Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
so timot od selo,rezultat 10-2 i ja ke bidem zakon....:vozbud:

Portuguese midfielder Amaury Bischoff joins Arsenal.
Одлично засилување...замена за Фламини.
Бр. на дрес 28.->нот бад.
Ке зема уште некој професорот......

Portuguese midfielder Amaury Bischoff joins Arsenal.
Одлично засилување...замена за Фламини.
Бр. на дрес 28.->нот бад.
Ке зема уште некој професорот......
"Odlicno zasiluvanje" ?????:nesvest: epten za 0 pari go zel inace...:pishtoldz

konecno moze pak da gi gledame nasite milenici vo zivo eve bas sega ja gledam so studgard .kratok izvestaj na poluvreme

"Odlicno zasiluvanje" ?????:nesvest: epten za 0 pari go zel inace...:pishtoldz
Епа го зеле за 0 пари,исто како што ни го земаа Фламини.
ПС:Французин е..:) Професорот не погрешил кога земал од Галија некој..нели?
Ајде одиме на победа.....:smir:

konecno moze pak da gi gledame nasite milenici vo zivo eve bas sega ja gledam so studgard .kratok izvestaj na poluvreme

Кај гледаш т.е. на ТВ или на интернет, кажи каде.

Поздрав инаку имате од денес уште еден навивач на Арсенал.

Кај гледаш т.е. на ТВ или на интернет, кажи каде.

Поздрав инаку имате од денес уште еден навивач на Арсенал.

dobre ni dojde
gledam na satelitska na polsat sport

inace poluvreme studgard-arsenal 0:0

zadovolitelno prvo poluvreme so nekolku sansi na dvete strani za nijansa nie bevne podobri
standardna postava Almunia,Sagna,Gallas,Djorou,Clishi,Walcot,Eboue,Denilson,Nasri,Adebajor,van Persie.
dosta dobar bese Djorou gi zapre skoro site akcii sto odea preku Gomez
Nasri dosta soliden kako i denilson ,Clishi i Sagna odlicni kako i sekogas Eboue slabo van Persie odlicen Ade dosta promenliv a Walcot nemam zborovi toj ke bide cudoto godinava .
inaku najizgledni sansi imaa v.Persie so obid za lob sto go odbrani nasiot eks golman Jens Lehman i sutot na Walcot posle odlicnata akcija so v.Persie sto isto taka ja odbrani Lehman
da branese vaka Lehman lani uste ke bese nas golman
imase uste nekolku sansi no ne tolku seriozni

e ke zaboravev da kazam za Nasri deka toa sto go ocekuvav od nego i se ostvari t.e pokaza deka ne se plasi da sutne prema golot od pogolema dalecina i toa dostya dobro so ogled deka sutirase so leva noga ke go bide i nego
aj zasega tolku se citame posle krajot na vtoroto poluvreme

i zabrae da kazes deka adebayor promasi cel gol sto e dosta dobar pocetok za nego...

e drugarcinja vtoroto poluvreme praznik za ocite
izmenite nema da gi spomnuvam zosto od ti sto ja pocnaa utakmicata ja zavrsija samo Clishy i Gallas site drugi bea zameneti ne naednas tuku vo tekot na utakmicata
inaku kako po obicaj pocnavne so primen gol no posle stapija na scena Niklas i Vella so odlicna akcija Nikls mu asistirase na Vella za 1:1 pa potoa Vela so oldicno eden dva proigruvanje mu vrati na Nikls za 2:1 pa potoa stapi na scena Clishy koj ja izremeti celata odbrana na Studgard i so odlicno dodavanje go pronajde Jack Wilshere za 3:1 .
za clishy nemam zborovi covekot e lud cista desetka,a isto taka i Vela Walcot ,Nikls,strasni se.
I nemojte poveke da citam kako ke sme bile slkabi godinava kako ke sme zavrsele posledni kako sme pobeduvale so nekoi od selo i t.n
eve i ovie gradskive gi pobedivne
Znaci se na se i so mladite igraci ja nametnavne nasata poznata igra
i mislam deka ni pretstoi sjajna sezona
aj pozdrav sega

Очекувам оваа сезона Волкот и Клиши да бидат топ. Иако Клиши и минатата сезона одлично одигра, можеби и еден од најдобрите без посебни падови во играта. Исто очекувам и многу од новиот Вела. За другите понатака ќе пишам, нека почнат прво со неколку утакмици.

Vela i Clichy bea ZAKON!!! :vozbud: Dali samo vidovte kako gi izdribla Clichy me potseti na Ronaldo ali ovoj od brazil na vremeto.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom