gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
ЕПА ИДИ НА goal.com ПА ВИДИ СИ :uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕПА ИДИ НА goal.com ПА ВИДИ СИ :uvo:
Можеби на гоал.цом лошо е пренесена веста, Џиовико е одговор на Венгер за шпекулациите дека Јуве се интересира за Ван Перси, Ако јуве толку го посакува Холанѓанецот ќе мора да го даде Џиовинко и уште еден талентиран играч на Јуве, а не дека Венгер ќе се обиде да го ангажира
Како прво Јуве ако сака да го земи Ван Перси мора ли да го даде Џовинко .. хах немора може со некоја друга понуда ..
Ама ја мислам дека нема веке купување за Јуве и толку кажаа и дека не го дават Џовинко за која било сума бар така знам ...![]()
ајде остана уште Велосо да го пополни мозајко а според тоа сто го цитам арсенал планира да направи BUYOUT со понуда околу 21 милиони фунти а со оглед на заинтересираноста со оглед на целата ситуација околу Велосо осекам дека транферот ке се оствари наскоро но да почекаме
Најдобро е Ван Перси да остане а Адебајор да си оди па Ван Перси ке може да покаже шо знае[/qu
:nenene::nenene::nenene:
што се однесува до мене јас мислам дека не си во право
затоа што и неможе Р.В.П. баш најдобро да го замени Аде
јас мислам дека не се ист тип на играчи и неможе никој да каже туку така (еј па нека си оди Аде бе Р.В.П. е тука ) не ме зезај
таков играч ко Аде мн тешко се наоѓа
дечкото е КЛАСА
ај позЗ
Адебајор е дрво,поарно да го продадете
Нема шо да се караш ттуку ова е дискусија он си го кажа неговото мислење ти твоето и така..
get lost,and don't come back
и после зашто сум се карал :raz::raz::raz:
мислам дека вакви типови како тебе нема што да барат тука
и незнам што си мислите па ако немате што да пишете ке полните теми со разни дезинформации,ваши нереални мислења..............................................
само мислам дека претерувате, јас нема да се карам со секој ваков ко вас што нон-стоп постира глупости на темава
ама еднаш човек мора да ви каже стварно што мисли
позЗ до ГАНЕРИТЕ
Нема шо да се караш ттуку ова е дискусија он си го кажа неговото мислење ти твоето и така..