Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Клиши е :zver: нема шасне да го замени некој а особено силвестер :tapp:

[zEUs];1745781 напиша:
Клиши е :zver: нема шасне да го замени некој а особено силвестер :tapp:

To e tvoe mislenje...moeto e deka Silvestre e super fudbaler...i jas go sakav i pokraj toa shto igrashe vo Utd...voedno navivam i za Francija...taka da...I nemoj da me sfatite pogreshno, ama mene Clishy ne mi e mnogu mnogu po kefot...Spored mene nikoj ne mozi da go zameni Cole...ama toa neverstvo ne se prostuva...(za preminot vo Chelsea)...i sega e mojoj najomrazen fudbaler zaedno so Rooney....Clichy e super igrac ama sekoj od nas si ima po nekoj koj ne mu se dopaga...a ako zaprimeti vo mojot sostav nema mesto i za denilson...mozebi sum nikoj i nishto ama toa e moeto mislenje....tamu mozi Eboue da odigra podobro...barem poveke trca i Cesc ima mnogu sloboda vo igrata...pozzzzzzzzzzzzzzz i cao za denes...:helou::helou:

To e tvoe mislenje...moeto e deka Silvestre e super fudbaler...i jas go sakav i pokraj toa shto igrashe vo Utd...voedno navivam i za Francija...taka da...I nemoj da me sfatite pogreshno, ama mene Clishy ne mi e mnogu mnogu po kefot...Spored mene nikoj ne mozi da go zameni Cole...ama toa neverstvo ne se prostuva...(za preminot vo Chelsea)...i sega e mojoj najomrazen fudbaler zaedno so Rooney....Clichy e super igrac ama sekoj od nas si ima po nekoj koj ne mu se dopaga...a ako zaprimeti vo mojot sostav nema mesto i za denilson...mozebi sum nikoj i nishto ama toa e moeto mislenje....tamu mozi Eboue da odigra podobro...barem poveke trca i Cesc ima mnogu sloboda vo igrata...pozzzzzzzzzzzzzzz i cao za denes...:helou::helou:

Секој си има право за свое мисљење и го почитувам и твое мислење, ама еве неколку аргументи зш треба да игра повеќе Клиши од Сивестер:
- помлад, поенергичен, помотивиран за успех
- побрз
- по прецизни нафрлувања
- знае да изгра дупли пас а тоа е една од главните карактеристики на Арсенал

Worca i jas isto mislam deka Eboue kee podobar na taa pozicija od Denilson.
Ama deka Silvestre e podobar od Clichy ne doagja vo predvid.
I pobrz i poenergicen i pomlad , podobar dribling, mnogu raboti ima podobri od drugiov.

Силвестре е пропадната инвестиција.Треба да се развиваат Клиши и Траоре.

Almunia

Sagna....Toure.....Gallas....Silvestre...

Nasri....Fabregas....Eboue...Walcott...

Adebayor..............RvP

a koga bi bile kompletni...vaka....

:baeh::baeh:

Првиот состав,ти е океј....само местата на Насри и Волкот да се сменат....но Денилсон на местото на Волкот,а Ебуе десно...исто така би било добро,бидејќи Волкот и не врши работа во одбраната,а и мислам дека малце и го форсира Венгер....од Јануари ке биде подобар:)И Силвестре место Клиши?:nenene:
Значи вака некако:

Almunia

Sagna....Toure.....Gallas....Clishy

Walcott/Eboue....Eboue/Denilson.....Fabregas.....Nasri

Adebayor..............RvP
А вториот состав(kомплетни) според мене би требало вака да биде:
Almunia...

Sagna...Toure...Gallas.....Clishy

Tom4e...Еboue/Denilson...Cesc...Nasri.

.............RvP.........Ade..............

Силвестре е пропадната инвестиција.Треба да се развиваат Клиши и Траоре.
Силвестер е 10 години во Премиер лигата.. знаеш ти што значи тоа? Само што неколку пати беше посериозно повреден!

Не одрекувам дека Клиши и по жив во играта, по брз, и така натака...
Но треба и него да го пробаме, да видиме како ке се покаже.

10 години во Премиер лигата е големо искуство! :pipi:

Кога баравте искусен дефанзивец цело време и кога го напаѓавте Венгер...
Еве дојде и дефанзивец(со 10 години искуство во Премиер) и сега пак тој нее во ред, бил пропадната инвестиција.

Бог да чува.

ПС: Денеска наидов случајно на еден Македонски Спорт, и прочитав декаРосицки дури може да ја пропушти цела сезона, едноставно нема прегледност на неговото враќање.

Инаку вчера резервите тепааа со Стоук дома. 3-2 :) Силвестер и Бишов настапиле.

Еве неколку фотки
gun__1223368379_stoke06102008_01.jpg

gun__1223368452_stoke06102008_08.jpg

gun__1223368470_stoke06102008_10.jpg

Стрелци:

• Coquelin 33,
  • Simpson 45 (pen),
  • Fonte 84

првата победа на резервите на домашен терен беше вчера
а и редно беше да се врати бишов по повредата прв настап само за него
:helou:

Статус