Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1-1 заврши...сега сте 5 бодови зад Јунајтед
ама Јунајтед има натпревар помалку што значи 8 бода позади :)
се е решено веќе...поздрав!:smir:

Arsenal 0-1 Liverpool u21 e ovoa ti e u21 fabregas flamini .. koi se tie be ... od kaj poteknuvaat ? aj so derbi ke tepat i tie se vo premier ligata ... ali vo vtornik xxaxa 10-0 ejjjjj

dobri vestiii PLESISSS :D ej oj tepajte gi derbi pa ke igrate so nas xaxaxaxa

oderbi i setaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glup si ti ili kakov ????
ciij fan klub e ova ?
begaj i setkaj !!!!!!!!!!!!
ili fuck off ! od ovoj fan klub ako nemas popamtni raboti za kazuvanje !!!!!!!!!

flamini i fabregas ke gi vides vo vtornik!

абе остај ги, сеа Алиадиер ќе им даде 2-3 гола :)

Добар резултааат ! :vozbud:

super e rezulatot si gi cuvame adutite za protiv utd ( jgb ke napravime usluga na chelsea ama toa e toa )

me raduva sto odvaj cekate da kiksne arsenal :vozbud:

kobnici i samo kobnici ne si gledaat nivnoto ...
onie traore i hoyte pod itno da gi zaklucat doma i da im pustat natprevarot da go gledaaat i da vidat kolku treba da si ja podobrat igrata

drugite najzadovolen sum od nikl's / maziste , bravo bravo !!!
golot padna od willy i gilberto ( kako go pustija toj sakatiot da pucne ? )
...
pozZ za sega !

super e rezulatot si gi cuvame adutite za protiv utd ( jgb ke napravime usluga na chelsea ama toa e toa )

kobnici i samo kobnici ne si gledaat nivnoto ...
onie traore i hoyte pod itno da gi zaklucat doma i da im pustat natprevarot da go gledaaat i da vidat kolku treba da si ja podobrat igrata

drugite najzadovolen sum od nikl's / maziste , bravo bravo !!!
golot padna od willy i gilberto ( kako go pustija toj sakatiot da pucne ? )
...
pozZ za sega !

son, niklas osven so go dade golot i so im se pikna u petterec nisto drugo ne naprae, aman ne go fali tolku :) traore i hoyte 1000 greski ama vide li deka traore ima potencijal ? dobar ke bide u idnina. gilberto neam komentar mnogu e istrosen. ama hleb na kraj mozese da im go zacuka kako ne ja fati topkata neznam

son, niklas osven so go dade golot i so im se pikna u petterec nisto drugo ne naprae, aman ne go fali tolku :) traore i hoyte 1000 greski ama vide li deka traore ima potencijal ? dobar ke bide u idnina. gilberto neam komentar mnogu e istrosen. ama hleb na kraj mozese da im go zacuka kako ne ja fati topkata neznam

mojot 1 000 - ti post mora da bide ... :
" znam deka armand ima potencijal go sledam veke treta sezona kako napreduva ama mu treba uste "pecenje" sigurno gael e gael :)
za nikl's maski im izigra + gol + celo vreme bese napred nazad / ghleb ( ako veke misli za inter ... prav mu pat , a ako e samo pad na formata ili mozokot ..)

lesno e ke gi tepame na angilt / pa neka puknat dusmanite !
koga sakas nesto go sakas so site maaani i doblesti , go sakam ARSENAL namnogu od se ( posle MAKEDONIJA ) denes pokazaa maskost , sila , zabi ..... mu se sprotistavija na "skap"...(an) tim
na mojata crna lista na timovi ( tie sto gi nejkam )
- l'pool , t'ham
- valencia
bar znam kogo kolku sakam i kogo najveke mrazam

pozZ gunner's !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom