Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Zavrsija bez poraz da ama nikogas ne bea tolku ubedlivi, nikogas ne e igrajal tolku tecno i privlecno za oko Arsenal momentalno e Brazil pred nekolku godini koga se raduvavme da go gledame Brazil sega istoto mi se slucuva koga igra Arsenal

Честито за момците на Арсенал. Извонредна екипа се :)

искрено има благодарам на сите што честитаа ( особено ми е мило од утд ) се разбира тука се и синот и ексрајар и стипсбург - другите што не ве спомнав да простите :wink:
доминантна игра , a и порто не беше лош , ама тоа е тоа - браво за сите уште еднаш велам !

Со мало закаснување еве и јас да ви честитам победа,одлично игравте...

Честитки за победата одлична игра имавте а Адебајор ви е ѕвер и ајде сеа Зоки да видам шо ќе рече за него:helou:

Е тоа беше уште еден доказ дека натпреварот со Хул беше само лош ден.

сега некои сликички од синоќа :pos2:
gallery_1727_41_5738.jpg

med_gallery_1727_41_25708.jpg

med_gallery_1727_41_47696.jpg

med_gallery_1727_41_99118.jpg

Шо го направивте гол со глава и од пенал? Немој до толку ви се молам.. не викам јас дека нее добар, и дека сум против него. НЕ СУМ, но Перси шо е каде каде подобар во моментална форма, не зборнавте збор за него.:toe:

искрено има благодарам на сите што честитаа ( особено ми е мило од утд ) се разбира тука се и синот и ексрајар и стипсбург - другите што не ве спомнав да простите :wink:
доминантна игра , a и порто не беше лош , ама тоа е тоа - браво за сите уште еднаш велам !

како бе порто не беше лош?:pos2::pos2:

имаа среќа што не им плеснавте петарда

Не дека Порто са слаби, туку мие смо многу јаки :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom