Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЕПА ИДИ НА goal.com ПА ВИДИ СИ :uvo:

Не верви многу на гол.ком.Искрено да ти кажам 90% е измислица на таа страна,ако гледавме на таа страница досега ќе беа случени многу трансфери кој во моментов не се случени.Инаку Џовинко кажа на официјалниот сајт на Јуве дека за ниедни пари нема да го напушти црно-белиот дрес,зашто моментално цела иднина на Јуве ќе се базира околу него.

Можеби на гоал.цом лошо е пренесена веста, Џиовико е одговор на Венгер за шпекулациите дека Јуве се интересира за Ван Перси, Ако јуве толку го посакува Холанѓанецот ќе мора да го даде Џиовинко и уште еден талентиран играч на Јуве, а не дека Венгер ќе се обиде да го ангажира

Можеби на гоал.цом лошо е пренесена веста, Џиовико е одговор на Венгер за шпекулациите дека Јуве се интересира за Ван Перси, Ако јуве толку го посакува Холанѓанецот ќе мора да го даде Џиовинко и уште еден талентиран играч на Јуве, а не дека Венгер ќе се обиде да го ангажира

Како прво Јуве ако сака да го земи Ван Перси мора ли да го даде Џовинко .. хах немора може со некоја друга понуда ..
Ама ја мислам дека нема веке купување за Јуве и толку кажаа и дека не го дават Џовинко за која било сума бар така знам ... :toe:

ајде остана уште Велосо да го пополни мозајко а според тоа сто го цитам арсенал планира да направи BUYOUT со понуда околу 21 милиони фунти а со оглед на заинтересираноста со оглед на целата ситуација околу Велосо осекам дека транферот ке се оствари наскоро но да почекаме

Како прво Јуве ако сака да го земи Ван Перси мора ли да го даде Џовинко .. хах немора може со некоја друга понуда ..
Ама ја мислам дека нема веке купување за Јуве и толку кажаа и дека не го дават Џовинко за која било сума бар така знам ... :toe:

fpx.jpg

znaci ova kazuva deka maliot ne doaga ( po vasata pretpostavka ) :baeh:

52638583zz4.jpg

a ova veke kazuva neso drugo bar jas mislam vaka :)
ајде остана уште Велосо да го пополни мозајко а според тоа сто го цитам арсенал планира да направи BUYOUT со понуда околу 21 милиони фунти а со оглед на заинтересираноста со оглед на целата ситуација околу Велосо осекам дека транферот ке се оствари наскоро но да почекаме

:oftopic: : le te ubijam koga ke te vidam :) :pos2:

voopsto ne go sakam vo ekipata - podobro bilo kakov odosto portugalec ko princezana utre drugiden da lae sakam barca sakam real - dzavte kurafte ...

pozZ

Абе Венгер не го дава Ван Перси за ништо а и не ми се верува дека Ван Перси би сакал да игра у итаљанска лига и у јуве :pos2:

Најдобро е Ван Перси да остане а Адебајор да си оди па Ван Перси ке може да покаже шо знае

Најдобро е Ван Перси да остане а Адебајор да си оди па Ван Перси ке може да покаже шо знае[/qu

:nenene::nenene::nenene:
што се однесува до мене јас мислам дека не си во право
затоа што и неможе Р.В.П. баш најдобро да го замени Аде
јас мислам дека не се ист тип на играчи и неможе никој да каже туку така (еј па нека си оди Аде бе Р.В.П. е тука ) не ме зезај
таков играч ко Аде мн тешко се наоѓа
дечкото е КЛАСА

ај позЗ

Адебајор е дрво,поарно да го продадете

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

get lost,and don't come back

и после зашто сум се карал :raz::raz::raz:

мислам дека вакви типови како тебе нема што да барат тука

и незнам што си мислите па ако немате што да пишете ке полните теми со разни дезинформации,ваши нереални мислења..............................................

само мислам дека претерувате, јас нема да се карам со секој ваков ко вас што нон-стоп постира глупости на темава

ама еднаш човек мора да ви каже стварно што мисли

позЗ до ГАНЕРИТЕ

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

get lost,and don't come back

и после зашто сум се карал :raz::raz::raz:

мислам дека вакви типови како тебе нема што да барат тука

и незнам што си мислите па ако немате што да пишете ке полните теми со разни дезинформации,ваши нереални мислења..............................................

само мислам дека претерувате, јас нема да се карам со секој ваков ко вас што нон-стоп постира глупости на темава

ама еднаш човек мора да ви каже стварно што мисли

позЗ до ГАНЕРИТЕ
Нема шо да се караш ттуку ова е дискусија он си го кажа неговото мислење ти твоето и така..

Нема шо да се караш ттуку ова е дискусија он си го кажа неговото мислење ти твоето и така..

да бе брат јас не реков ништо за тоа секој си има право на свое мислење ама ова неговово

и доста веке затоа што мн се нервирам кога темава ја полниме со вакви постови

Aj jadite vie jadite ama moze na Arsenal za made da im se fatite

Ako nekoj klub igra podobar fudbal za oko neka mi se javi.
Ne bidite konji da mu se pljuknam ova e arsenal site igraa kao 1 a ne kako man utd koj ako ne im e kiki nisto nepraat, a da ne zboram za milan koj sapsali se tie so 60 godisni igraci nemozes da napravis tim i da pobedis liga na sampioni a za domasna liga aj aj ama tesko zs vo italija se znae koj ce bide i ce ostane nr.1 INTER:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom