Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ме и мене...хехе,абе седев во друштво со фанови на ман,интер и барселона онака измешани бевме,и го гледаме натпреварот(јас со шал,дрес...) и нешо овај од ман ми збори демек кај ке ги тепате овие...арно ама ко ја виде играта,пасовите...си седна човекот и нишо не кажа цел натпревар...на крајот честитки од сите страни а најголеми беа од овај фанов на ман.Значи ова беше игра како што само може да се посака.Толку. ЧЕСТИТО НЕКА НИ Е ПОБЕДАТА И ПРВОТО МЕСТО ВО ЛШ ---Свака част нека му е на дечкиве позз
пс Само ми е жал шо не пукна некоја петарда,кашикара шо и да е...:smir:

ФАЛА ЗА ИСКРЕНИТЕ ЧЕСТИТКИ ОД СИТЕ

Uset ednas pokaza Arsenal deka ima najdobra igra vo momentot nema somnez, pokazaaa deka porazot od Hull e samo slucajnost WELL DONE YOUNG GUNNERS

Ova beshe igra kako vo godinite koga bevme najdobri i koga gazevme se pred sebe...Ovoj natprevar mnogu me potseti na onoj protiv Inter na Juzzepe Meazza koga ti tepavme so 1-5....Henry, Ljungberg, Pires strelci za onie so slabo pamtenje...ali shto e tuka e...Wenger izgledashe mnogu sreken posebno koga Vela se "zaebavashe"so defanzivcite na Porto....Hull e zad nas...Porto e segashnost....Sunderland e idninata...Neka ni e cestito...i ushte edna molba do site verni fanovi na Arsenal...NE PROGNOZIRAJTE...oti sekogash koga si mislime deka e najsleno togash pagame...Podobro sekogash favoriti da bidat timovite protiv koi igrame od kolku nie da bideme favoriti i da ocekuvame lesna pobeda...I na forumot na L'pool isto mislea deka ke pobedat so 7+ protiv Stouk pa ete...dobro e shto sega ovoj poraz ke ni bidi za 2-3 godini...i milo mi e shto e od Hull od kolku da ne tepashe Utd ili Chelsea ili L'pool...Sega glavite krenati i na stadionot na svetlinata kaj nashiot NAJOMRAZEN igrac, segashen trener na "Crnite macki"...........Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:pos2::pos2::pos2::pos2:

Само што пристигна писмо од УЕФА-ФИФА во кое пишуваше дека ќе се санкционираат некои играчи од Арсенал со забрана за играње на фудбал и тоа: Аде, РВП, Фабрегас, Волкот, Насри и Ебуе поради премногу скршени кичми на противничките играчи.

[zEUs];1724612 напиша:
Само што пристигна писмо од УЕФА-ФИФА во кое пишуваше дека ќе се санкционираат некои играчи од Арсенал со забрана за играње на фудбал и тоа: Аде, РВП, Фабрегас, Волкот, Насри и Ебуе поради премногу скршени кичми на противничките играчи.

Da da i jas go procitav....:drk::drk::drk::drk::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Iskreno da ti kazam Arsenal imal golemi igraci od vremeto no veruvam deka ke se soglasite nikogas do sega nemale vakva igra merak mi e da gi gledam veruvajte so kolkav entuzijazam igraat, a za Wenger mozam da kazam deka toj e THE SPECIAL ONE ne Mourinho

Iskreno da ti kazam Arsenal imal golemi igraci od vremeto no veruvam deka ke se soglasite nikogas do sega nemale vakva igra merak mi e da gi gledam veruvajte so kolkav entuzijazam igraat, a za Wenger mozam da kazam deka toj e THE SPECIAL ONE ne Mourinho

Никогаш немале ваква игра ? Сети се на сезоната 2003-2004 , кога ја завршија без пораз и со верификација на титулата на Олд Трафорд . . . :toe:

Така е:wink: , јас ги пратам Арсенал од 98-99 на генерацијата на Симан, Адамс, Беркамп, Виера и др. и ми ги засакав дека играја мн убав фудбал но пак денес играат најубав фудбал :vozbud:

Никогаш немале ваква игра ? Сети се на сезоната 2003-2004 , кога ја завршија без пораз и со верификација на титулата на Олд Трафорд . . . :toe:

26 победи 12 нерешени и ниеден пораз :wink: , но тогаш немаше олку млади играчи полни со енергија и желба да се покажат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom