Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne gledam pricina zasto go vagjate Clichy od formacijava?
[zEUs];1745781 напиша:Клиши енема шасне да го замени некој а особено силвестер
![]()
To e tvoe mislenje...moeto e deka Silvestre e super fudbaler...i jas go sakav i pokraj toa shto igrashe vo Utd...voedno navivam i za Francija...taka da...I nemoj da me sfatite pogreshno, ama mene Clishy ne mi e mnogu mnogu po kefot...Spored mene nikoj ne mozi da go zameni Cole...ama toa neverstvo ne se prostuva...(za preminot vo Chelsea)...i sega e mojoj najomrazen fudbaler zaedno so Rooney....Clichy e super igrac ama sekoj od nas si ima po nekoj koj ne mu se dopaga...a ako zaprimeti vo mojot sostav nema mesto i za denilson...mozebi sum nikoj i nishto ama toa e moeto mislenje....tamu mozi Eboue da odigra podobro...barem poveke trca i Cesc ima mnogu sloboda vo igrata...pozzzzzzzzzzzzzzz i cao za denes...:helou::helou:
Worca i jas isto mislam deka Eboue kee podobar na taa pozicija od Denilson.To e tvoe mislenje...moeto e deka Silvestre e super fudbaler...i jas go sakav i pokraj toa shto igrashe vo Utd...voedno navivam i za Francija...taka da...I nemoj da me sfatite pogreshno, ama mene Clishy ne mi e mnogu mnogu po kefot...Spored mene nikoj ne mozi da go zameni Cole...ama toa neverstvo ne se prostuva...(za preminot vo Chelsea)...i sega e mojoj najomrazen fudbaler zaedno so Rooney....Clichy e super igrac ama sekoj od nas si ima po nekoj koj ne mu se dopaga...a ako zaprimeti vo mojot sostav nema mesto i za denilson...mozebi sum nikoj i nishto ama toa e moeto mislenje....tamu mozi Eboue da odigra podobro...barem poveke trca i Cesc ima mnogu sloboda vo igrata...pozzzzzzzzzzzzzzz i cao za denes...:helou::helou:
Almunia
Sagna....Toure.....Gallas....Silvestre...
Nasri....Fabregas....Eboue...Walcott...
Adebayor..............RvP
a koga bi bile kompletni...vaka....
:baeh::baeh:
Силвестер е 10 години во Премиер лигата.. знаеш ти што значи тоа? Само што неколку пати беше посериозно повреден!Силвестре е пропадната инвестиција.Треба да се развиваат Клиши и Траоре.