Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Венгер рече дека би требало да има уште едно засилување,но и дека составот за со Фулам е добар...:pipi:
Значи ке дојде некој....само коЈ?

Ќе дојде некое дете од 11 год. за да си игра со тиа од вашата градинка. И ќе остане додека да порасне и да свати каква грешка има направено

Ќе дојде некое дете од 11 год. за да си игра со тиа од вашата градинка. И ќе остане додека да порасне и да свати каква грешка има направено
Да да... да не беа Арсенал може намале да бидат она што се денес (звезди?)

Тоа миланез` у право си , Арсенал знае да земе деца во клубот ама и знае да ги научи да играа фудбал и да вредат милиони !!!

Арсенал од секад најбоље таленти ваделе али ај нека се надеваат манчестер на нешо хах а тимот за со фулам е
Almunia
Sagna - Gallas - Toure - Clichy
Eboue - Denilson - Song - Nasri
Adebayor - van Persie
и мислам дека негде 50 - 60 минута влегува силвестре а дека ја бараше бековската таму ќе го стаи мислам а и туре не е скроз одобрен па ќе го почува малку мислам ама
МИСЛАМ ДЕКА 0-2 ЌЕ ЗАВРШИ ОВАА УТАКМИЦА :vozbud:

Фулам има многу јак тим и ништо чудно ако ве изненади:toe:

Ako Fulham ne iznenadi, onda ne gledam pricina da se nadevam na titula.

како -
- цесц
- тео
- денилсон
- нортвејт
- вела
- рамзи
- брндтнер
од минатото - лјумберг , анелка , рејес ... ( овој последниов - ДА )

гледаш и одговор ти дале ! ( ме поштеди од пообемно пишување )

Фулам има многу јак тим и ништо чудно ако ве изненади:toe:

одличен тим има фулам - ама за со тотенхем :pos2: а сега може да кркне некој гол повеќе - да се виде дека треба бодовите да си ги бара од тие ко него !
- со 100 првотимци повредени - има што да бара од натпреваров !
тоа е поразот !

позЗ

pa ti si stvarno fenomen :pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе како што ми се гледа ти си феномен ама ај
Ти имаш слушнато за:
Марк Шварцер,Золтан Гера,Диоманси Камара,Колинс Џон,Клинт Демпси,Пол Кончески.....и на крај ѕверовите Едни Џонсон и Џими Булард
?????

Овие сите што ги наброја инаат 30 и над 30 години,така да нема да им претставува проблем на Арсенал да ги сомелат!!!

Овие сите што ги наброја инаат 30 и над 30 години,така да нема да им претставува проблем на Арсенал да ги сомелат!!!
Еве ќе ти ги пишувам годините по ред како што се таму напишани
35,29,27,22,25,27,27 и 29
:salut:

@феномен
Тука само типуваме победи,за пораз оди во фан клуб Фулам или ПЛ.Ок?
Almunia
Sagna - Gallas(c) - Toure/Djourou - Clichy
Walcott-Eboue - Denilson -Nasri
Adebayor - Van Persie

Како и да е,не ми е јасно кој играч е Золтан Гера недокажан,Камара исто,само Џонсон и Булард им вредат ама со два играчи тешко дека ќе направат нешто повеќе!!:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom