Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пујол е стар за нашиот состав.Треба некој помлад кој ќе ја држи одбраната.Многу повреди имаа годинава Галас и Туре и затоа одбраната беше толку слаба.

Токму тоа викав...Гала и Туре имаат многу проблеми....тоес повеќето Галас....а Туре е најголем ѕвер и повреден ни игра:vozbud: Дур не умре типот ќе е у Арсенал:vozbud:
е затоа го сакав Хангеланд кај нас....или пак Јобо ? Мика Ричардз.... Лескот ( ако ви текнува ЦБ играше до лани пред да стане прв стрелец:nesvest:)
епа сите овие...се у послаби тимови...ако бар еден од овие дојде....јас ќе сум пресреќен :helou:

Токму тоа викав...Гала и Туре имаат многу проблеми....тоес повеќето Галас....а Туре е најголем ѕвер и повреден ни игра:vozbud: Дур не умре типот ќе е у Арсенал:vozbud:
е затоа го сакав Хангеланд кај нас....или пак Јобо ? Мика Ричардз.... Лескот ( ако ви текнува ЦБ играше до лани пред да стане прв стрелец:nesvest:)
епа сите овие...се у послаби тимови...ако бар еден од овие дојде....јас ќе сум пресреќен :helou:

Исто и јас се сложувам со тебе за овие стопери ама јас незнам како можат да играт во послаб клуб а да не сакат да идат у појак тоа стварно не ми е јасно....а мислам дека го заборави раул албиол од Валенсија

Kapiten Aston Vile Geret Beri želi da pređe u Arsenal, piše Dejli Star. Beri je odlučan da naredne sezone igra u Ligi šampiona, a iako se verovalo da će njegov sledeći klub biti Liverpul, izgleda da je Rafael Benitez ipak odustao od angažovanja 28-godišnjeg Engleza. Kako piše pomenuti list, s obzirom da je Beriju ostala još jedna sezona ugovora sa Vilom, njegova cena bi mogla biti oko 12 miliona funti, a Arsen Venger je spreman da toliko i ponudi u želji da pojača vezni red svog tima.

Леле воа ако е вистина незнам шо ќе направам одрадост :vozbud: ако дојде Бери и Хангеланд и не ни треба веќе никој после ќе бидеме незадржливи непобедливи

Браво за трансфериве, ќе скршиме курот сеа со нив... :vozbud:

во право е зоки , децата идат си одат ( од нив само ќе биде одлични фанови ) ( од некои од нив ќе бидат и одлични фудбалери , други ќе бидат со моментот дека некогаш подпишале со поголем клуб од кој што се наоѓаат )

за сметка на тоа други исто така големи клубови земаат фудбалери и освојуваат ... повеќе сакам овие играчи да доаѓаат по пет - шест сезони како дефинирани играчи !
Вакви играчи кои се на 15 годишна возраст мораат да доаѓаат. Тие се потребни на Стив Болд, бидејќи неколку фудбалери ќе наполнат 18 години и веќе се спремни да пристапат кон резервите и првиот тим. Мора да се пополнат празните места. Вакви млади фудбалери се секогаш добредојдени во тимот. На таков начин стигнаа Фабрегас, Волкот, Клиши и останатите. Едноставно мора во секој преоден рок да доаѓаат по тројца-четворица.

А оние што си ги вети Венгер како засилување сигурно ќе дојдат. Имаше на арсенал.ком изјава од него во која вели дека ако лани Анри беше кај нас Арсенал ќе ја освоил титулата во Премиер лигата. Значи на трансфер пазарот ќе бара искусни фудбалери кои ќе ни донесат трофеи идната сезона. Статистички гледано во сезоните кога Арсенал овојувал трофеи, тогаш најмногу пари биле потрошени за трансфери. Венгер го скрши трансфер рекордот и го донесе 27 годишниот Аршавин за 15 милиони фунти. Работите одат во вистинската насока. Конечно Професорот свати дека треба искуство за да се освојат трофеи.

Хммм...Бери?
Требаше минатото лето да дојде но тој несакаше и наводно сакаше да си остане лојален на својот тим...па така да мислам ова е само уште еден невкусен трач на новинарите кои ни даваат за џабе надеж....:toe:

Грешка си.Бери сакаше да си оди лани,но тренерот не го пушти.
Ако се откаже Бенитез од него,би можеле за ефтина пара да го земаме.:helou:

Најважно е да се задржи моменталниот состав. Ме загрижува тоа што нема новости околу новиот договор на Ван Перси. Пред два месеца изјавуваше дека не му се важни парите туку трофеите. Тогаш Арсенал беше во игра за ФА купот и Лигата на шампионите. Сега кога ништо не освоија можеби нема да сака да продолжи во Арсенал, а другите клубови ќе нападнат, ќе го молат за потпис.

Се надевам дека ќе го потпише тој нов петгодишен договор, што порано толку подобро.

Најважно е да се задржи моменталниот состав. Ме загрижува тоа што нема новости околу новиот договор на Ван Перси. Пред два месеца изјавуваше дека не му се важни парите туку трофеите. Тогаш Арсенал беше во игра за ФА купот и Лигата на шампионите. Сега кога ништо не освоија можеби нема да сака да продолжи во Арсенал, а другите клубови ќе нападнат, ќе го молат за потпис.

Се надевам дека ќе го потпише тој нов петгодишен договор, што порано толку подобро.

Ван Перси сеуште има договор така да...он не кажа дека несака сега да потпише....рече дека требада седнат и да разговараат ама има многу трачеви ко на гол.ком кај шо викаат РвП несакал и не потпишуел сега нов договор:toe:
Иначе точно...најважно е да се задржи овој состав ЦЕЛ можда може Аде и Силвестре аут...други сите тука:helou:

Пујол не играл... не збори глупости изгледа ништо не гледаш, 28 настапи во лигата, 6 во купот и 11 во европа, вкупно 45 настапи оваа сезона. Ова за тебе е неиграње? Пујол е столб на одбраната и веќе легенда во Барса. Од кај си сигурен дека нема да им недостасува? Како второ реков во одбраната борбеност, а не во средниот ред (Гатузо). Ако преферираш техника Арсенал го има тоа во изобилство, ама се покажа ова сезона дека не е се во тоа. Поздрав

А ако ти кажам дека Чави ги има сите настапи за тимот оваа сезона...Ке можип да тргниш некаква паралела...Тој ги има сите 35 или колку во Ла Лига од 1-90 минута, што не е слулај со Пујол...Али ккао и да е...сеа да не изнесвам статистика за туг играл на наш форум....КАКО И ДА Е ....Јас не го сакам...

Поззззззззззз....можеби повеке Хангеланд...

Можда е само македонски медиум.... и е можда трач....али ми дава надеж дека ќе го добиеме ѕверов:vozbud:
Иначе... многу неверојатно...но Денлсон прогласен за 16 фудбалер во премиер лигата сезонава и е многу многу пред сите други играчи на нашиот клуб...хммм:toe:
Не баш веројатно е позицијата на Фабрегас негде 30 ... хмм.... ама среќен сум за Денилсон штом добил вака високи оцени и место:vozbud:

Можда е само македонски медиум.... и е можда трач....али ми дава надеж дека ќе го добиеме ѕверов:vozbud:
Иначе... многу неверојатно...но Денлсон прогласен за 16 фудбалер во премиер лигата сезонава и е многу многу пред сите други играчи на нашиот клуб...хммм:toe:
Не баш веројатно е позицијата на Фабрегас негде 30 ... хмм.... ама среќен сум за Денилсон штом добил вака високи оцени и место:vozbud:
Денилсон беше многу константен во тимот,немаше повреди а и немаше некои големи промени во играта,така што заслужи да се најде на таа позиција.Фабрегас отсуствуваше многу.Според мене Клиши ќе беше најдобро рангиран ако ја доиграше сезоната,ама се повреди.

Arsen Venger će dozvoliti Emanuelu Ebueu da ovog leta napusti klub, piše Miror. Venger planira takav potez u cilju osveženja tima, a osim Ebuea na spisku onih koji će najverovatnije napustiti Emirejts stadion nalaze se Emanuel Adebajor i Vilijam Galas. Za reprezentativca Obale Slonovače zainteresovan je Atletiko Madrid, dok je 32-godišnji Galas, kome je ostala još jedna godina ugovora, interesantan Milanu i Juventusu. Pored toga, Venger želi da proda i Adebajora, koji je nedavno najavio da će ostati u Arsenalu, a potencijalna destinacija je Milan.
Sa druge strane, Francuz planira da pojača svoj tim napadačem Bordoa Maruan Šamakom, a prate se i igre veznih igrača Stefana Mbie (Bordo) i Kristiana Gentera (Volfsburg).

ц.ц.ц.леле воа ако е вистина ќе се истепам погледнете ги само засилувањата кои ги пише па со овие и уефа нема да фаниме бе...а да си оделе играчи од светска класа можеби и најдобрите во светот на нивните позиции па фани продади ги бе дијаби и силвестре секако нема никаква корист од нив или само само да се бројат...ги очекувам Бери и Хангеланд

И што мисли со ова? пак да ги шитка играчите кој што ќе ни требаат за следната сезона, и ќе треба да бараме замени. Ццц, па ова ако го нарправи веќе незнам што.
Треба да се направи тим, уиграм тим 2/3 сезони, со неколку мини засилувања, а не вака... напрај-продај :/ затоа сме и едни од најпрофитабилните тимови во светот ебаго.

А од овие наведените једино Чамак би ми напраил мерак како замена за Адебајор. Супер е дечкото, башка нее дете има 24/5 години.

Средина незнам... има доста добри фудбалери на оваа позиција што може да се земат. Ако ме прашува мене некој, би го одбрал Рио-Кокер за дифенс мидфилдер.

Во одбрана незнам што треба да се земе, али гледано на моменталната ситуација ни треба само резерва. Доколку Галас замине, ондак нека тргне по Хангеланд, другиве дефанзивци мислам дека не се ставени под знак прашалник за иднината.

Не бе Зоки грешка си за Рио кокер не е тој играч за во АРСЕНАЛ он во вила не играеше оваа сезона не па каи нас ни треба некои како Јаја,Кана,Бери а може и Кеви Нолан од Њукасал да се земе за мали пари.а Чамак не е класичен напаѓач а инаку добар е дечкото

Леле од година ПЛ ќе се емитувало на најглупата телевизија во мк.сител :tapp::zid::zid::violent1::nerv: леле кои ќе го трпе само игорче кога ќе почне да треска глупости :tapp: ауууу овие од А1 или се глупи или глупи се прават како може да дозволат да го изгубат најгледаното првенство во светот :jaj:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom