Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Санта Круз. Интересно.
Отсекоаш ми се свиѓал играчов. Но на ,,постари,, године ја доби славата и го најде вистинското место како треба да игра. Очигледно е дека фудбалот во Англија многу му лега. И не би било многу лошо да дојде .:smir:

Незнам ама што се однесува до мене ич не ме импресионира Санта Круз веќе истрошен играч, самиот трансфер од Баерн Минхен во екипа како што е Блекбурн зборува се... оваа сезона од вкупно 27 натпревари во лигата и купот има постигнато само 6 гола, не би сакал да дојде... во случај да го купиме за тие пари што ќе го донесеме можеме да земаме многу поквалитетен играч...

Уште нешто заборавив... во врска со одбраната ни треба играч и ѕвер од калибарот на ПУЈОЛ вистински борец за секоја топка, игра со срце за тимот, на секоја позиција во одбраната баш како што ни треба со оглед на малерозните повреди што ги имаме... само тешко дека ќе ја напушти Барса... само таков играч не спасува во одбрана друг никој.

Лошо, Волкот заедно со Гибс се вклучени во екипата под 21 година за Европското првенство. Лошо е и тоа што Волкот нема да има одмор и по крајот на Европското ќе мора веднаш да се врати во Англија за предсезоната со Арсенал. Можеби најмногу ќе има две недели одмор.

Сите знаеме што му се случуваше откако се врати Анри од Светското и лани Фабрегас од Европското. Венгер ќе стори се што може да го спречи да не игра за младата репрезентација, туку само за сениорите да одира два меча рано во јуни, но ќе видиме. И тоа како ќе ни биде потребен Волкот следната сезона, но ни е потребен неповреден и свеж.

Напротив може да стори нешто во обратниот случај, т.е. да биде повлечен од сениорскиот состав со оглед на квалитетот на противниците (Казакстан и Андора). А за младинците сигурно ќе игра, сепак се работи за европско првенство.

Напротив може да стори нешто во обратниот случај, т.е. да биде повлечен од сениорскиот состав со оглед на квалитетот на противниците (Казакстан и Андора). А за младинците сигурно ќе игра, сепак се работи за европско првенство.
Ако стигнат во финалето (а имаат квалитет за тоа), финалето е на 29 јуни што значи ќе има неполни три недели одмор. Плус го очекуваат квалификациите во Лигата на шампионите каде според новите правила Арсенал ќе добие многу потежок противник од оние што ги добиваше изминативе години. Не би сакал да биде безвреден трудот што го вложи Аршавин за да стигне Арсенал до четвртото место.

Волкот се разбира дека сака да игра, но мора Венгер да стори се што е можно во негови раце за да игра само за сениорите.

Можно е да се врати но сепак Венгер јасно изјави тешко е да се врати како играч зашто сепак ќе биде негде 33 годишен тогаш.... и вистина е тешко за камбек во премиер лига на тие години посебно во ваков тим...
аа исто така... освен овие ПРЕКРАСНИ имиња шо ги слушам...хмм Рио Кокер...ѕвер ... прав борец... се поврзува Арсенал и со трансфер Швајцарскиот репрезентативец Барнета.... но сепак незз дали баш ќе ни е потребен крилен играч уште еден иако овој има искуство а и готово изјави го напушта неговиот сегашен клуб.... епа .... Венгер нека си реши дали ќе ни треба овој.... и Хангеланд ме загрижуе шо сака да остане но сепак тоа можда е како шлаг за добро да си ја заврши кариерата и зацврсти херојскиот статус во Фулам и кај неговите навивачи и фанови :helou:
Доста добра можност има да дојде сепак:pipi:
Алмунија
Сања-Туре-Хангеланд-Клиши
Росицки(Волкот)-Фабрегас-Кокер(Насри)-Насри(Арша)
РвП-Аде(Дуду)
:vozbud:

Секоја чест за составот...Да не заборави некој во составот...??? Оти гледам дека го има некој си Хангеланд, кој не е и нема да биде наш играч....а забораваш еден од најдобрите....Секоја чест

Уште нешто заборавив... во врска со одбраната ни треба играч и ѕвер од калибарот на ПУЈОЛ вистински борец за секоја топка, игра со срце за тимот, на секоја позиција во одбраната баш како што ни треба со оглед на малерозните повреди што ги имаме... само тешко дека ќе ја напушти Барса... само таков играч не спасува во одбрана друг никој.

Леле...Пујол бе....тој не ни играше кога беше здрав Маркез, а и искрено и не им недостасува....Пујол бе...место да речиш Гатузо ако толку сакаш борбеност...Јас преферирам техника...Позззз

во право е зоки , децата идат си одат ( од нив само ќе биде одлични фанови ) ( од некои од нив ќе бидат и одлични фудбалери , други ќе бидат со моментот дека некогаш подпишале со поголем клуб од кој што се наоѓаат )

за сметка на тоа други исто така големи клубови земаат фудбалери и освојуваат ... повеќе сакам овие играчи да доаѓаат по пет - шест сезони како дефинирани играчи !

Секоја чест за составот...Да не заборави некој во составот...??? Оти гледам дека го има некој си Хангеланд, кој не е и нема да биде наш играч....а забораваш еден од најдобрите....Секоја чест

Леле...Пујол бе....тој не ни играше кога беше здрав Маркез, а и искрено и не им недостасува....Пујол бе...место да речиш Гатузо ако толку сакаш борбеност...Јас преферирам техника...Позззз

Јас праев тим за во случај да дојде тој... и види го тимот кој е и како е... значи јас само кажав...а нормално дека ни треба замена за Галас кој ни е можда еден од најдобрите ама овие тешки повреди на стари години го гонат и многу е ризично веќе да се остаи се на Туре и Галас зашо глеаме колку утакмици изиграа вкупно зааедно оваа сезона:toe:

Едит : еве го ѕверот после голот на Ето мислам хахаха
action_9b_-_Barcelo_813084a.jpg

Анри форевер Д бес Ганр!!! Нека му е честита титулата ... заслужи

Пујол не играл... не збори глупости изгледа ништо не гледаш, 28 настапи во лигата, 6 во купот и 11 во европа, вкупно 45 настапи оваа сезона. Ова за тебе е неиграње? Пујол е столб на одбраната и веќе легенда во Барса. Од кај си сигурен дека нема да им недостасува? Како второ реков во одбраната борбеност, а не во средниот ред (Гатузо). Ако преферираш техника Арсенал го има тоа во изобилство, ама се покажа ова сезона дека не е се во тоа. Поздрав

Сепак ни треба еден како што е Пујол ама не он....како прво нема да може да дојде да го напушти каталонскиот тим...а и Венгер никад не би дал понуда за него....но барем еден столб во одбранбениот ред да ни дојде како што е ете Хангеланд за кого има понуда дадено или пак некојси друг што е исто толку силен и цврст...:toe:
Сепак да не се караме за џабе .... коа ќе дојде некој освен овие 15 16 годишниве ... ќе се дознае све:helou:

лично мене одникогаш не ми се допаѓал пујол ( и мислам дека не е ништо посебно )

она што го стори синоќа беше врвот во неговата кариера ( се разбира тоа јас го мислам ) има едно 50 подобри од него како столбови !

Пујол е стар за нашиот состав.Треба некој помлад кој ќе ја држи одбраната.Многу повреди имаа годинава Галас и Туре и затоа одбраната беше толку слаба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom