Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се спаси! Супер.. ај сеа прошетајте малце :vozbud:

Не ми е јасна работата, шо Сонг излезе пред насри во првите 11. Али ајде сигурно Венгер си ја знае неговата работа!

Сега баш чисто сакам да знам дали Волкот со топката отиде во гол аут, или пак тоа беше чисто.

Адебајор, не го кривам. Али утакмицава, не напраи ништо посебно за да го пофалиме..

Примаме втор шокантен гол!:tapp: според мене и колку што успеав да видам Сонг не го загради убаво...тоест му отвори чист пат за да шутне:toe:

Фабрегас, срцето на тимот конечно стрелаше. Еден од ретките ако не и прв со глава, али гол си е гол.

И така, јас задоволен со нерешен резултат. и другпат не се фурајте со резултати!

Не ме изнервира резулатот, повеќе ме изнервира коментаторот! Пошто живе везе си немаат!

Поздрав.

АРСЕНАЛ ФОРЕВЕР!:vozbud:

Mi se dopaga mislenjeto na Zoki i mora da go podrzam so ova...Song mislam deka se ushte ne e zrel(znam deka Zoki nema da se slozi:))...no sepak mislam deka Nasri morashe da igra prv tim...Ima vreme za Song...I znam deka Ade ne napravi nishto...ama mislam deka del od vinata e vo Wenger shto ne uspea da najde pravilno reshenie za igrata na Keane i shto protiv vakvi timovi gubime dragoceni poeni...I vidovdte deka sekogash koga prognozirate kako ispagaat rabotite...I mora da vi kazam deka jas go igrav neresheno Asnl...ama potajno znaev deka ova ke bidi mrtva utakmica...Leadbitter postigna fenomenalen gol i mislam deka mora da markirame na vreme...veke tret takov naiven gol...So Utd igrame vo 12 kolo i mislam deka niv mora da gi dobieme vo edno i pol godishna pauza...Sega za 2 nedeli igrame so Everton na Emirati...ke bidi tesno...no mora da se odi na pobeda...a za navrlanjeto na Walcott toa, ne znam ama mislam deka ne beshe nadvor...duri i na mojot TV(znaete kakov e...hahahaha)...ne se vide jasno bidejki nemashe kamera na samiot agol...ali nema veze...MOzi da se reci deka postignavme gol, malku sreken, no sepak zasluzen...I sega glavite gore i napred...i ovaa godina sakam triumf vo nekoja liga EPL Champions L....videcemo....pozzzzzzzzzzzzzzzz:salut::salut::salut:

Mi se dopaga mislenjeto na Zoki i mora da go podrzam so ova...Song mislam deka se ushte ne e zrel(znam deka Zoki nema da se slozi:))...no sepak mislam deka Nasri morashe da igra prv tim...Ima vreme za Song...I znam deka Ade ne napravi nishto...ama mislam deka del od vinata e vo Wenger shto ne uspea da najde pravilno reshenie za igrata na Keane i shto protiv vakvi timovi gubime dragoceni poeni...I vidovdte deka sekogash koga prognozirate kako ispagaat rabotite...I mora da vi kazam deka jas go igrav neresheno Asnl...ama potajno znaev deka ova ke bidi mrtva utakmica...Leadbitter postigna fenomenalen gol i mislam deka mora da markirame na vreme...veke tret takov naiven gol...So Utd igrame vo 12 kolo i mislam deka niv mora da gi dobieme vo edno i pol godishna pauza...Sega za 2 nedeli igrame so Everton na Emirati...ke bidi tesno...no mora da se odi na pobeda...a za navrlanjeto na Walcott toa, ne znam ama mislam deka ne beshe nadvor...duri i na mojot TV(znaete kakov e...hahahaha)...ne se vide jasno bidejki nemashe kamera na samiot agol...ali nema veze...MOzi da se reci deka postignavme gol, malku sreken, no sepak zasluzen...I sega glavite gore i napred...i ovaa godina sakam triumf vo nekoja liga EPL Champions L....videcemo....pozzzzzzzzzzzzzzzz:salut::salut::salut:
Неможам прво да го критикувам Сонг, тренерот е на прво место за тоа. Тој решил да го стаи..:uvo:

Неможам да го критикувам Сонг, тренерот е на прво место за тоа. Тој решил да го стаи..:uvo:

Taka e vo pravo si....ama sepak mnogu me nervira Wenger za nekoi odluki...stava nekoi igraci koi nemozat da izigraat...i mislam deka problem mu e konstantnosta...Vo 6-7 kola 3 neuspesi...mora neshto da se smeni...ali ajde...ocekuvam pobedi po red....I lani me nervirashe koga igrashe Senderos i preklani koga igrashe...ne mi teknuva...ali nema veze sekoj ima razlicen vkus...Ke ni treba ovaa pauza sega za konsolidiranje na timot i so konkurenten tim napred...Iskreno eve go mojot tim koj saka da igra konstantno....

Almunia

Sagna....Toure.....Gallas....Silvestre...

Nasri....Fabregas....Eboue...Walcott...

Adebayor..............RvP

a koga bi bile kompletni...vaka....

Almunia...

Sagna...Toure...Gallas.....Silvestre

Nasri.............Cesc.........Walcott

Tom4e

RvP.........Ade:baeh::baeh:

Ворца само смени ги позициите на Волкот и Насри,бидејќи повеќе им одговараат тие

Taka e vo pravo si....ama sepak mnogu me nervira Wenger za nekoi odluki...stava nekoi igraci koi nemozat da izigraat...i mislam deka problem mu e konstantnosta...Vo 6-7 kola 3 neuspesi...mora neshto da se smeni...ali ajde...ocekuvam pobedi po red....I lani me nervirashe koga igrashe Senderos i preklani koga igrashe...ne mi teknuva...ali nema veze sekoj ima razlicen vkus...Ke ni treba ovaa pauza sega za konsolidiranje na timot i so konkurenten tim napred...Iskreno eve go mojot tim koj saka da igra konstantno....

Almunia

Almunia...

Tom4e

Малце(поише) експериментира и он.
Можда е и тоа причината што играме вака испревртено. Губиме/тепаме/ремизираме.

:jaj:

Алмуниа

Сања Туре Галас Клиши/Силвестер

Волкот Ебуе Фабрегас Насри

Ван Перси Адебајор/Бентнер

Сега за сега, само вака...:pipi:

E koa bi bile kompletni kje beshe mn podrugo :S
ali sepak neame slab tim ni vaka samo sto imaat mala konfuzija u redovite ali se nadevam so pobrzo kje se sredi:)

Almunia

Almunia...

Tom4e

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back