почит млади Господине:pos2:, зошто да не продолжам ? Или тоа е само начин да се затвори една дискусија, во која гледаш дека неможеш да излезеш на крај ?

Со сета почит млади Господине:pos2:, зошто да не продолжам ? Или тоа е само начин да се затвори една дискусија, во која гледаш дека неможеш да излезеш на крај ?
Дада, така е . Поздрав :smir:

abe dobro sega rekol vaka rekol taka pa normalno e nekoj igrac da saka da zaigra nekogas za barsa ili za real pa taka i na cesk koj voedno e i spanec i e izlezen od nivnata skola mu e toa zelba za vo idnina.no jas kazav i pogore a kazuvam i sega cesk najmalce uste tri sezoni ke go nosi dresot na arsenal a za potoa ke vidime
i daj ve molam prekinete so muabetov pocnavte da se povtoruvate
i da posto intervjuto e prezemeno od goal.com siguren sum deka ne celoto no 70% ne e vistina i zborovite na cesk se izvrteni

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom