Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
еј што се случува со Сендорос.... гледам нешто чудно ми е во одбраната на Арсенал ... знаем дека имаше еден белец позади ...?

Сендерос беше повреден некаде од средината на Октомври па паузираше 2 недели, сега мислам дека е подготвен за настап но тешко дека би бил во првиот тим за утрешниот натпревар со Виган.

со тек на време ќе се врати во првиот состав ...

Победија Арсенал ...

Стрелци на головите Галас и Росицки во 83 и 85 минута ...

А Манчестер изгубија ...

Нека ни е честито!

пс. на овие Ман "USA" да им ги пуштеме работнички,ќе губат 5:0 :)

мала шала не е на одмет хехе

Победа .... сеа разликата со Манчестер мислим дека е 6 бода и една помалку изиграна утакмица има Арсенал тоа значи ќе биде 9 бода за некое време ...

Победа .... сеа разликата со Манчестер мислим дека е 6 бода и една помалку изиграна утакмица има Арсенал тоа значи ќе биде 9 бода за некое време ...
Грешка си сега разликата е 3 бода, ќе биде 6 кога Арсенал ќе го згази Њукасл изгледа во заостанатиот дуел..
Немам коментар, разочаран сум, немам више надежи за титулата..
Честито титула топџии :tapp:

Грешка си сега разликата е 3 бода, ќе биде 6 кога Арсенал ќе го згази Њукасл изгледа во заостанатиот дуел..
Немам коментар, разочаран сум, немам више надежи за титулата..
Честито титула топџии :tapp:
Фала, Фала, да ни се множет:helou:

Толку е, 3 бода, евентуално 6 ако тепаат со Њукасл.

Мада е рано да се слави, но спеак ми се допадна тоа што без главниот мотор во играта Цеск-Хлеб, Арсенал изиграа одлично, имаа контрола на играта, имаа и некоја шанса, но си ги дочекаа своите 5 минути на крајот.

Поради повредата на Валкот, која се надевам не е сериозна, жВенгер последните 10-15 мин ги одигра со 4-3-3 формација и тао вроде со плод. Беднтнер докажа повторно дека може да игра и прв состав. Внесе доста живост во нападот а и му отворе шанса на Адебајор да се раздвижи по аут линиите.

Сега е низа на 3 тешки гостувања, Севиља, Бирмингем (Астон Вила), па Њукасл, и сето тоа во 8 дена. Добро е што ќе се вратат Фабрегас и Ван Перси и евентуално Диаби, а да се надеваме дка Валкот нема некоај сериозна повреда.

Добра игра,одличен резултат..браво за Галас..кој се покажа како добар лидер..и еве го во вистински момент ја треси мрежата..а после Росицки искористи уште една шанса и ја реши дилемата за победникот на натпреварот(иако знаевме дека ке победиме и пред натпреварот):)..се надевам дека повредата на Валкот не е сериозна..па ке може да игра со Севиља...
П.С.многу сум срекен што изгубија Манчестер....ајде...нека продолжат со таа игра!!:)...:pos2:

Хехе, Логикс нема да продолжиме со таа игра мислам :)
Роналдо чим игра добро е, денеска Фергусон го ослободил, многу е глуп Фергусон го пропаѓа Манчестер, мисли дека ептен се појаки од Болтон, ги понижуваше пред утакмицата, ама после Болтон покажа што знае..многу сум разочаран и криво ми е, ама првпат признавам дека Арсенал се нешто подобри и дека ја заслужуваат титулата иако има уште 2/3 до крајот..

Овие денови на on-trial е играчот Tresor Mputu(млад играч-само 20 години) од TP Mazembe-Африка...типот бил многу јак...имал 9 гола во 4 настапи..за тимот..и 5 гола во 10 настапи за репрезантацијата(DR Congo.)..Венгер е импресиониран од него..така да може да очекуваме нова млада крв...во тимот во Јануари..!(леле се млади зверови собираа овој-замисли как ке се по 24-25 години играчите шо ке праат)..не дека сега не прават..партале :)
П.С..Венгер гледам изјавил за арсенал.ком......дека повредата на Валкот не е сериозна па ке може да игра со Севиља...

Многу јака нога има Tresor Mputu.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=YcLcsYsdvSA[/media]

Kako prvo neka ni e cestito pobedata! Ubavo deckite igrat shampionski.
A bi go komentiral i porazot na Manchester,Pa se dokaza toa deka Manchester e individualen tim i bez eden igrac kako Ronaldo ne znaat da go najdat vistinskiot pat do protivnickiot gol toa e losho tim zasnovan na eden igra ti e najkockarska varianta ali sepak toa e rabota na lugeto od manchester neka si ja lagaat vazno e da nashite MLADI TIGRI igrat i igraat zvreski da prodolzime idemo dajle!!!:pishtoldz :pishtoldz a spored moi izvori i Pandev izgleda ke go vidime u arsenal ali sea za sea neka ostane kako sto e poso wenger saka taka!!!

Венгер бираше помеѓу Едуардо и Пандев, и го одбра Дуду...поефтин му беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom