Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Р. Ван Перси не е стандарден играч. Секоја сезона е повреден и не игра половина сезона а на преостанатите натпревари е недоволно подготвен и неможе да го даде максимумот. Се надевам дека конечно го надминал проблемот со проблематичната нога. Сепак, неможеме да се потпреме на таков играч.

Сезоната ке ја почне фантастично, ке биде најдобар стрелец во лигата. И одеднаш, сам ке се повреди и отиде јабана.

pa samiot e vinoven , dribla vo 16-tnikot ko na sredina da e :) se forsira premnogu , zatoa sto e fen premnogu saka da i se pokaze na publikata i koga treba i koga ne treba ... pravi maksimum od sebe - sto mislam ne e vo red od negova strana - bas e igrac od tipot sto ti e mn korisen , pa oddtuka treba i profesorot da go cuva - makar i rezerva da bide , moze da vleze i parce da napravi .

So vakov tim mozeme samo za opstanok da se borime. Realno sezonava sme duduci i cetvrto mesto ke bide premija

zosto taka misles , seti se za lani ( ekspertite ) kazuvaa deka ke sme ispagale pa mocta im se zdrvi .

Во Арсенал пристигнала понуда за Сендерос.Њукасл понудил сега за сега 4милиони,а кој понуди 6милиони Сендерос оди.Иако не сум фан на Арсенал сепак ова што го прави Арсенал и Венгер воопшто не е во ред.Со кои играчи планира да игра и да се носи во добрата Премиер лига ни јас самиот не знам:)pooz

djourou , nordtveit , kolo , sagna (iako e briljanten bek ) , willy , song ...
makar ako ostane ke bide dobro - strasno go pocituvam deckoto . ako si odi mu posakuvam se najdobro vo drugiot klub .

pozZ

pa samiot e vinoven , dribla vo 16-tnikot ko na sredina da e :) se forsira premnogu , zatoa sto e fen premnogu saka da i se pokaze na publikata i koga treba i koga ne treba ... pravi maksimum od sebe - sto mislam ne e vo red od negova strana - bas e igrac od tipot sto ti e mn korisen , pa oddtuka treba i profesorot da go cuva - makar i rezerva da bide , moze da vleze i parce da napravi .

Не си во право.

Ако си го забележал Меси, сам се повредува...трча трча и одеднаш ке потскокне од болка. Можеби тоа се должи на фактот дека имале повреди на ногата уште од детство. Можеби е некоја мана. Им треба поголем одмор и рехабилитација за да не им се случуваат такви повреди, али тоа нема да го дозволат нивните клубови бидејки се повеке од потребни. А во најлош случај имаат слаби коски кој можно е целосно да им ја загрози кариерата(со неколку повреди по ред)

вечерва во пријателски натпревар со Бургенланд Арсенал победи со резултат 10-2 .
4 гола имаше Nicklas Bendtner по 2 Carlos Vela и Theo Walcott 1 Jack Wilshere и 1 Aaron Ramsey но подоцна беше впишан како авто гол.се на се одличен резултат со оглед на тоа што ова им беше 3 натпревар во последниве 5 години од кои едниот го загубивне со 5-2 другиот заврши 2-2 а овој го добивне со 10-2.инаку составот на арсенал беше највероватно тој што ке настапува во Карлинг купот.
ај наздравје

вечерва во пријателски натпревар со Бургенланд Арсенал победи со резултат 10-2 .
4 гола имаше Nicklas Bendtner по 2 Carlos Vela и Theo Walcott 1 Jack Wilshere и 1 Aaron Ramsey но подоцна беше впишан како авто гол.се на се одличен резултат со оглед на тоа што ова им беше 3 натпревар во последниве 5 години од кои едниот го загубивне со 5-2 другиот заврши 2-2 а овој го добивне со 10-2.инаку составот на арсенал беше највероватно тој што ке настапува во Карлинг купот.
ај наздравје
E taka, a zamisli sho ke prajme so prviot tim :tv:,sega so Stuttgart zadutre pogolemiot del ke bidam prvotimci ( Nasri, Van Persie i sl ) pozz.

ај наздравје

bravo bravo trioto gi razcepi - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ova so vela e odlicno znaci deka se oslobodil od pritiskot i ke cekame :)
nikl's ko nikl's - ke go bide - i ramsey i ova detovo cudo jack ako ako .
sega ne red e studgart - ke gi cekame :)

pozZ

aj ako saka nekoj da gi kaze site utakmici na arsenal koga se

мислиш на пријателските така?
инаку едвај чекам да дојде утре да ја гледам утакмицата против штудгард.
ке се монтирам пред телевизор уште од 20ч пошто почнува во 20:15 :tv:

а што се однесува на другите утакмици :

сабота на 2ри против Јуве
па на 3ти недела против реал мадрид за емирати купот

па после на 8ми петок со Ајакс во амстердам
па на 9ти сабота против Севилја

тоа е тоа што ке може да се гледа на :tv: и потоа имаат усте една со Boreham wood ama taa ke ja davaat samo na arsenal tv

А Емирати куп на која телевизија ќе го даваат?Поточно мислам на Арсенал-Реал.:)

А Емирати куп на која телевизија ќе го даваат?Поточно мислам на Арсенал-Реал.:)
Emirates Cup 2008
england2.gif

fix_36499.png

spain.gif

live3.png

ko: 16:15
DigitAlb SuperSport 1
Polsat Sport
Sky Sport 1 (Italy)
Sky Sports 2 (uk)
Sky Super Calcio
Sport 1 (Cze)
Sport 1 (Hun)
Sport 1 (Rom)
Sport TV1
TV4 Sport
YES Sport 1

Mislam deka Nicklas Bendtner ce ima dosta sto da pokaze vo sezonata 2008/2009

Не Бендтнер, Волкот че блесни најмногу. Ѕвер играч!

Волкот е закон ама и Бендтнер е закон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom