Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zasto valencia be ? :) sto ni zgresile valencia? mozda za toa u CL pred 4-5 god?
da tocno posle makedonija arsenal ide :)

zasto valencia be ? :) sto ni zgresile valencia? mozda za toa u CL pred 4-5 god?
da tocno posle makedonija arsenal ide :)

neznam gi nejkam totenham, l'pool ( odvraten mi e onoj gerard i cela ekipa )
valencia nekako kick / boxing ... benites .... babi so vibratori na stadion .... + arsenal e arsenal !
pozZ

oderbi i setaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glup si ti ili kakov ????
ciij fan klub e ova ?
begaj i setkaj !!!!!!!!!!!!
ili fuck off ! od ovoj fan klub ako nemas popamtni raboti za kazuvanje !!!!!!!!!

flamini i fabregas ke gi vides vo vtornik!

so ke vidam be fabregas xaxa :pos2: kako deneska so ne mu go slusnav imeto igrase li ? oti nemase slika na a1 kaj nas :baeh: aj vo sreda ke ima sansi da ja oseti atmosferata na anfield :baeh:

so ke vidam be fabregas xaxa :pos2: kako deneska so ne mu go slusnav imeto igrase li ? oti nemase slika na a1 kaj nas :baeh: aj vo sreda ke ima sansi da ja oseti atmosferata na anfield :baeh:

cesc e takov tip na igraciste sto ne mu smeta ama bas nikakov tip na navivaci ili "tim" polutim kako i sakas :!

tamu vi pukna gol / taka ? pak ke vi dade ama + i ADEBAYOR !2 i ti kazav ke bides samo so spomenot od minatoto !
pozZ

Не би требало да се секираме ако играме како на првиот натпревар.Едноставно немавме среќа.Во вторник очекувам победа од 1-2 се разбира за Арсенал.

pa normalno deka ke pobedi arsenal vo vtornik... sekako deka nema da dozvolat uste edno remi so liverpool..a uste pomalku poraz... znam deka na ova ke ima mnogu reakcii od navivacite na liverpool ama sepak... mislam deka nivnite zadovolstva i razocaruvanja treba da gi spodelat na fan klub liverpool i da prestanat ovie prepokuvanja ovde i prosti izrazuvanja

nemozes da go ocekuvas toa od junajted,chelsea ,l'pool, inter ,milan ,barcelona i tn.. fanovi... pogolemiot broj se takvi

Добро е што Манчестер киксна денес и предноста на Манчестер останува иста.

Добро е што Манчестер киксна денес и предноста на Манчестер останува иста.

trebase da izgubat , k'smetliii ... ajde sega naredno kolo / setete se lani adebaYor vo samiot kraj na regularniot del 88 minuta , neznam da ne se povredi rio ???? :) vidik - da !

ke bide zanimlivo ! ....
pozZ

остај ти ПЛ викенд...гледај прво вторник да мине како шо треба, после ќе збореме за со МАН УТД :)

остај ти ПЛ викенд...гледај прво вторник да мине како шо треба, после ќе збореме за со МАН УТД :)

ke im gi skrseme koskite na anfild , ke si ja zavrseme rabotata uste prvo poluvreme , kojznae kakvi "Bajki" profesorot im ima raskazano : ama znam za "onaa" koj e najsakaniot tim , koj gi ima najsilnite fudbaleri ... i koj kje "krene" titula vo moskva na 21 . 05 :)

fabregaspenaltyclaim.gif

eve ja situacijata od sabotata , precenete sami na kadar 128 se gleda vlecenje od l.l (21 ) i kontaktot na desnata noga vrz nogata na cesc fabregas !

pozZ i posle na koi mu sudele , voskari !!!!!

џабе сега, како и да е крајот на сезоната дел по наша вина, дел не е, донесе да џабе играја цела сеозна. Али за се има уште шанси ...

fabregaspenaltyclaim.gif

Ти мора да се шегуваш - Цеск сам нагазува на десната нога на противникот.
Играш фудбал ти ?? Ако играш добро ќе знаеш дека ова не е контакт за пенал.

fabregaspenaltyclaim.gif

Ти мора да се шегуваш - Цеск сам нагазува на десната нога на противникот.
Играш фудбал ти ?? Ако играш добро ќе знаеш дека ова не е контакт за пенал.

a ti ako ne zboruvas za inaet i ako znaes lucas sto tip na igrac e i sako vides freim 128 ( rakata na leiva kade e sto prave ?? ) ?
ke zabelezes / prosto si pristrasten ili gi sakas l'pool malce poveke od ARSENAL!
pozZ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom