Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:nenene::nenene::nenene:
грешка си бате стаки

или ке дојде Гокан Инлер од Удинезе или Алонсо од ливерпул

сепак моја желба е да дојде Инлер кога веке спортинг бара големи пари за Мигел Велосо
До крајот на летниот рок има уште 9 дена.Баш сакам да го видам тоа чудо Венгер да даде толку пари за еден фудбалер.Очекувам ниеден фудбалер да не дојде по последната изјава на Венгер дека и овој состав е добар.

До крајот на летниот рок има уште 9 дена.Баш сакам да го видам тоа чудо Венгер да даде толку пари за еден фудбалер.Очекувам ниеден фудбалер да не дојде по последната изјава на Венгер дека и овој состав е добар.
Венгер рече дека би требало да има уште едно засилување,но и дека составот за со Фулам е добар...:pipi:
Значи ке дојде некој....само коЈ?

Венгер рече дека би требало да има уште едно засилување,но и дека составот за со Фулам е добар...:pipi:
Значи ке дојде некој....само коЈ?

Венгер има чуство да определи добра играч и затоа кој и да дојде(и 15 годишен) ќе биде некој голем талент што ќе биде звезда можеби сега ама понатаму сигурно .

[zEUs];1587295 напиша:
Венгер има чуство да определи добра играч и затоа кој и да дојде(и 15 годишен) ќе биде некој голем талент што ќе биде звезда можеби сега ама понатаму сигурно .
Абе човек не е сета тааа да купувате само млади и да ги чувате за после 2-3 сезони вас ви требаат сега играчи(јас како вас праам на менаџерот:pos2:)

Абе човек не е сета тааа да купувате само млади и да ги чувате за после 2-3 сезони вас ви требаат сега играчи(јас како вас праам на менаџерот:pos2:)

епа продолжи да играш менаџер нас не не замарај
ако ни треба нешто за менаџер ке те прашаме

позз:helou:

Ако праеш таке на менаџер знаеш дека после неколку сезони од една до две никој ти нема рамен и сите ги тепаш !
(и ја играм таке менаџер купуем млади играчи ама тешко ми е во првите сезони ама кој играм со Арсенал немам рачун свите ги тепам(купуем голман камени или касиљас а после вела,волкот,траоре,сонг ми стануваат најаки играчи у свет ама тоа е менаџер и со нетрпение чекам да излезе нов))

еј ај на тема менаџер во игри
па малце да напраиме муабет ако ви е за менаџер

а тука се знае за што е отворена темава
и нетреба да ја полниме со вакви постови

Berry ke dojde .. tipuvam na toj igrac ,, i plus poln so iskustvo idniot angliski kapiten i plus nemame sea konkurencija vo negovoto kupuvane i osekam deka Wenger ke go otvori keseto za tvoj igrac

да само не ми јасно зошто џуру игра на местото на туре а туре на местото на ебуе
сакам да кажам не ми е јасно зошо ебуе не е прва

супер е џуру - воздушни дуели послабо губи - или ич . ебу , го измислија бакари сања :pos2: , а добар е ебу бар игра !

туре е играч кој гине за клубот - лично и јас мислам ( мислев и предходните сезони дека треба да игра дефанзивен халф - ниски се двајцата со галас ) - брз , силен , скока , се исфрла напред .... ( доволно пишав зошто ? ) :pos2:

позЗ

Венгер: Туре нема да биде преместен во средината

идете на официјлната за повише

Фулам-Арсенал сабота 18:30 на а2 во живо :je::je::je:

за тие шо имаат а2

позз

Фулам-Арсенал сабота 18:30 на а2 во живо :je::je::je:

за тие шо имаат а2

позз

За тие што немаат а2 нека не се секираат дека венгер ми се јави и ми реќе дека ќе заврши 0-3 насри 1 гол , аде 1 гол и волкот 1 гол .:pos2:

Berry ke dojde .. tipuvam na toj igrac ,, i plus poln so iskustvo idniot angliski kapiten i plus nemame sea konkurencija vo negovoto kupuvane i osekam deka Wenger ke go otvori keseto za tvoj igrac

Исто мислам и јас. Венгер оддамна е загреан за Бери, а и доста квалитетен играч е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom